- 30 Nisan 2018
- 547
- 130
- 103
- 37
- Konu Sahibi mercandedee
Ben baktirdim inanasammi bilemedim yaptiran var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değil canımBen baktirdim inanasammi bilemedim yaptiran var mi
Ben baktirdim inanasammi bilemedim yaptiran var mi
Tabi canim mutlaka dogrudur... girersin dogum günü tarihini saatini falan, gelecegini ogrenirsin hersey bu kadar kolay..Ben baktirdim inanasammi bilemedim yaptiran var mi
Astrolojiyle inegin ne alakasi var ?Hindistan da taptıkları ineği Türkiye de afiyetle yiyorsun değil mi ? kendi başına yaratıcısi olmadan yaşama şansı olmayan kendine faydası olmayan hayvanın cisimlerin İnsana nasıl faydası olabilir.. gaybi sadece yaradan bilir..
Örnek verdim nasıl ineğe tapmak sacmaysa astrolojide saçma bana göre..Astrolojiyle inegin ne alakasi var ?
Tarot baktirdim ve uyuyor bazi seyler yaTarotu bilmem ama doğum haritası gerçek. Burç yorumları falan yalan en doğrusu harita yorumu. Herkesinki kendine özel çünkü ve hiç şaşmıyor. Nerede baktirdiniz ve doğru şeyler çıktı mı haritada?
Sen soylesin boylesin bende biliyorum gelecek olayi onemliTarot sallamasyon geliyor tamamen ama doğum haritasına ben de iş yerinde olan bir abla sayesinden baktırdım. Sen söylesin böylesin diyor daha çok gelecek olayına inanmıyorum
Kim o ya instagrmi var mi . Bende baktircam dogum haritasina. Biri 350 lira biri 250 lira istedi bir tane yurtdisinda var 850 lira birisine baktircamÇoğu insan inanmıyor ama bu fal değil arkadaşlar. dünya bile enerjiyle kurulmuş.
göbeklitepe hakkında dizi bile çekildi. biz şimdi bile belli programlarla gökyüzündeki yıldızları ve gezegenlerin konumunu görebiliyorken mısır piramitlerinden öncesine dayanan bu yapılarda insanların sirius yıldızını dikkate aldığına dair kanıtlar çıktı. en basitinden topraklara ekim yapılırken bile ayın konumu değerlendirmeye alınıyor bir çok yerde. ay bile en ufak bir yakınlaşmada uzaklaşmada denizleri etkiliyor en basitinden. astrolojiyi hafife almayın derim.
ben asla inanmazdım mesela saçma bulurdum hatta.
daha sonra bir kızla tanıştım arkadaş olduk. ablası astrolog.
doğum haritama baktırdım. evliliğimde problemler vardı. o bunu bilmiyordu tabi ben kendime bile itiraf etmemiştim çünkü.
kadın tarihine kadar söyledi. şu olucak bu olucak demiyor elbet. ama mesela sallıyorum 5-10 haziran arası senin için çok verimli olcak. işte iş hayatında olumlu şeyler yaşayacaksın vs. o bazda şeyler söylüyor. kalkıp işte eşinle kavga edicen şu saatte gibi kahve falı gibi düşünmeyin. ben hayatımda öyle bir şey yaşadığımı hatırlamıyorum. bana bir tarih vermişti dedi ki o tarihlerde mahkeme görünüyor. ben eşimin cezaevi durumları vardı mesela ona yordum. çünkü ne mahkemesi olduğunu söylemedi. o kadar detay görmüyor :) o bahsettiği tarihlerde boşandık.....
daha sonra ders aldım kendisinden. 3.ayımda bırakmak zorunda kaldım. çok yoğundum hem iş açısından hem de evlilik hazırlığındaydım o dönem..
ben inanıyorum şahsen tabi hayatınızı buna adapte etmiceksiniz ama atıyorum bir işe başlarken gökyüzünün konumuna bakmak lazım. dediğim gibi eskiler tarla ekerken bile ayın konumuna bakıyormuş...
bir de önünüze gelen astrologlara danışmayın. benim dediğim kadın bana 3,5 saat seans yaptı![]()
Tarot baktirdim ve tarotta dogru cikiyor . Dogum jaritama baktircam instagramda ayca diye biri var dilek var bide bilgen var . En pahalisi bilgen. Bakaym bitanesne baktircamTarotu bilmem ama doğum haritası gerçek. Burç yorumları falan yalan en doğrusu harita yorumu. Herkesinki kendine özel çünkü ve hiç şaşmıyor. Nerede baktirdiniz ve doğru şeyler çıktı mı haritada?
yani mesela bana diyor ki 30 ların ortasında zengin olacaksın şimdiki halime bakınca saçma geliyor :dSen soylesin boylesin bende biliyorum gelecek olayi onemli