Aşılama selam arkadaşlar aşılamadan sonra kaç gün progestan yada benzeri jel kullandınız ???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

umutluyum1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.396
0
66
İstanbul
selam arkadaşlar ben 21.şubatta aşılama oldum ve sonraki gün jele başladım 13.günde kanda gebeliğe bakıldı 0.65 çıktı ama jeli 15 gün kullandım adetim gelmedi doktorumda dün bana ctesiye kadar jele devam dedi ve c.tesi tekrar kanda bakılacak benim durumumda olan varmı jel kullandıkça adet gelmezmi kafam çok karıştı negatif sonuçta değerim yardımcı olurmusunuz benim durumumda olan varmı bide bu benim 2.aşılamam diğerinde hiç böyle bişi dememişlerdi 12.gün kanda bakıldı 0.09 çıktı 15.günde adet oldum bu sefer niye uzatılıyor bu dönem anlayamıyorum:85::85:

bugün aşılamadan sonraki 17.günüm ve adet yok ateşimde yüksek 36.7 anlayamıyorum ben yardım edin lütfen umudum yok zaten ama benim durumumda olan varmı kist falan inş.başıma gelmezz korkuyorum geçen aşılamamdada kistim oluştu ama aynı zmanda adette olmuştum bu sefer negatif adet yok kistten haberim yok varmı yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…