• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar gene ben geldim cevaplayııın

Cercer161655

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2025
17
6
1
18
Reglimin gecikmesinin 9. Günü yarın hamilemiyim bugün tekrar test yaptırdım sonuç böyle

Eklentiler

• 23E0403B-22AA-433D-A385-7D09FF417ACC.webp
    23E0403B-22AA-433D-A385-7D09FF417ACC.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 65
O hastane referans değerinden kaynaklı. Düşmemiş yani. Hastane referansından dolayı öyle olmuş. İkisi farklı hastane aynı hastane değil🫠
Evet inceledim. Farklı hastane olduğu için referans değeri farklı zaten biri 5 üstünü hamilelik sayarken diğer 7 üstünü hamilelik sayıyor. Sizin ilk hastanede kanda ki hcg niz 1.20 çıkmış ikinci hastanede 0.100 çıkmış bir bile değil yani. Sizin için bunu laborant görümceme sordum ☺️ ama gecikmeniz varsa biraz daha bekleyin geç döllenme vs ihtimaline karşı ama benimde 15 gün geciken 4 farklı testte silik çizgi görmeme rağmen negatif çıkan sonucum oldu. Ama inşallah sizinki öyle değildir bir hafta içinde yeniden yaptırın isterseniz

Evet inceledim. Farklı hastane olduğu için referans değeri farklı zaten biri 5 üstünü hamilelik sayarken diğer 7 üstünü hamilelik sayıyor. Sizin ilk hastanede kanda ki hcg niz 1.20 çıkmış ikinci hastanede 0.100 çıkmış bir bile değil yani. Sizin için bunu laborant görümceme sordum ☺️ ama gecikmeniz varsa biraz daha bekleyin geç döllenme vs ihtimaline karşı ama benimde 15 gün geciken 4 farklı testte silik çizgi görmeme rağmen negatif çıkan sonucum oldu. Ama inşallah sizinki öyle değildir bir hafta içinde yeniden yaptırın isterseniz
Ayyyy yelkusss ben konu sahibi değilim 🤣🤣 dur kız ben anca kimyasal gebelik geçirdim bunu bi atayım vücudumdan sonra hamile kalmaya çalışcam🤣🤣

Back
X