S sbzkara Guru Kayıtlı Üye 12 Ocak 2012 482 9 318 35 14 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sbzkara #21 OzgeOzan09 .!.: bnde bır kere ısmımı degstrdım ısmım ozgeozerdı ozan yaptım Genişletmek için tıkla... oluyor ozaman neyse içim rahatladı
OzgeOzan09 .!.: bnde bır kere ısmımı degstrdım ısmım ozgeozerdı ozan yaptım Genişletmek için tıkla... oluyor ozaman neyse içim rahatladı
Nadiaa devrim sehitleri olumsuzdur tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Kasım 2011 17.360 158 88 35 15 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sbzkara #22 eLiFGiBioLMaK .!.: oluyor ozaman neyse içim rahatladı Genişletmek için tıkla... ama sen yenıden uyelık almıssın o farklı ... eskı ısmını ıptal ettırdın mı yoksa onuda kullanıyormusun
eLiFGiBioLMaK .!.: oluyor ozaman neyse içim rahatladı Genişletmek için tıkla... ama sen yenıden uyelık almıssın o farklı ... eskı ısmını ıptal ettırdın mı yoksa onuda kullanıyormusun
S sbzkara Guru Kayıtlı Üye 12 Ocak 2012 482 9 318 35 16 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sbzkara #23 OzgeOzan09 .!.: ama sen yenıden uyelık almıssın o farklı ... eskı ısmını ıptal ettırdın mı yoksa onuda kullanıyormusun Genişletmek için tıkla... yo iptal ettirmedim arada girerim diye düşünüyordum iptalmi ettirmek lazım
OzgeOzan09 .!.: ama sen yenıden uyelık almıssın o farklı ... eskı ısmını ıptal ettırdın mı yoksa onuda kullanıyormusun Genişletmek için tıkla... yo iptal ettirmedim arada girerim diye düşünüyordum iptalmi ettirmek lazım
S sbzkara Guru Kayıtlı Üye 12 Ocak 2012 482 9 318 35 16 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sbzkara #24 ikinci üyelige ceza varmış galiba uzun süre giremiyecegim. şimdi görevliye mesaj çektim hadi görüşmek üzere
ikinci üyelige ceza varmış galiba uzun süre giremiyecegim. şimdi görevliye mesaj çektim hadi görüşmek üzere