Bence şuanda yapman riskli olabilir. Pandemide herşey ya durdu ya yarım yamalak çok iyi değerlendirmen Lazım bence.Hanımlar selam;
Sizlere danışmak istediğim bi konu var uzun yıllardır bankacılık yapıyorum ve artık yoruldum
Hedef baskısı,mobing,acımasız yöneticeler v.b şeyler işte
Finans sektöründe şansımı denemek istiyorum ama korkularım var acaba yapabilir miyim ortalama 5000 tl civarı maaşım var ve hayat standardımda buna göre yine aynı paraları kazanabilir miyim
Aramızda mutlaka vardır bankacılığı bırakmış yada finans sektöründe olan arkadaşlar açıkcası benim için zor olur mu yeni bi sektör yapabilir miyim biraz motive edilmeye ihtiyacım var sanırım fikir verebilirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden
Evet yani hadi aldım çantamı çıktım lüksüm yok maalesef kısa vadede değilde uzun vadede düşündüğüm bi durum işte finans sektörü nasıldır fikir alıyım diye konu açtımBence şuanda yapman riskli olabilir. Pandemide herşey ya durdu ya yarım yamalak çok iyi değerlendirmen Lazım bence.
Biliyorum piyasa baya fena hemen değil zatende varsa finans sektöründeki arkadaşlardan fikir alıyım ne önerirler kendimi biraz geliştiriyim biraz motive olayım istedim korkuyorum aslında sanırımbu zamanda insanlar iş arıyorlar, ne olacağı belli değil sevmediğiniz yerde çalışmak zordur ama bence biraz daha vaktini bekleyin en azından pandemi bitene kadar
Danışmanlık yapamam sanırım çünkü o kadar tecrübeli değilim mesela kurumsal bi firmanın finansına bakabilirim bankalarla olan işlemlere falanFinans sektörü dediğiniz nedir geniş bir alandan bahsediyorsunuz çünkü. Danışmanlık mı yapacaksınız firmalara mesela bence bunu belirlerseniz daha sağlıklı yorumlar alırsınız.
Şu an için değil tabi önümüzdeki yıl ortalarına kadar bekleyin derim ben.
Danışmanlık yapamam sanırım çünkü o kadar tecrübeli değilim mesela kurumsal bi firmanın finansına bakabilirim bankalarla olan işlemlere falan
Ama bu daha stresli olur sizin için. Bankada haftasonları tatil mesela firmalarda böyle bir lüksünüz olmak çoğu cumartesi de çalışıyor. Çalışan hakları konusunda da bankalar çok daha iyi durumda. Tabi sıkıntınızı anlıyorum ve çok haklısınız ama bunun yolu özel sektör değil inanın. Kpss deneyebilirsiniz, ben de benzer durumlardan geçip kpssye yöneldim ve pişman değilim açıkçası.Danışmanlık yapamam sanırım çünkü o kadar tecrübeli değilim mesela kurumsal bi firmanın finansına bakabilirim bankalarla olan işlemlere falan
Hedefler ulaşılabilir değil maalesef heleki şu süreçte ve olmayıncada başarız olarak etiket yapışıyo üstünüze müşteriye hiç bir fayda sağlamayan bi sürü ürün satmamız isteniyo gibiBankadan kaçıp finans sektörüne gitmek makul mü
Bana göre ikisi de aynı şeyin laciverdi
Bankada çalışmadım ama stresli mobing vs var diyorsunuz orada bir varsa finans sektöründe 10 vardır
Bence olduğunuz yere göre çalışma şeklinizi rahatlatın
Mesela size göre ne mobing, satış baskısı dediğiniz ne
Çoğu sektörde çalışana hedef baskısı vardır hatta baskı olmayınca az çalışıyorlar diye gerek olmayan yerde de vardır baskı nedir sizi bu işi bırakıp gidelim demeye iten şeyler
Ben mezun olduğumdan beri kurumsal şirketlerde çalıştım o yüzden zaten küçük bi yerde yapabilirmiyim emin değilim korkum bundan siz yerleşebildiniz mi pekiAma bu daha stresli olur sizin için. Bankada haftasonları tatil mesela firmalarda böyle bir lüksünüz olmak çoğu cumartesi de çalışıyor. Çalışan hakları konusunda da bankalar çok daha iyi durumda. Tabi sıkıntınızı anlıyorum ve çok haklısınız ama bunun yolu özel sektör değil inanın. Kpss deneyebilirsiniz, ben de benzer durumlardan geçip kpssye yöneldim ve pişman değilim açıkçası.
