Seksenler TRT1

bu aksamki bölüm cok güzeldi. erguna bayildim yaaa deli nazli niye ona bakmiyor anlamiyorum. cocuk nasil sahip cikiyor üzülüyor varya en cok o hakediyor bu dizide mutlulugu. keske su 2012 yilini bastan yazsalarda nazlida ergunla evlenmis olsa....
ahmetde hic cakmiyor davayi nasil anlamaz insan..........:27:

Bu gece bende Ergun'a üzüldüm
Yine keyifle izledim

Bütün sezon hic kaçırmadan takip ettigim tek dizi inanılmaz eğlenceli ama yeni karakterler olmamış :19: sevemedim yeni karakterlerin dialoglarını onlar 80'ler olmamış gibi ilk sezonda 80'ler deki aileyi komşuluğu askları cok samimi ve sıcak anlatılıyor olması gerektiği gibi abartısız bu sezon gereksiz kalabalık gibime geldi.
Yinede zevkle izledim :32:

bende yeni karakterler hakkında hemfikirim hele o manav ve kahveciye tam kıl oldum :36: şahinin kadroda kalması için anne babasını ayırdılar bence anne karakteriyle yeni biri gelebilir kanımca diziye :ssz: ayrıca o kadar işbirliğine,planlamaya bence iftar sofralarıda okadar gösterişli değildi ayrıca da fakir fukara filan göremedim ben hep kendileriydi sofrada :51:

ben de aynı fikirdeyim şahinin anne-babası konusunda. çünkü aylardır şahinin halasında kalmasının mantıklı bir açıklaması yok.
şu manavı çıkarsınlar yaa ya da biri iyi bi ders versin ona da adam olsun biraz. bırak seksenli yılları, şimdi biri öyle şakalar yapsın topa tutarlar adamı. kimsenin de umrunda değil çok sinir bozucu. komserime güveniyorum ben bu konuda. :)

niyazinin rolünü azaltmaları iyi olmuş.
son olarak da yine söylüyorum ve hep söyleyeceğim, hatta trt ile temasa bile geçeceğim, 2012 yılında ergun-nazlı ilişkisini öylece bıraktılar. bu yıllara dönüş istiyorum, istiyoruz, istiyorlar.

:10:
ben de aynı fikirdeyim şahinin anne-babası konusunda. çünkü aylardır şahinin halasında kalmasının mantıklı bir açıklaması yok.
şu manavı çıkarsınlar yaa ya da biri iyi bi ders versin ona da adam olsun biraz. bırak seksenli yılları, şimdi biri öyle şakalar yapsın topa tutarlar adamı. kimsenin de umrunda değil çok sinir bozucu. komserime güveniyorum ben bu konuda. :)

son olarak da yine söylüyorum ve hep söyleyeceğim, hatta trt ile temasa bile geçeceğim, 2012 yılında ergun-nazlı ilişkisini öylece bıraktılar. bu yıllara dönüş istiyorum, istiyoruz, istiyorlar.

aslinda en basta 2012 göstermekle hata yaptilar sanki,heyecani kacti,ahmet kizi seviyor ama nolsa bitse üzülüsede sonunda evlenceklerini biliyoruz heyecan kalmiyo öyle :( aslinda heyecani beklemeyi cok sevmem ama olsun yinede..

bende en cok ergunun askini begeniyorum ve merak ediyorum bu dizide. en cok mutlulugu hakeden ergun. nazlida cok sansli hala onu bekleyen ona o kadar kiymet veren bu kadar sadik bir adam var.......aaaaaaaaaahhhhh :31: :16:

evet ahmet-gülden ikilisinde heyecan yok, nazlı da niyaziyle evlenmiş ve eve gelen görücüler falan heyecanlandırmıyor. nasılsa biliyoruz niyazi olacak sonunda diye ama 2012 sahnelerini tam da ergun nazlıya "boşandığını da öğrendim ya artık ölsem de vazgeçmem senden nazlı" dediği yerde kesmeleri hiç hoş olmadı.

