Doğuma Hazırlık selam kızlar isim konusunda yardıma ihtiyacım var????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

LiveYourLifee

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
23
2
8
İstanbul
benim kızım olacak allah izin verirse ve biz hala isim konusunda karar veremedik ?
aklımızdaki isimler ;
alya derin
alya mira
mira su
esila
ela
asel
mira
nehir
idil
:43:yardımcı olursanız cok sevinirimm... tabi başka isimlerede açıgım?
degişik ve anlamlı bir isim arıyorum?

benim kızım olacak allah izin verirse ve biz hala isim konusunda karar veremedik ?
aklımızdaki isimler ;
alya derin
alya mira
mira su
esila
ela
asel
mira
nehir
idil

Allah öncelikle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım... kız olursa bende Alya düşündüm ama kaba söylenirse al ya gibi dalga geçilebilir o isimle...esilanın anlamının uydurulduğu yazıyor heryerde. Mira ve nehir çok güzel bence

ela bence cunku emın olabılırsın kı bızım ınsanlarımız suan dızılerden ordan burdan merakla su mira ve idil o tarz isimleri abartmış durumda koycaklardır ela hem hoş hemde eskiden beri olsada çok kullanılmamış özel ve güzel duru bir isim gibi geldi bana allah analı babalı büyütsün :)

kızımın ismi hümeyra.
çok severek koydum hoşunuza gider belki diye sizinle de diye paylaşmak istedim.
hz. aişe validemizin lakabı ve beyaz kadın demek.

muhtemelen 2010-2013 yıllarında doğan bebekler okula başladıklarında sınıfta en az 2şer 3er tane duru,nehir, buğlem,esila, ecrin , derin vs isimli arkadaşları olacak.. yani demek istediğim son yıllarda herkes "farklı" olmak adına hep aynı isimleri koymaya başladı ve neticede o isimler birkaç sene içinde sıradanlaşacak.. artık kızına ayşe , fatma isimlerini koyanlar sıradışı oluyorlar. Benim tercihim, popüler olmayan, eskimeyecek isimler konulması ela, miray, elif, sezen, pelin gibi mesela...

aklımızdaki isimler ;
alya derin
alya mira
mira su
esila
ela
asel
mira
nehir
idil

alya ismini bende severim normalde ama çoğu kişi yanlış anlayıp ayla diyeceğine %99 eminim bide isim koyarken ismin söyleniş tarzıyla beraber anlamının da güzel olmasına dikkat edin mesela kayra birinden gelen iyilik demek

Mira ve İdil çok güzel :emir_bebek:

aslında aynı sıkıntı bende de var.ben de asel dıe duşundum ama soylenısı kaba dıolar.sız de yazmıssıız .asel güzel bence bal demek.
ama yanına bır ısım daha olabılır.

ASEL İPEK koyacaktım kızımın adını son anda değiştirip zeynep ada koydum bence aselin yanına ipek çok yakışıyor

Back
X