Dilanın cesedinede ulaşılamadı, kendisinede..
Aklımda hep bir çocuğu olmayan bir aile bulmuştur belki şüphesi var, saçma ama ne bileyim bir umut işte...
bende şuna bir anlam veremiyor.
o felakette nasıl olurda ana çocuğunun elini bırakır ve kaybolmasına müsade eder yaaa.
sen tutsana çocuğunu o felaketin içinde sıkı sıkı,ayırmasana dizinin dibinden.sonuşta dışarda bir felaket yaşanıyor sarılsana çocuğuna sıkı sıkı.o anda anenin çocukları dışında hiç bir şey düşünmemesi gerek.çocuk nasıl kaybolur hala anlamış değilim.neden anne yada baba o felaket yaşanırken çocuklarının yanında değil.neden çocuklarını daha güvenilir bir yerde tutmadılar.
hala haber yok minik dila bebekten :gitme:
insallah sag saglim bulunur diyorum ama icimde en ufak bir kivilcim dahi yok
ben burda hem anneye hem onu evine davet eden kaynana ve kayinpedere ates püskürmek istiyorum
yetkililer bangir bangir bagiryor be insan
sen ne diye iki cocuguyla kadini kahvalti icin yollara düsürürsün,evinde iki lokma yiyecek yok mu
hele ki anneye ne demeli,yazlik kiralamissininiz ,evinde edemedin mi kahvaltini !
bir lokma yicegin yokmuydu evde,diyemedin mi kayinpederine baba tehlikeli ,iki cocukla cikmiyim ben oturiyim evde !!!
ne diye felaket haberleri bas bas bagrilirken sokaga adim atarsin
nede bizim insanimiz bana birsey olmaz edasiyla yürekli yüreki dolasir ortaliklarda
neden yha neden mafoldumben
bu sözlerinize katılımıyorum....
İstanbul gibi koskacaman bir kentte 2010'da Avrupa Kültür(!) başkenti olucak bir şehirde sel olucağına kimsenin inanması o kadar basit değildi...Kaldı ki felaket yaşanana kadar kimse emin olamadı...bu yüzden felaketi yaşayan insanlar hala şokta bu yüzden depresyonda bu yüzden artık gece uyuyamıyorlar...bu yüzden o anne kalp krizi geçirdi hastanede..ayrıca kayınpederinin evi yürüyerek bile 5 dakika sürecek gibi kısa bir mesafede...o da bilemezdi o arabaya bindiğinde yavrusunu kaybediceğini...kaldı ki panik halide olmuştur...düşünsenize arabanın içinde denize sürükleniyorsunuz...ilk defa böyle bir şey geliyor başınıza o an kim olsa sağlıklı düşünemezdi zaten biraz empati yapmak lazım diye düşünüyorum...
Sana katılıyorum ki zaten haberlerde dinlediğime gore o an kahinvaltı için cıkmamıs kadıncagız evden evin içine sel suları girmeye baslayınca arabaya binmişler demekki bir an once uzaklaşabilmek için ama maalesef diğer kızıda o suyun gucuyle hepsi ayrılmıs bırbırınden diğer kzınıda kendi kurtaramamıs zaten kız babasına anlatmıs baba senin dediğin gibi yuzdum sırt ustude yuzdum yani o da kendi cabalarıyla kurtulmus
Umarım bulunur o annenin acısını paylasıyorum Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?