Teşekkür ederim yorumunuza bende banka dışında bi sektör bilmediğimden fikir alıyım istedim bizim çalıştığımız kurumsal firmaların finansları rahat gibi gözüküyoBir şirketin finansında çalışmak bir bankada çalışmaktan çok daha stresli diye düşünüyorum.
Bankayı bilmem ama şirketlerden tecrübeliyim
Hedefler ulaşılabilir değil maalesef heleki şu süreçte ve olmayıncada başarız olarak etiket yapışıyo üstünüze müşteriye hiç bir fayda sağlamayan bi sürü ürün satmamız isteniyo gibi
Ben iibf mezunu değilim sayısal ağırlıklı bir bölüm mezunuyum aslında ama sektör olarak finans sektöründeyim. Alandan hazırlandım ve muhasebe, maliye bilmiyordum doğal olarak ona rağmen iyi bir puan aldım şu an pandemi dolayısıyla kurum sınavları ertelendi henüz yerleşemedim o nedenle. Siz eminim okulda da görmüşsünüzdür bence halledebilirsiniz. Bi saatten sonra özel sektör keşmekeşi insanı yoruyor fazlasıyla ve tatmin de etmiyor hiçbir şekilde, anlıyorum sizi. Bundan daha az yorulup başaracağınıza eminim bi deneyin.Ben mezun olduğumdan beri kurumsal şirketlerde çalıştım o yüzden zaten küçük bi yerde yapabilirmiyim emin değilim korkum bundan siz yerleşebildiniz mi peki
Maaşımı kesmiyorlar ama toplantılarda direk isim verilerek rencide ediliyoruz bizim sektörde ünvan önemlidir başarısız olunca haliyle terfi şansım olmuyo olduğum yerde sayıyorum yada en basiti şubem değişsin gibi bi talebim olsa söylemeye çekiniyorum çünkü istenilen başarıyı sağlayamayınca herhangi bişey talep etmeyede hakkın olmuyoTamam da herkes başarısız
İşte başarısızsın deyince ne oluyor
Yıllardır bes satmaya çalışıyorlar almadım almayacağım
Benim gibi milyonlar var bu durumda tüm bankanın performansı düşük ne yapıyorlar
Müdür baskısı vs her sektörde var maaşınızı kesmiyorlarsa sıkıntı yok
Teşekkür ederim :) hiç kpss de denemedim şansımı ama evet neden olmasınki dediğiniz gibi özel sektör yoruyo belli bi saatten sonraBen iibf mezunu değilim sayısal ağırlıklı bir bölüm mezunuyum aslında ama sektör olarak finans sektöründeyim. Alandan hazırlandım ve muhasebe, maliye bilmiyordum doğal olarak ona rağmen iyi bir puan aldım şu an pandemi dolayısıyla kurum sınavları ertelendi henüz yerleşemedim o nedenle. Siz eminim okulda da görmüşsünüzdür bence halledebilirsiniz. Bi saatten sonra özel sektör keşmekeşi insanı yoruyor fazlasıyla ve tatmin de etmiyor hiçbir şekilde, anlıyorum sizi. Bundan daha az yorulup başaracağınıza eminim bi deneyin.
Tamam da herkes başarısız
İşte başarısızsın deyince ne oluyor
Yıllardır bes satmaya çalışıyorlar almadım almayacağım
Benim gibi milyonlar var bu durumda tüm bankanın performansı düşük ne yapıyorlar
Müdür baskısı vs her sektörde var maaşınızı kesmiyorlarsa sıkıntı yok
Birde uyarı veriliyor belli süre hedefler tutmayınca ve bu uyarılarda terfiyi etkiliyo zaten bi kaç uyarıdan sonra işten çıkarıyolarMaaşımı kesmiyorlar ama toplantılarda direk isim verilerek rencide ediliyoruz bizim sektörde ünvan önemlidir başarısız olunca haliyle terfi şansım olmuyo olduğum yerde sayıyorum yada en basiti şubem değişsin gibi bi talebim olsa söylemeye çekiniyorum çünkü istenilen başarıyı sağlayamayınca herhangi bişey talep etmeyede hakkın olmuyo
Dışı seni içi beni yakar misali :)Teşekkür ederim yorumunuza bende banka dışında bi sektör bilmediğimden fikir alıyım istedim bizim çalıştığımız kurumsal firmaların finansları rahat gibi gözüküyo
Tabi uzaktan her iş rahatta işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?