Seksi olamamak, problemler..

Nasil yaa
Nasil olmaz , nasil kimse girgir alin evin girgirlayin demez..
Cok gec kaldim sandim ama kimse hatirlamamis
Girgir candir gerisi heyecan..

Evlilik bambaska bsy ve bence insanin icinde merhamet olmazsa saygi olmazsa olmaz hastalikta var en zor zamanlarda yardim etmekte ...
:KK70:Bunu burda öğrenmiştim
Nasıl cilveli olunur diye konu açılmıştı
Ablamada öğretmiştim :KK70:

Yani bilemiyorum ben henüz nişanlıyım ama evlenince tabi ki eşim için giyinirim de süslenirim de bunlar bana ağır gelmez.
Ama burada farklı bir zihniyet var
Yani şöyle zannediyorlar eşine yemek yaparsan ezilirsin,onun için süslenirsen ezilirsin
Kadını her konuda ezik gibi gören bir zihniyet var
O zaman hiçbir şey yapmayın hatta evlenmeyin çocukta yapmayın, sevişmeyin de bu kadar zorsa :)

Ah canim benim.
Evlilik kurumunu cocukla taclandirdiktan sonra gel birdaha konusalim :)
Pespaye, bakimsiz vs degilim, iki cocugum var ama gel gor ki ozellikle yavrular bebekken tuvalete gidebilirsen sukureder insan..
Zamanla tabi duzeliyor ama hicbirsey oyle uzaktan gorundugu gibi degil.

Bir tek bakışla iş bitseydi erkekler eşşeklere aşık olurdu :KK70: o iş öyle olmuyor. Bakımlı olmak lazım. İyi giyinmek. Bunlarla birlikte öz güwende yerine gelir. Sewgiliside olsa eşide olsa kadın erkeğini her gün farklı karşılamalı. Şaşırtmalı gözünü doyurmalı. Gözünü doyurmadığın zaman erkeğin gözü dışarda olur

Aynen ya, sabah yüzü gözü full makyajlı, saçlar maşalı halde uyanmalı :işsiz: Bide evde stilettoyla gezmeyen kadın kadın değildir dimi? Te Allahım ya.

İşe giderken sürekli kot spor ayakkabı at kuyrugu saçlar sıfır makyaj,hafta sonu ve akşamları elbiseler ince çoraplar topuklu ayakkabılar bol parfümlü günler,tee manyak etti adam beni:deli:
İşe giderken de giydiğime karışmaz da o etrafımda olmayınca süslenesim gelmiyor boşa giyiyormuş gibi hissediyorum o kıyafetleri :halay:

Ben onun yaninda suslensem bir yere mi gidiyorsun, hayirdir, kesin bir sey var, noldu diye cildirtir. Sonra da ne gerek var evdesin rahatina bak, ne kadar kastin falan der.
Bir yere giderken suslenince de ancak elaleme suslen ben neyim der.
4 senedir anlamadim susleneyim mi suslenmeyeyim mi :KK70:

Son düzenleme:
Ah canim benim.
Evlilik kurumunu cocukla taclandirdiktan sonra gel birdaha konusalim :)
Pespaye, bakimsiz vs degilim, iki cocugum var ama gel gor ki ozellikle yavrular bebekken tuvalete gidebilirsen sukureder insan..
Zamanla tabi duzeliyor ama hicbirsey oyle uzaktan gorundugu gibi degil.

Evet çocuk olunca her şey zorlaşıyor :)
Ama olmadan da olmuyor.
Napalım hayatın doğal akışına uyar gideriz bizde.

Her zaman seksi kiyafet giyince bi seksiligi kalmaz adam oper sarilir isine doner
Ayda yilda bi olsun ki adamin cenesini yerden toplayin :KK70:
Aynen ben de öyle yapıyorum. Garibim neye uğradığını şaşırıyor. Bir süslenme bayağı yetiyor:KK70:surekli süslenme etkisini yitirir alışma başlar. Yaşasın pijamalarin polar donlarin kardeşliği. Kahrolsun leopar donlarin emperyalizmi:halay:

Evet bende şimdi 4 gündür eşimin kazağıyla uyuyorum
Giderken çıkardı hiç kaldırmam yataktan
Bende Türkiye’ye giderken çıkardığımı yastığın yanında bulurum gelene kadar hiç koymaz başka yere
Sen yokken seviyorum kokluyorum diyor bende aynısını yapıyorum
10 gün daha ayrıyız on gün daha kazakla yatacam:olamaz:
Ne. Mutlu size de masallah

Back
X