herkese merhaba.sonunda hep misafir olarak sayfalarınıza bakmaktan vazgeçip üye olmaya karar verdim ve aranızdayım:teytey:
benim kilo ile olan savaşım 13 yaşımda başladı.annemin ameliyat olamsı sonucu dayımlarda kalmaya başlamam ve hızla kilo olma serüvenim.çocukluk dönemimde çok çıtı pıtı bi kızdım aslında ama genç kız olduktan sonra bir türlü vazgeçemediğim şeyler yüzünden(üzerine bol yoğurt ve ketçap sıkılmış makarna,çikolata ve tabikide haddi hesabı 0olmayan dondurma:icecream:veee tabiii alması pek kolay olan ve vermesiii çokk zor olan yağ kütleleri.....vede....üzüntüler,sofra başında çok yediğim ima edilince ağlama krizleri...erkekler tarafından beğenilmeden geçen bir genç kızlıkk veeee hayal kırıklıklarııı...
aslındaa çok aşırııı kilolu olmadım hiç.iri yaplıyım vede bunun üzerine aldığınız kilolar sizi dahada şişman gösteriyo.aynı görüntüde olduğum insanlardan hep 5 kilo fazla gösteriyo tartımın ibresiii:sm_confused:
lise çağımda pek farklı geçmedi.taki son sen nişanlanana kadar.kilo almamda emeği olan yengem bana gaddarca bi tutum sergileyip :dance::dance:senağlama gıdım gıdım yemek vermeye başladı ve okula gidip gelirken 5 km yol yürümem nedeniyele70 küsür olan kilom 59 a düştü ve çok güzel bi gelin oldummmopuyorumnanaktan.ve 5.senem geldiğimde yöresel yemeklerimiz,pudingler,pilavlar,davetler sonucundaaa 83 kiloya geldi dayandı vücuttaki yağlar
klava:ve sonunda karar verdim zayıflayacaktım.diyetisyene gtmeye karar verdim çünkü deneyeceğim başka bir yöntem kalmamıştı(diyet,spor salonu,akapungtur)diyetisyenn verdiği listeye harrfiyen uyarak bir ayda 7kilo verdim ve 76 ya düştüm ve tamda bu sırada hamile olduğumu öğrendim:CüvCüv:evet bebeğim olacaktı:ecrin_bebek:bunun verdiği mutluluk ve rahatlıkla rejimi ve diyetisyenimi terkedip yemeğe full devam ettim ve 102 ile doğuma gittimmm.doğumdan sonra 40 gün içinde 10 kilo gittii.beni göreen herkes 102 kiloluk bu koca cüsseden çıkan bebeği görünce(2.850)gözlerine inanamadılar.herkes benden 5 kiloluk bi tosuncuk beklerken kuş kadar bişey doğdu bu arada sezeryan oldum.92 kiloda ibre takılınca şok oldum aklım sıra aoldığım 26 kilo zınk diye gidecekti.bizimkiler bana süt olur diye hoşafları şerbetleri helvaları dayamaya başlayınca ibre yavaştan oynamamya başladı 93 94 burda dur dedim ve araştırmaya başladım süt yapan en iyi şeyin süt olduğunu ve anne sütünün %100 de90 su olduğunu öğrendsim ve yemeğimi azalttım zaten sütümde yoktu 40 gün emzirebildim kızımı.:1no2:ve kendi çabala 94 ten 85ee hatta 81 e düşmüştüm ama tatilde açık büfenin çekiciliğine dayanamayıp 85e çıktımmm.ve bugün diyete geri döndüm.bu kez kararlıyım ve başaracağıma inanıyorum.zayıflıycam en azından 60 kilo olmam lazımmmm ve desteğinize ihtiyacım var çünkü çevrem benle alay etmeye başladı:sinifsinif:''sen yapamazsınn başaramazsın daha önceki rejimlerine benzemesin diyolarr''ama aldırmıyorum:dilcikar:yapıcammmm
benim kilo ile olan savaşım 13 yaşımda başladı.annemin ameliyat olamsı sonucu dayımlarda kalmaya başlamam ve hızla kilo olma serüvenim.çocukluk dönemimde çok çıtı pıtı bi kızdım aslında ama genç kız olduktan sonra bir türlü vazgeçemediğim şeyler yüzünden(üzerine bol yoğurt ve ketçap sıkılmış makarna,çikolata ve tabikide haddi hesabı 0olmayan dondurma:icecream:veee tabiii alması pek kolay olan ve vermesiii çokk zor olan yağ kütleleri.....vede....üzüntüler,sofra başında çok yediğim ima edilince ağlama krizleri...erkekler tarafından beğenilmeden geçen bir genç kızlıkk veeee hayal kırıklıklarııı...
aslındaa çok aşırııı kilolu olmadım hiç.iri yaplıyım vede bunun üzerine aldığınız kilolar sizi dahada şişman gösteriyo.aynı görüntüde olduğum insanlardan hep 5 kilo fazla gösteriyo tartımın ibresiii:sm_confused:
lise çağımda pek farklı geçmedi.taki son sen nişanlanana kadar.kilo almamda emeği olan yengem bana gaddarca bi tutum sergileyip :dance::dance:senağlama gıdım gıdım yemek vermeye başladı ve okula gidip gelirken 5 km yol yürümem nedeniyele70 küsür olan kilom 59 a düştü ve çok güzel bi gelin oldummmopuyorumnanaktan.ve 5.senem geldiğimde yöresel yemeklerimiz,pudingler,pilavlar,davetler sonucundaaa 83 kiloya geldi dayandı vücuttaki yağlar