Sekreter olarak çalışanlar bakabılırmı?

momyproblems

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
72
21
18
31
Merhaba kızlar , benim çok işe ihtiyacım olduğu bir dönemde bi iş yeri tarafından kabul edildim. Hukuk bürosu fakat daha önce deneyimim yok bu alanda. İş verende bi bakalım deneyelim tarzında konuşup işe aldı . Pazartesi başlayacağım ama fotokobi çekmeyi vs bilmiyorum 😔 hukuk bürosunda sekreter olarak çalışan varsa yardımcı olabılırmı bana ? En azından neyle karşılaşacağımı söylerse vs .
sekreter olarak çalışanlar gün içerisinde neler yapıyorsunuz? İşveren bana call centerda borçluyu ikna edip ödeme alabileceğimi söyledi yani diksyonun düzgün dedi ayrıca çay yemek yapma telefon bakma uyaptan dosya takıp etme felan dedi maaşta asgari ücret. Bu alanda çalısıyor olanlar yorum yapabılırmı 🌸💕

Merhaba kızlar , benim çok işe ihtiyacım olduğu bir dönemde bi iş yeri tarafından kabul edildim. Hukuk bürosu fakat daha önce deneyimim yok bu alanda. İş verende bi bakalım deneyelim tarzında konuşup işe aldı . Pazartesi başlayacağım ama fotokobi çekmeyi vs bilmiyorum 😔 hukuk bürosunda sekreter olarak çalışan varsa yardımcı olabılırmı bana ? En azından neyle karşılaşacağımı söylerse vs .
sekreter olarak çalışanlar gün içerisinde neler yapıyorsunuz? İşveren bana call centerda borçluyu ikna edip ödeme alabileceğimi söyledi yani diksyonun düzgün dedi ayrıca çay yemek yapma telefon bakma uyaptan dosya takıp etme felan dedi maaşta asgari ücret. Bu alanda çalısıyor olanlar yorum yapabılırmı 🌸💕
Fotokipi cekmek vs. ofis makinelerini kullanmayi bir günde öğrenirsin bunlari takma kafana. Ben de üniden mezun olduktan sonra kendi alanimda ilerlemek istemedim. Birkac firmada sekreterlik, asistanlik yaptim. Herseyi de bu süre icinde öğrendim. Güzel bi deneyimdi.

Fotokipi cekmek vs. ofis makinelerini kullanmayi bir günde öğrenirsin bunlari takma kafana. Ben de üniden mezun olduktan sonra kendi alanimda ilerlemek istemedim. Birkac firmada sekreterlik, asistanlik yaptim. Herseyi de bu süre icinde öğrendim. Güzel bi deneyimdi.
İnşallah benim içinde güzel geçer memnun kalırlar her söylediklerini not almaya çalışacağım 🥴

Avukatlar çok fena gerçekten. Benim staj yaptığım yerde call center da başka biri yemeği başka biri dosyalarla başka biri ilgilenirdi. Şimdi siz bir yandan müşteriyi ikna edip bir yandan yemek temizlik mi yapacaksınız telefon kulağınızda. Ne kadar insanları kullanmayı seviyorlar yaa pes gerçekten

Avukatlar çok fena gerçekten. Benim staj yaptığım yerde call center da başka biri yemeği başka biri dosyalarla başka biri ilgilenirdi. Şimdi siz bir yandan müşteriyi ikna edip bir yandan yemek temizlik mi yapacaksınız telefon kulağınızda. Ne kadar insanları kullanmayı seviyorlar yaa pes gerçekten
Evet bir yandanda gelen telefonları not alacakmısım randevuları ayarlayacakmısım işte iş öğrendikcede avukatın yukunu hafifletecekmisim . Çok yönlü bir eleman olacağım sanırım