zaten oyuncular da yaşlı. asıl senaryo 2012 de o evde 1980 li yılları hatırlamaktı ama şimdi bunu dönem dizisine çevirdiler.
ben hala istiyorum 2012 yıllarını

evet ahmet-gülden ikilisinde heyecan yok, nazlı da niyaziyle evlenmiş ve eve gelen görücüler falan heyecanlandırmıyor. nasılsa biliyoruz niyazi olacak sonunda diye ama 2012 sahnelerini tam da ergun nazlıya "boşandığını da öğrendim ya artık ölsem de vazgeçmem senden nazlı" dediği yerde kesmeleri hiç hoş olmadı.

zaten oyuncular da yaşlı. asıl senaryo 2012 de o evde 1980 li yılları hatırlamaktı ama şimdi bunu dönem dizisine çevirdiler.
ben hala istiyorum 2012 yıllarını

ya bende dört gözle bekliyorum. :52:

İlk önce seksenleri gözterim sonra 2012 yılını göstermeleri ve iptal etmeleri çok yanlış bi düşünce.

valla onu bunu bilmem ama gereksiz bi karakter bence off şu manav,bakkal çakkal ne diye sokmuşlar ki dizimize :50:

neyse gecen bölüm onlari cok gereksiz ve uzun göstermislerdide Allahtan bu son bölüm onlara okadar yer vermemisler diger konularimizi fazla gölgeleyemediler hele erguna bayildim. yeniler biraz göründülermi tamamda uzatir cok gösterirlerse diziyi berbat ederler. biz samiyi ergunu 46 ligi ve digerlerini görmek izlemk istiyoruz.

susmuş ve manav çok sıkıcı yaa ha birde saminin oraya gelen çok akıllı bi insan varya onlar çıktı mı değiştiriyorum :1:

susmuş ve manav çok sıkıcı yaa ha birde saminin oraya gelen çok akıllı bi insan varya onlar çıktı mı değiştiriyorum :1:

aynen 46 lık hiç inandırıcı gelmiyor ya sanki dersin vahiy inmiş adama köprü trafiği meselesini biliyor,şehr suyunun içilemeyeceği meselesini öngörüyor yok teknoloji gelişecek insanlar sitelere yerleşecek yok bilmem ne abartı ya

ah canııımmmm siz bilmezsiniz daha küçüksünüz:) bu dizi insanın anılarını canlandırıyor... hey gidi gençlik hey neredesin yahu çok mu üzdüm seni de çabuk gittin...sende hakılısın seni rahat ettiremedim ki haklısın:(

Ben dün Ahmet'e sinir oldum yaa... Ergun onun borcunu kapatmis bu gelmis bagirip cagiriyor. Gerci esime göre de Ahmet hakliydi, erkeklik onuruna dokunuyomusmusmus. Bilemedim. Barissinlar ama.

Ben dün Ahmet'e sinir oldum yaa... Ergun onun borcunu kapatmis bu gelmis bagirip cagiriyor. Gerci esime göre de Ahmet hakliydi, erkeklik onuruna dokunuyomusmusmus. Bilemedim. Barissinlar ama.

bencede barışsınlar :3: dizinin tadi tuzu ergun plak ya bu arada o manava da çok iyi yaptılar umarım şakayapmayı keser artık :ssz:

bu bölüm yine su gereksiz katilimlara cok yer vermislerdi. ergunla ahmetin kavga muhabbeti olmasi neredeyse artik hic görmeyecegiz. Izlemek pek sarmadi. birde 46 lik kahveye hic yakismadi onun pastanedeki yeri gayet iyiydi. Vede kahvehanedekilerin konusma tarzlari cok lanli lunlu sokak dili, ya dizinin kisiligini bozmus bence biraz. tamam gercekci oluyor diyebilirsiniz ama bu kadar gercek gerekmiyor valla onlarsiz 1 sezon cok güzel gecmisti :33:

bu bölüm yine su gereksiz katilimlara cok yer vermislerdi. ergunla ahmetin kavga muhabbeti olmasi neredeyse artik hic görmeyecegiz. Izlemek pek sarmadi. birde 46 lik kahveye hic yakismadi onun pastanedeki yeri gayet iyiydi. Vede kahvehanedekilerin konusma tarzlari cok lanli lunlu sokak dili, ya dizinin kisiligini bozmus bence biraz. tamam gercekci oluyor diyebilirsiniz ama bu kadar gercek gerekmiyor valla onlarsiz 1 sezon cok güzel gecmisti :33:

:ssz: aynen katılıyorum hem yapımcı niye boşa masraf etmiş ki bu gereksiz tiplere :31:

Back
X