• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köpek disleri

Selam herkese. Kizim köpek dislerini cikariyor bu zamana kadar azilar dahil hic böyle bir sey yasamadik ama 38 ates ve inildemeyle uyuyor. Calpol verdim ama düsmedi acaba disten degil mi doktorumuza yazdim ama cevap vermedi. Evham mi yapiyorum acile gitmeli miyim
Benim bebeğim tekrar köpek dişlerini çıkartıyor alt köpek dişleri çıkıyor dediğiniz gibi azılardan daha zor geçiyor . Hatırlıyorum üst köpek dişleri çıkıncada böyle zordu

Ya anlamadim calpol falan veren bir anne degilimdir normalde. Bugün atesi düsmüyor baska bir derdi mi var diye bakiyorum yok yavrumun agzi perisan. Calpol da ise yaramiyor ates sürwkli dalgalaniyor. Neredeyse 17 aylik bebegim. Atesi kac oluyordu bebeginizin hatirliyor musunuz
38 buçuk 39 nerdeyse hatta perişan etmişti bizi.kızımda bi defasından dişle beraber boğaz enfeksiyonu da olmuştu.Belki ateşiniz o yüzden düşmüyordur.baktınız düşmüyor doktora gidin bi de dediğim gibi farklı bir ateş düşürücü deneyin doktorunuza sorarak tabi

38 buçuk 39 nerdeyse hatta perişan etmişti bizi.kızımda bi defasından dişle beraber boğaz enfeksiyonu da olmuştu.Belki ateşiniz o yüzden düşmüyordur.baktınız düşmüyor doktora gidin bi de dediğim gibi farklı bir ateş düşürücü deneyin doktorunuza sorarak tabi
Evet bugün de kustu su an gidiyoruz sanirim baska bir sey de var cok tesekkür ederim desteginiz için 🙏

Back
X