Hukuk bürolarinin bazıları maalesef öyle cnm ben de sekreterim ilanlara bakarken çay kahve ikram ofisin temizliği dışarı işlemlerini takip eden telefonlara bakma tebligatlar uyapta yapılacak işlemler duruşma tarihlerini takip etme vb gibi küçük hukuk ve muhasebe büroları bu şekilde bir kişiye üç kişinin işini yaptırıyorlar gir dene eğer baktın olmuyor o zaman düşünürsün ne yapacağını Allah yardımcın olsun M momyproblems

Hukuk bürolarinin bazıları maalesef öyle cnm ben de sekreterim ilanlara bakarken çay kahve ikram ofisin temizliği dışarı işlemlerini takip eden telefonlara bakma tebligatlar uyapta yapılacak işlemler duruşma tarihlerini takip etme vb gibi küçük hukuk ve muhasebe büroları bu şekilde bir kişiye üç kişinin işini yaptırıyorlar gir dene eğer baktın olmuyor o zaman düşünürsün ne yapacağını Allah yardımcın olsun M momyproblems
Canım vaktin varsa bana biraz detay verebılırmısın uyap zor bi sistemm mi? Yani napsam daha iyi ve kalıcı olurum cok vakıf olduğum bir konu değil 🥴

Yani sekreterlik yaptın bir dönem, tabi sistemden dosya takibi ücret talebi normal ama yemek yapmak falan bilemiyorum. Bence çok uygun değil.
Kendinizi ezdirmeyin. Her işi hızlı yapmaya çalışmayın.

Mezun olunca ilk bulduğum iş avukatlik bürosunda borçludan para almak kısmını yapan call centerdi. 8 tane kız call center ortami bağırma çağırma vereceksin tabi parayi diye bağırmalar narin ruhum dayanmadi ilk gün gittim kaçtım :D
Şu an sekreterlik yapiyorum fotokopi,tarama en basit kısmı ama yemek vs bunlar fazla. Hayirlisi olsun bi deneyip bakarsiniz

Bu size verilen işler en az 3 e bölünmeli hepsini ayrı insanlar yapmalı çünkü normali o.. örnegin sekreter fotokopi fax santral hadi cay kahve ikramıda diyelim. Yemek ap ayrı bi bölümdür aşçı adı altında biri olmalı. O borc tahsilatıda ayrı bi bölümdür onun icin farklı iş ilanları vardır. Fakat sizinki herhalde iş aradiginizi bayagı çözmüski en az üc kisinin isini size kitlemis sagolsun. Aciliyetiniz yoksa başlamayın. Çünkü başlasanız bile fiziksel, zihinsel, pskolojk olarak yorulcaksınız. Canınıza yazık.

Moda mezunuyum... İşsizlikten sekreterliğe kadar geldim. Onuda yapamıyorum işte tamda bu söğüşleyecek ırgat arayan b.k beyinliler yüzünden. Tüm yapacaklarınızın yanında bide kadınlık beklerlerse hiç şaşırmayın. Artık böyle de bozuk zihniyetlerin ağında yaşıyoruz.

Sigortacı... Emlakçı.. Hukukçudan uzak dur kardeşim benden söylemesi. Bunlar yutacağı lokmayıda sana çiğnetirler. Net.

Diksiyonunuz düzgündür mutlaka ancak yazım üzerine de çalışın bence biraz. Mesajlarınız yazım hataları ile dolu. Dilekçe vs yazdırırlarsa ciddi sıkıntı yaşarsınız.

Diksiyonunuz düzgündür mutlaka ancak yazım üzerine de çalışın bence biraz. Mesajlarınız yazım hataları ile dolu. Dilekçe vs yazdırırlarsa ciddi sıkıntı yaşarsınız.
İnşallah onuda yazdırmazlar zamanım kalmaz artık onada 😋
Saolun kızlar yorumlarınız için bende lisans işletme mezunuyum potansıyel işsizim anlayacağınız 😏 koronadan dolayıda iş ilanı bile yok doğru düzgün bu şartlar altında çalışmak gerçekten zor neye yetişebileceğim memnun edebilecekmiym bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Back
X