melek7890

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
17
2
86
24
Kızlar merhaba böyle bir başlık açılmamasına çok şaşırdım açıkçası, ben 2019 senesinde kas altı meme protez oldum.
protezin takıldığı günden itibaren aslında silikonun çok yukarıda ve kendi göğsümün sarkarak kare görüntüm oluşturduğunun farkındaydım ama dr maalesef tepkisiz kaldı. biraz araştırdığımda bunun kasaltı protezlerde yaşanılabilecek bir sorun oldugunu, cilt kalitesinin bu seçimde çok önemli olduğunu öğrendim. benim her zaman çok ince ve sakız gibi bir cildim vardı ergenliğimden beri çok fazla kilo alıp verme öyküm var ergenliğimden itibaren. zamanla silikonun sanki kasın üzerinden çok çok daha yukarı kaydı, köprücük kemiklerime göğsümü oynatınca o kadar yakın ki! Bir dr ile görüştüm, silikonun çıkarıp 6 ay kasın iyileşmesini bekletip daha sonra tekrar kas altı protez önerdi, bir dr ise kas üstü hem daha sağlıklı olur hem de ilerleyen zamanlardaki sarkmamın daha doğal duracağını söyledi. açıkçası ben çok dik memeleri sevmiyorum biraz doğal ve hafif sarkık memeler benim için daha estetik. daha önce bu problemi yaşayanlar var mı? nasıl bir çözüme ulaştınız ve lütfen özelden dr desteği istiyorum

Back