Rüya Yorumları Selam arkadaşlar

nili1984

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
339
7
318
40
selam Arkadaşlar
rüyamda inceden inceye kar yağıyodu aynı zamanda bir ağaç çiçek açmıştı beyazlı sarılı papatyaya benziyodu ben karın yağmasınada ağacın çiçek açmasına da seviniyordum
ikinci rüyamdaysa biri bana mavi atkı ve şapka veriyodu atkıda şapkada biraz ıslaktı son rüyamda ise bir arkadaşımla beraber servis gibi bir arabadaydık(Onun Antalya ya gitme durumu var) normalde üst üste rüya görmezdim ama bunlar hep üst üste geldi bir işaretmi acaba şimdiden sağolun

Günümüzde rüyanı yorumlayabilecek bir din alimi yaşamıyor. Bizim için en iyisi hayra yormaktır çünkü rüya askıdadır nereye çekersen oraya gider. Rüyanı okurken içime hoş bir şeyler doğdu. Sevindim, iyi hissettim. İnşallah sonu da öyle olur.

Günümüzde rüyanı yorumlayabilecek bir din alimi yaşamıyor. Bizim için en iyisi hayra yormaktır çünkü rüya askıdadır nereye çekersen oraya gider. Rüyanı okurken içime hoş bir şeyler doğdu. Sevindim, iyi hissettim. İnşallah sonu da öyle olur.

Canım niye öyle diyosun güldürdün beni valla :) İnşallah dediğin gibi olur

Canım niye öyle diyosun güldürdün beni valla :) İnşallah dediğin gibi olur

İnan ben de H.z Yusuf gibi rüya yorumlayabilen birini bulmayı çok isterdim ama yok maalesef ve rüyaları kimse ciddiye almıyor ama aslında çok tehlikeliler. Yanlış yorumlanırsa yorumlandığı gibi çıkar hadisler var.

Back
X