Sel felaketinde kaybolan Dila Manav

Dilanın cesedinede ulaşılamadı, kendisinede..
Aklımda hep bir çocuğu olmayan bir aile bulmuştur belki şüphesi var, saçma ama ne bileyim bir umut işte...

bende böyle olmasını ümit ediyorum...
kabul etmek istemiyorum başka ihtimali...
çok üzüldüm aileyede...

tatlım bu olaylarda büyük konuşmak son derece yanlış bir durum
çocuğu için ne kadar çırpınmıştır bunu tahmin etmek hiçte zor değil

allah ailesine sabır versin:Saruboceq:
kayıp ölümdende acı olsa gerek:sinifsinif:
ölse en azından cesedi elinde olur nerde olduğunu bilirsin
ama kayıp öyle olmuyo işte azda olsa bir ümit besliyor insan kalbinde:Saruboceq:
ve çocuğu kimlerin ellerinde ve şuan ne yapıyor düşüncesi insanı çıldırtır:çok üzgünüm:
rabbim tekrarlarını kimseye yaşatmasın:Saruboceq:

dün miniğin babası star haberde uğur dündara konuştu...
ve şöyle bir şey söledi...
denizde minik bir bebeğin bota alındığı görülmüş..görenler varmış yani
minik dilanın ölmediğine inancım dahada arttı...
Allahım lütfen ölmemiş olsun...:Saruboceq:

AYYY İNŞALLAH DOĞRUDUR...
ÇIKMADIK CANDAN ÜMİT KESİLMEZ..
ALLAH ANASINA BABASINA BAĞIŞLASIN MİNİĞİ..:Saruboceq:
ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN...:Saruboceq:
DUALARIMIZ DİLA BEBEKLE...:Saruboceq:

Allah ım sabırlarr versin ailesinee :Saruboceq: :çok üzgünüm:
inşallah bulunur inşallahh :Saruboceq:
eğer kurtarılamamışsa yaşama şansı yok
ama eğer kurtarılmışsaa kii inşallahh ozaman tez zamanda kavuşsunlar :Saruboceq:

canim benim ya o daha micikti ,sel sulariyla kim bilir nerelere surulendi gitti
yasiyo olarak artik umut kesilmistirde insallah olusu bulunur
kayip olmasi ne kadar aci bisey allahim ailesini bol bol sabir versin bide anne kucagindan dusup gitmesi
annesi omru boyunce kendini suclucak ,allahim bu tur ailari kimseye yasatmasin
aksam tvde diyodu ,kiz kardesi hastanede yatiyomus devamli sayikliyomus kardesimi kurtarabiloirdim diye
yazik o yavrucakta kendini sucluyo demekki
allahim bol bol sabir versin baska dicek soz bulamaiyrum

hala haber yok minik dila bebekten :gitme:

insallah sag saglim bulunur diyorum ama icimde en ufak bir kivilcim dahi yok

ben burda hem anneye hem onu evine davet eden kaynana ve kayinpedere ates püskürmek istiyorum

yetkililer bangir bangir bagiryor be insan

sen ne diye iki cocuguyla kadini kahvalti icin yollara düsürürsün,evinde iki lokma yiyecek yok mu

hele ki anneye ne demeli,yazlik kiralamissininiz ,evinde edemedin mi kahvaltini !

bir lokma yicegin yokmuydu evde,diyemedin mi kayinpederine baba tehlikeli ,iki cocukla cikmiyim ben oturiyim evde !!!

ne diye felaket haberleri bas bas bagrilirken sokaga adim atarsin

nede bizim insanimiz bana birsey olmaz edasiyla yürekli yüreki dolasir ortaliklarda

neden yha neden mafoldumben

maşallah güzelliğe bakın yaa.rabbim sağ salim kavuşturur inşallah ailesine.

dua ediyorum kaç gündür bu güzel için.
inşallah sağ olarak bulunur diye..
çok üzüldüm çok

bu sözlerinize katılımıyorum....
İstanbul gibi koskacaman bir kentte 2010'da Avrupa Kültür(!) başkenti olucak bir şehirde sel olucağına kimsenin inanması o kadar basit değildi...Kaldı ki felaket yaşanana kadar kimse emin olamadı...bu yüzden felaketi yaşayan insanlar hala şokta bu yüzden depresyonda bu yüzden artık gece uyuyamıyorlar...bu yüzden o anne kalp krizi geçirdi hastanede..ayrıca kayınpederinin evi yürüyerek bile 5 dakika sürecek gibi kısa bir mesafede...o da bilemezdi o arabaya bindiğinde yavrusunu kaybediceğini...kaldı ki panik halide olmuştur...düşünsenize arabanın içinde denize sürükleniyorsunuz...ilk defa böyle bir şey geliyor başınıza o an kim olsa sağlıklı düşünemezdi zaten biraz empati yapmak lazım diye düşünüyorum...

ayrıca bugünkü vatan gazetesinde Dila bebek için umutların kesildiği haberi var...mafoldumben
ve ilk kez babacığı cansız bedenini aramış dün felaket bölgesinde...mafoldumben
Allah sabır versin..Çok üzgünüm...Hala inanmak istemiyorum...mafoldumben

Sana katılıyorum ki zaten haberlerde dinlediğime gore o an kahinvaltı için cıkmamıs kadıncagız evden evin içine sel suları girmeye baslayınca arabaya binmişler demekki bir an once uzaklaşabilmek için ama maalesef diğer kızıda o suyun gucuyle hepsi ayrılmıs bırbırınden diğer kzınıda kendi kurtaramamıs zaten kız babasına anlatmıs baba senin dediğin gibi yuzdum sırt ustude yuzdum yani o da kendi cabalarıyla kurtulmus
Umarım bulunur o annenin acısını paylasıyorum Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasın.

vereliniortak

yani dediğim gibi deprem yaşamış bir millet olarak bile hala panik yapıyoruz...
en ufak sarsıntıda bile panikleyip camdan balkondan atlayanlar var...
ben o annenin o arabadaki halini çırpınışını düşünmek istemiyorum..içim eziliyor çünkü mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…