selam kızlar fikirlerinizi sunarsanız eger cok sevinirim

esma3550

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
1
0
1
32
Bizim 3senelik bir iliskimiz vardı ve birbirini cok kiskanan birbirine cok bagli bir cifttik taa ki 1 ay oncesine kadar 3yilda acisiyla tatlisiyla her seyi yasadik ben onu 6ay askerden gelmesini bekledim geldi hayatini duzene koymasini bekledim. Ve onu her seferinde yaptigi hatalariyla kabul ettim cok uzun sure issiz kalmasina ragmen birkere bile terketmeyi dusunmedim hatta bu issizlik zamaninda actigi borçları ben odedim her konu da ona her zaman yardımcı oldum aldigim hediyelerin yaptigim iyiliklerin hatri sayılır hep hakediyor diye dusundum karşılıksız yaptim herseyi 2ay once benim vesilemle bir ise girdi ve ilk isi beni terketmek oldu onu sıkmak dışında hic bir hatam yoktu bu iliski de suan bana olan ofkesini bi bilseniz sanki aldatmisim gibi davranıyor ve suan başka bir kiza asıkmıs oyle biliyorum kızla beraber olmak icin herseyi yapiyormus ama asla benimle birlikteyken bu kiz yoktu ondan eminim. Bir insan 3yili boyle cabucak unutup 3haftada yeni birine asik olabilir mi gercekten ? 2haftadir ben onu hic aramiyor mesaj atmiyorum ve o cok mutlu suan onu biliyorum Ve isin ilginc yani ben hala onu seviyorum hic umidim yok ama bir gün pisman olsun istiyorum asla beddua etmiyorum ama ben boyle mutsuzken mutlu olsunlar istemiyorum. Lütfen ne dusundugunuzu belirtir misiniz ?

Sevgiliniz kanatları güçlenince yuvasından uçmuş, anası, babası gibi ekmeğini suyunu verip adına da aşk derseniz öyle olur, fırsatını bulursa kaçar.

Yeniden bu yeni bildiklerinizde ilerde başka çok daha mutlu olabilirsiniz merak etmeyin. Takılı kalırsanız da olamazsınız.

Back
X