selam ben selda

defnesam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
17
0
86
mersin
ben 25 subatta doğum yaptım.kızım 21 günlük.ilk başta memeyi almıyordu.mama ve sağarak verdim sütü.şu aralar ise meme alıyor.fakat doğduğundan beri sık sık burnundan kusuyor.bazen bu kusmayla birlikte hafif morarma oluyor boğuluyor gibi.doktora götürdük bir kaç kez akciğerinde filminde bi sorun yok dediler.yani mama da alsa süt de alsa kusuyor. bazen bu kusmalar çok tehlikeli olabiliyor. kusduktan sonra ise boğazından hırıltılı ses geliyor.boğulma riski falan da yaşadı.bu normal bir şey mi yani emdiğinin fazlasını mı kusuyor yoksa tehlikeli mi bilmiyorum yeni anneyim ve tecrübesizim geceleri boğulacak diye uyuyamıyorum.bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.şimdiden teşekkürler.

Merhaba ben de selda
Öncelikle bebeğin hayırlı olsun benim de 10 ekim doğumlu bir oğlum var. biz de kusma sorunu yaşadık ama seninki kadar şiddetli değildi. reflü ilaçları verdi doktorumuz ve şükürler olsun atlattık. hala da kusar ama eskisi gibi değil. bebeklerin sindirim sisteminin tam gelişmemesiyle ilgili böyle sorunlar yaşanabiliyor ama sizinki belliki ciddi bir durum. boğulma tehlikesi filan diyosun bir de, bence başka bir doktora filan gidin araştırın önemseyin. Allah korusun meleğini

Back
X