Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 gün nasıl dayandınn :) bi test yap bence baya gecikmişşMerhabalar 6 gündür adet geçikmem var göğüslerim de ağrı uçlarında koyulaşma var birde sabahları hem mide bulantısı hemde ishal oluyor gün içinde de ayaklarım cok ağrıyor test versem çıkar mı böyle bir durumlar karşılaşan var mı?
beyaz akıntı da gebelik belirtisi olabilir, daha ne kadar bekleyeceksin ki? hamileysen kullanman gereken vitaminler var , dış gebelik allah korusun vs kontrol edilmeli, bence daha fazla bekleme , inşallah bebeğin seninledirbazen kasık ağrım o kadar çok oluyor ki adet oldum diyorum ama sadece beyaz akıntı var
bana da haber ver netleşince :)inşallah ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin
6 gün geçmiş zaten canıminşallah olur mutlu haberi veririm :)
Yap ve rahatla benceaslında negatif i göremekten korkuyorum
hayırlı olsuuuun çok sevindim :)))Kızlar test yaptım beta değerim 3000 hamileyim :)
Kızlar test yaptım beta değerim 3000 hamileyim :)
hayırlı olsuuuun çok sevindim :)))
inşallah tez zamanda sizde mutlu haberi alırsınız hamile kalırsınız ben halen inanamıyorum hamile olduğuma dün doktor deyince 3 kere tekrar lattım artık sonunda doktor tatlı mı isterim deyince anladımAy maşallah maşallah darısı başıma aminn bekleyen herkesle beraberbenim de ovülasyondan sonraki 15. Gün bugün 17. Günü bekliyorum test için ama hem negatifi görmekten korkuyorum hem de pozitifse bile erken mi olur beta daha yükselmemiş olur mu diye de korkuyorum
iyice korkak yaptı bu işler beni
![]()
Amiin aminn aminnninşallah tez zamanda sizde mutlu haberi alırsınız hamile kalırsınız ben halen inanamıyorum hamile olduğuma dün doktor deyince 3 kere tekrar lattım artık sonunda doktor tatlı mı isterim deyince anladım