- 16 Ağustos 2023
- 23
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi sadam lala
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam ortada canım çok heycanlıyımŞey pardon bebek tam nerede![]()
Erko derken ?
hiç doğurmadım bebeği daha bulamadım bulsam diyecem erkek mi kız mıtam ortada canım çok heycanlıyım
Erkek bebeğemi benzetdiniz?
Sizce de büyük değilmiBende 11+2 im. Benimde bebis bu kadar olmustur
Bilemedim ki ben en son 8 haftalikken gordumErkek bebeğemi benzetdiniz?
Sizce de büyük değilmi
Evet erkek gibi geldi bana.Erkek bebeğemi benzetdiniz?
Sizce de büyük değilmi
Bana doktor kıza benzetdiğini söyledi ama işte değişede bilirEvet erkek gibi geldi bana.
Gerçektenmi doktor bana kıza benzetdiğini söyledi ama kesin söylemedi sadece benzettim dediErkek kesin benim de boylydi
Bacak arasini acmayinca hemen kiz diyorlar bana da oyle demislerdi siz de cikinti gordum o yuzden erkek dedim. Saglikla gelsin.Gerçektenmi doktor bana kıza benzetdiğini söyledi ama kesin söylemedi sadece benzettim dedi
Yuksek ihtimalle kiz hayirlisi olsun
Çok sağolun Allah razı olsunBacak arasini acmayinca hemen kiz diyorlar bana da oyle demislerdi siz de cikinti gordum o yuzden erkek dedim. Saglikla gelsin.
Çoksağolun canım nerden anladınız sizde de mi bebeğiniz böyleydi?Yuksek ihtimalle kiz hayirlisi olsun
Çoksağolun canım nerden anladınız sizde de mi bebeğiniz böyleydi?
getçektenmi Allah yavrunuzu korusun canım ayy bende öyle sanıyorumki bebeğim birazcık büyük gibi haftasına göreYok benim oglum var o donemde cok arastirmistim erkek bebekleri kiz bebeklere gore daha cabuk olusuyor kol bacak el ayak hatta kulak bile sizin bebeginizin uzuvlari henuz netlesmemis o yuzden kiza benzettim
Buyuk olsa doktor soyler size oyel gelmis olabilir ayrica bazi bebekler 1-2 hafta ilerde yada geride olabiliyor bu cok doğal sağlıkla kavuşun insallahgetçektenmi Allah yavrunuzu korusun canım ayy bende öyle sanıyorumki bebeğim birazcık büyük gibi haftasına göre