Nişan selam kızlar erzincan adetlerini çok merak ediyorum billgilendirirseniz sevinirim :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
merhaba canım,
erkek arkadaşımda erzincanlı ve bu pazar istemeye gelcekler.bende merak ediyorum açıkcası adetleri.kimsede cevap yazmamış:50:olmassa biz başımızdan geçtikçe birbirimize yazarak öğrenelim:34:

sağol canım ya isteme pazar günü demek hayırlısı olsun allah tamamını erdirsin bizde kurbandan sonra düşünüyoz isteme falan erkek arkadaşıma soruyom nedir adetleriniz falan dye gel anneme sor konuşun diyo deli edyo beni :)) pazardan sonra haberlerini bekliyorum mutluluklar

teşekkür ederim canım pazardan sonra yazarım mutlaka sana:34: valla telaş oldum ben.
şimdilik şöyle bişi duydum.isteme olduktan sonra onlardan bi genç kalkıp büyüklerin elini öpüyormuş. sonra damatla kız peşinden öpüyormuş.belki basit bişi ama bizde böyle bişi olmaz. ne gerek var onuda anlamış değilim:26:bana tuhaf geldi.erkek arkadaşımda bu sadece bize özgü değil çok yerde vardır dedi.görücez artık pazar günü..

canım banada tuaf geldi siz beraber kalkıp öpersiniz ellerini yani bu her yerde böledir başkasının önden kalkıp öpmesine gerek yok ki :)

Back
X