selam kızlar

ela2121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2022
30
30
3
30
Merhabalar 6 gündür adet geçikmem var göğüslerim de ağrı uçlarında koyulaşma var birde sabahları hem mide bulantısı hemde ishal oluyor gün içinde de ayaklarım cok ağrıyor test versem çıkar mı böyle bir durumlar karşılaşan var mı?

6 gün nasıl dayandınn :) bi test yap bence baya gecikmişş

doğrusunu demek gerekirse dayanamıyorum bana kalsa hemen gidecem de eşim biraz daha geçsin sonra üzülmüyelim deyince mecbur bekliyorum

bazen kasık ağrım o kadar çok oluyor ki adet oldum diyorum ama sadece beyaz akıntı var

bazen kasık ağrım o kadar çok oluyor ki adet oldum diyorum ama sadece beyaz akıntı var
beyaz akıntı da gebelik belirtisi olabilir, daha ne kadar bekleyeceksin ki? hamileysen kullanman gereken vitaminler var , dış gebelik allah korusun vs kontrol edilmeli, bence daha fazla bekleme , inşallah bebeğin seninledir

Kızlar test yaptım beta değerim 3000 hamileyim :)

Ay maşallah maşallah darısı başıma aminn bekleyen herkesle beraber benim de ovülasyondan sonraki 15. Gün bugün 17. Günü bekliyorum test için ama hem negatifi görmekten korkuyorum hem de pozitifse bile erken mi olur beta daha yükselmemiş olur mu diye de korkuyorum iyice korkak yaptı bu işler beni

inşallah tez zamanda sizde mutlu haberi alırsınız hamile kalırsınız ben halen inanamıyorum hamile olduğuma dün doktor deyince 3 kere tekrar lattım artık sonunda doktor tatlı mı isterim deyince anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…