Sekız haftalık hamıleyım araba ya da uçak yolculuğu yapabılır mıyım?? Lutfen yardım

kaç saatlik yola gideceksin o önemli. arabayla 3 saatten fazla gitmek sakıncalı olabilir. 3 saattede 1-1,5 saatte 10 dk mola verip yürüyüş yapmak gerekiyomuş. uçak içinse 28. haftaya kadar dr raporsuz istediğin kadar uçabilirsin.

araba yolculuğu sakıncalı ama uçak konusunda bilgim yok cnm ama araba yolculuğu sakıncalı cnm malesef..

ben 12 haftalıkken doktorum tavsiye etmemesine rağmen gitmiştim 12 saatlik bi yolculuk yapmıştım hemde otobusle çok kotu bi yolculuk bekliyodum ama şükür hiçbişey olmadı ben kendime güvendim cıktım yola tatile gitmiştik tabi onunda hevesiyle birazda sorunsuz geçmişti ama doktorlar tavsiye etmiyo bişey olursa karışmam demişti

ben 7 ya da 8 haftalık hamileyken, isveçten türkiye ye uçtum. üstelik hollandaya da uğradı,sonra türkiye ye geldim.
tek sorun bulantı hissiydi bu yüzden yanıma çubuk kraker vb tuzlu şeyler aldım.
12 haftalıkken de 6-7 saatlik bir araba yolculuğu yaptık kendi arabamızla.. ben bunaldıkça dinlendik

canım yapmayın bende hamileyim doktor rısklı dıye bana yasakladı bıletler yandı yınede gıtmedık.benım arkadasım ucak yolculugundan sonra bebegını kaybettı mecbur degılsenız rıske atmaya degmez

Ben olsam risk almam. Hamileleiğim boyunca yalnızca bir kere 16 haftalıkken uçak yolculuğu yaptım. Kara yoluna doktorum sıcak bakmamıştı. 3-4 saatin üzerindeki yolculukları önermiyorum demişti bana. Öte yandan bir arkadaşım sizin gibi 6 haftalık falandı galiba daha kalp atışlarını bile duymamıştı 12 saat otobüs yolculuğu yaptı. Büyük cesaret doğrusu. Onun doktoru izin vermiş. Ama ben olsam asla gitmezdim.

merhaba arkadaşlar,
benimde sorum bu ?
henüz hamile değilim ama deniyoruz iki aydır,nisanda uçak yolculuğumuz var tur almıştık eşimle, ama bu ay ya hamile kalırsam diye düşünuyorum.Bilmeden hamileiğimi uçağa binmiş olabilim düşük riski var diyolar araştırmalarım sonucu.
siz ne diyosunuz bayanlar çok kararsız kaldım bu ay korunsak mı acaba :/:25::26:

Sekız haftalık hamıleyım araba ya da uçak yolculuğu yapabılır mıyım?? Lutfen yardım

benim 3.ayımdı sanırım uçakla yolculuk yaptım tabiki dr uma danıştım oda 28.haftadan sonra riskli olduğunu söylemişti ondan önce bir sorun olmaz demişti ama sen genede dr una muhakkak danış ve ona göre yolculuk yap :34:

Back
X