Şekli bozuk kese

Dilko

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2019
1.391
1.952
133
6 hafta lık hamileyım dun doktora gittim kalp atışı yok kesenın şekli bozuk dedi 1 hafta bekle bakalım dedi düşük riskı varmış böyle bir durum yaşayıp sonra bebeği sağlıklı doğan var mı

Evet kanama Alanı var dedı düzelir mı bilginizi vsr mı

Düzelir çünkü kuzenimde düzeldi doğurana kadar kanamasi lekelenmesi vardi sürekli. Doğurdu ama oğlu oldu. Doktor iğne vermişti, ve sürekli yatmaliydi. O yuzden moralini bozmasın

Evet kanama Alanı var dedı düzelir mı bilginizi vsr mı

Kese şekli bozukluğunu bilmiyorum ama benim de rahimde kanama alanim vardi. Kesede değil de rahimde progestan kullandım kendimi yormamaya çalıştım kanama alanı geçti tam olarak bahsettiginiz bu mu

Kese şekli bozukluğunu bilmiyorum ama benim de rahimde kanama alanim vardi. Kesede değil de rahimde progestan kullandım kendimi yormamaya çalıştım kanama alanı geçti tam olarak bahsettiginiz bu mu
Kanama alanı da, var kesê tam olması gereken şwkılde değil şekli bozuk dedı doktor prostegeron bende kullanıyorum cuma günü yine gideceğim

Bende de kanama alani var. Ama kese bozuk demedi. Bu kanama sebebi nedir dedim. Dusuk tehlikesi dedi. Belki bozuk gebelikte olabilir bilemeyiz ki dedi ornek verdi. 4.5 haftaligim kese var ama sekli konusunda bir sey solemedi

Bende de kanama alani var. Ama kese bozuk demedi. Bu kanama sebebi nedir dedim. Dusuk tehlikesi dedi. Belki bozuk gebelikte olabilir bilemeyiz ki dedi ornek verdi. 4.5 haftaligim kese var ama sekli konusunda bir sey solemedi
Kanaman çokmu az mı nasıl düzeyde kanaman var. Hergunmu yoksa arada sırada mi geliyo

Ben 6 haftalık hamileyim sadece bir kez kanamam oldu cuma günü yıne gitcem inşallah allah bize bağışlar bebeklerimizi

Ben 6 haftalık hamileyim sadece bir kez kanamam oldu cuma günü yıne gitcem inşallah allah bize bağışlar bebeklerimizi
İnşallah canim. Kanaman şiddetli mi oldu, putur Pütür kan parçaları varmıydı yoksa peçete ile silerek mi gördün

Benimde kese şekli bozuktu ama kese kanaması yoktu düzeldi 1 haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…