- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Kız seni cerrahiye geçti diyolardı doğruymuş meğerBir de ben taktik vereyim size
Eğer bir alet kullanacaksanız kondoma geçirmeyin,yazık çok para kondomlar, beyaz eldivenler oluyor ya onun orta parmağına sokun gerdirerek bağlayın ya da baglamasaniz da olur, maliyeti daha düşük en azından
Yok acip bakmiyor. Bana gelen hiçbir paket acik degildi. Xraye falan sokuyorlarsa bilemem ama uğraşmazlar bence.Ah dolar kuru boyle olmasa... fiyatlar inanilmaz iyi. 19 birim paraya neler neler var. Bunlar gizli kargoyla gelmez tabi. Nal gibi yazarlar. Ptt kargo açip bakiyor diye biliyorum bir de.
Ben bunu tuttum, güzel fikirlerini benimle paylaştığın için teşekkür ederim sevgili lovePAşınmaz aşınmaz hiç korkma, uzun iş seyahatlerinde en iyi arkadasın oluriçerisi için, dışı için böyle birşeye ihtiyacım yok
Teşekkür ederim cevabınız içinYorumlarin çoğu erkek kullanicilara ait. Guzel diyorlar. Ben henuz kullanmadim.
Ama iyi taktik di mi ,akıl akıldan üstün diye boşa dememişler di miKız seni cerrahiye geçti diyolardı doğruymuş meğer
Ne demek canım, kocişkon yokken sarılır yatarsınızBen bunu tuttum, güzel fikirlerini benimle paylaştığın için teşekkür ederim sevgili love
Kondomla eşdeger degıl ama,Ama iyi taktik di mi ,akıl akıldan üstün diye boşa dememişler di mi
Oyuncak için önerdi herhalde eldiveni. Ben oyle anladim.Kondomla eşdeger degıl ama,
Oyuncaga gecırmek ıcınOyuncak için önerdi herhalde eldiveni. Ben oyle anladim.
Kocamın fırçasına sarılıp yatayım, çocuklarınkini kötü emellerime alet edememNe demek canım, kocişkon yokken sarılır yatarsınız
Tırtıklı bir şeylerin üstüne geçir al sana tırtıklı kondomKondomla eşdeger degıl ama,
Arkasını kullanacaksın yalnız, fırçalı tarafını değil, o zaman bir şey olmazAşınmasın sonra,
İçerisi için mi dışarısı için mi bu fırça
Vajinal mi klitoral mi
Benim masaj aleti pilli, kabloluya bir şey diyemem, gerekirse 3lü çekersin artıkKıiiizz bu masaj aletini biliyordum da bunun kablosu falan pek kısa kolum kadar anca biz üçlü prize sokuyoruz yatağa üçlü priz mı taşıyacaklar bidekonu güzel konu hoojjjtiiir konu süper.... işte böyle konular gelsin gözümüz gönlümüz açılsın uykumuz genişlesin
Baktım da çok ince,yoklukta fayda ediyor demek kiArkasını kullanacaksın yalnız, fırçalı tarafını değil, o zaman bir şey olmaz
Seninki vücut çorabını çıkarmış benimki direk jartiyeri çıkardı, gereksizmiş o40 yılın başında özel bölgeleri açık jartiyerli vücut çorabı gibi bir şey aldım, kırmızı, eşim buna para mi verdin bir de dedi ,beni kırmamak için başka bir şey demedi ama anında çıkardı üst kısmı sadece çorap kaldıvücut çorabı sevmeyen bir adamla evliyim arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?