• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seks oyuncakları

Ben masaj aletini yalnızken kullandım canım, memnun kaldım. eşimleyken denemeye cesaret edemem, belki evde başbaşa olduğumuz çılgın bir zaman denk gelir de cesaret ederim. Bazı konularda çok katı, neye tepki vereceğini kestirmek zor. Oyuncak konusuna girme konusunda tedirginim ama penis halkası dehşet olur ona eminim.
O masaj aleti bastirakak calisiyo nasil denk getirdin kiz oraya

pamuk musun nesin pamuk musun nesin yeni aklıma geldi, masaj aletinin şiddetinden sonra halka hafif gelmiş bence sana, marka yorumlarına bakmıştın çünkü
Ben de oyle düşündüm. Masaj aleti siddetli titretiyor biliyorsun zaten. Bu onun yaninda ufacik kaliyor. Ben bu sebeple zevk almadim ama eşim de almamis. Yorumlarda çift olarak zevk alırsınız yaziyordu. O da çok hissetmemiş. Pili degistirip bir daha deneyeceğiz bakalim.

Sen böyle deyince aklıma geldi gratiste titreşimli yüz masaj aleti gördüm şekli çok şahane ama kutuyu açamadığımdan hacminden emin olamadım yoksa şeytan çok fena dürttü, biraz tombul bir şeyse inanılmaz işe yarar 🤣🤣🤣

Bundan mı bahsediyorsunuz? Benn de benzeri var titreşimi de baya güçlü hiiç aklıma gelmemişti böyle şeylere kullanmak. Bi deneyeyim çok iyi fikir 🤣

Aa atmayı beceremedim heralde. Benim attığımında çok farklı Bi şekli yok aslında bildiğimiz yüz temizleme cihazı hani silikon falan.
Ha onlardan diyorsunuz. Evet anladim. Ben de adini aratınca şu tarz bir seyin mi acaba dedim. Hani sap kısmı falan mi kullanilir diye. 😁

Ha onlardan diyorsunuz. Evet anladim. Ben de adini aratınca şu tarz bir seyin mi acaba dedim. Hani sap kısmı falan mi kullanilir diye. 😁

Bu da olurmuş aslında 🤣 diğeri silikon olduğundan daha kullanışlı olabilir ama

Bu değildi, silikon uçlu bir üründü, mikrofona benziyordu

Arkadaslar selam herkese, tam konusuna gelmisim :)

Esim ilginctir cok meraklidir boyle seylere. Ta ben universitedeyken aliexpresstn getirtmisti kendisi sehir disinda calismaya basladi diye..

Deneyim anlatmak gerekirse,

1-penis halkasi cok gereksiz, keske lotus almadan uye olup denk geseydim aldirmazdim. Cok hafif titesimi var iki kisiye de yetersiz

2-vibrator rabbit tipi, favorim yaklasik 6 7 senedir kullaniyorum.

3-realistik vibrator, basta asiri gaza getirdi, buyuk de olculeri biraz. Sonra sonra realistik olmasj soguttu

4-okul zamani aliexpress vibrator, ilk heyecandi.. neredeyse 8 9 kere ust uste geldim. Sonralari sogudum, evde saklayamadim attim

5-penis kilifi, partnerinizin ufaksa oenisi olabilir. Basta farkli hissetti yumusak bi kilifti. Sonralari kalibi sert olmadigi icin bukuluyodu icerde ve acitiyodu, sogudum attik.

Su an dusuncemiz aliexpressten wevibe tarzi bir sey almak cift icin..

Umarim yardimci olur

Kizlar fantazi kostümü neler kullaniyorsunuz? Kostüme uygun karsilama yapiyo musunuz yoksa hemen olaya mi giriyosunuz?

Arkadaslar selam herkese, tam konusuna gelmisim :)

Esim ilginctir cok meraklidir boyle seylere. Ta ben universitedeyken aliexpresstn getirtmisti kendisi sehir disinda calismaya basladi diye..

Deneyim anlatmak gerekirse,

1-penis halkasi cok gereksiz, keske lotus almadan uye olup denk geseydim aldirmazdim. Cok hafif titesimi var iki kisiye de yetersiz

2-vibrator rabbit tipi, favorim yaklasik 6 7 senedir kullaniyorum.

3-realistik vibrator, basta asiri gaza getirdi, buyuk de olculeri biraz. Sonra sonra realistik olmasj soguttu

4-okul zamani aliexpress vibrator, ilk heyecandi.. neredeyse 8 9 kere ust uste geldim. Sonralari sogudum, evde saklayamadim attim

5-penis kilifi, partnerinizin ufaksa oenisi olabilir. Basta farkli hissetti yumusak bi kilifti. Sonralari kalibi sert olmadigi icin bukuluyodu icerde ve acitiyodu, sogudum attik.

Su an dusuncemiz aliexpressten wevibe tarzi bir sey almak cift icin..

Umarim yardimci olur
Halka konusunda evet cok haklisin. Diğerlerinden kullandığım olmadi ama bir seyi merak ettim. 8 9 kere geldim dedigin vibratör klitoral vibrator müydü vajinal vibratör müydü?

Kizlar fantazi kostümü neler kullaniyorsunuz? Kostüme uygun karsilama yapiyo musunuz yoksa hemen olaya mi giriyosunuz?
Valla covid oldugu icin ben karsilama yapamiyorum. Eve girer girmez soyun yikan temizlen bir suru sey yapiyor. Kapida oyle gorup temizlenmeye gecene kadar havam kaçar.

Ben fantezi kostüm almadim hiç.

Vücut çorabi aldim. Bir de almayi düşündüklerimin linkini atayim fikir olur.

Hellohappiness Hellohappiness
qp Secret Kadın Fantezi Iç Giyim Siyah Seksi Vücut Çorabı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunlar da vücut çorabı örneği.

Durum müsaitse karşılama yapmak hoş olur diye düşünüyorum ama karşı taraf oyuna uyum sağlayabilir mi onu en iyi siz bilirsiniz

Hellohappiness Hellohappiness
qp Secret Kadın Fantezi Iç Giyim Siyah Seksi Vücut Çorabı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunlar da vücut çorabı örneği.
Çok hoş şeyler kız, ama şu kelepçe işi bana çok soğuk geliyor. Ürkütücü

Back
X