Selam hanımlar endişe duyduğum bir şey var :(

Bakın şimdi olayı detaylı bir şekilde anlatıyorum lütfen yardımcı olun. Benim bir sevgilim var sevgilim sadece öpüştük yani bundan ileri gitmedik fakat eli vajinama geldi ve bu anda durduk kendisinden herhangi bir sıvı gelmemişti fakat ben tuvalete gttğmde kan gördüm adetim yakındı ama 1 hafta önce geldi ? bu olaydan 1 hafta öncede sevgilile sürtünme olmuştu fakat sevgilim yine sıvı gelmediğini söylüyor sıvı geldiyse hamile kalma riskim nedir giyiniktik soyunuk değil.
Kısacası adet olmadan 1 hafta önce öyle bir sürtünme oldu çıplak değilken sıvı gelmedi diyor sevgili ama geldiyse hamile kalır mıyım olaydan 1 hafta sonra adet oldum ki adet olma olayımdan şüpheleniyorum çünkü yine öpüşürken ve sevgilim tam vajinama dokunduğunda kan geldi :( o gün sıvı gelmediğinden eminim fakat sıvı gelse bile ogün adetim başladı acaba hamile olur muyum ?

Evet hic ileri gitmemissiniz, yanlislikla eli vajinaniza gelmis, bir de sürtünmüssünüz.:44:

Bazen iyi ki LYS var diyorum, aksi halde aklinizi derslere vermeniz mümkün degil.
Anatomi simdiden 10 üstünden 10 masaAllah.

Neyse..büyük bir olasilikla hamile degilsiniz ve korunma yöntemleri konusunda "acilen" bilgilenmelisiniz..
Sürtüne sürtüne alev almanizdan korkuyorum zira.

Son düzenleme:
canım konunu anlatırken diyorsunki 1)sadece öpüştük hiç bişe olmadı
2)sonra eliyle vajinamı elledi tuvalete gittim kan gelmişti
3)sonrada ondan sıvı gelmedi acaba hamile kalmış olabilirmiyim demişsin
ben şimdi bu 3 söylemi birleştiremedim mantık birliği kuramadığım için tek tek şıklardan cevap vermek istiyorum
1. öpüşerek kızlık bozulmaz hamilede kalınmaz 2. eli vajinanın üstündeyse yine kızlık bozulmaz kesinlikle hamile kalınmaz ama parmaklarını içeri 5 cm kadar soktuysa kızlık bozulur ama hamile kalınmaz
3.sürtünme yaşadıysanız kızlık bozulmaz ama çok küçük ihtimalle belki binde bir ihtimalle hamile kalınabilir
sakın panik yapma kesinlikle hamile değilsin canım

Back
X