• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selam kizlarr aranizda yeniyim

turquaz1

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
8
0
6
35
İstanbul
Malum bende :emir_bebek: istiyorum 5 aydir bu ay dr.klomen ve ovitrelle tedavisine basladi merak ediyorum ilk aydan hamile:49: kalan varmi aranizda ?

moralini bozma eğer stres yaparsan hiç olmaz.ama olucaktır çatlamasa iğneyle çatlatırlar.önemli olan eşinde sorun olmamasıdır.

Meraba bende bebek isteyenlerden biriyim.hastaneye gidiyorum adet duzensizligim var.orada bi arkadasla tanistim diger basliklarada yazdim kizin ilk klomen kullanisiydi halada gorusuyoruz klomen i kullanip gitmis 3 yumurtasi olusmus catlatmasi ignesi yapmislar eve gelip gun asiri denemis esininde spermleri iyiymis suan hamile hemde ikiz masallah :) gecen gun konustum cok mutlu ustelik hic umidi yoktu Pco hastasiydi benim gibi.ama Rabbim guldurdu yuzunu darisi bize insaallah

Meraba bende bebek isteyenlerden biriyim.hastaneye gidiyorum adet duzensizligim var.orada bi arkadasla tanistim diger basliklarada yazdim kizin ilk klomen kullanisiydi halada gorusuyoruz klomen i kullanip gitmis 3 yumurtasi olusmus catlatmasi ignesi yapmislar eve gelip gun asiri denemis esininde spermleri iyiymis suan hamile hemde ikiz masallah :) gecen gun konustum cok mutlu ustelik hic umidi yoktu Pco hastasiydi benim gibi.ama Rabbim guldurdu yuzunu darisi bize insaallah

Masallah valla icimde umut oldu rabbim bizede nasip eder insaallah

Klomen bittikten kac gun sonra catlatma ignesi icin gidiceksin doktora canim..o igneyi olmadan catlamiyor mu ?

Cnm adetin 5.gunu klomene basladim.bugun adetin 14.gunu dr 2 tane yumurtam oldugunu soyledi gerekli boyutlarda biri 22.04 mm diger 27.05 mm olmus bugun igneyi yapalim dedi yaptik bekliyorz cnm insaallah olur...

Cnm adetin 5.gunu klomene basladim.bugun adetin 14.gunu dr 2 tane yumurtam oldugunu soyledi gerekli boyutlarda biri 22.04 mm diger 27.05 mm olmus bugun igneyi yapalim dedi yaptik bekliyorz cnm insaallah olur...

Hmm anladim canim masallah iki degerinde iyi iki yumurtanda tutar insallah :) bugun hemen basla calismalara esinle kacirma bugunu

Back
X