Selam nolur yardim edermisiniz

O kaygı bozukluğu değil canım kendinş tanımamak, kimi insan evlilik öncesi ilişkiyi normal kabul eder kimi de senin gibi hem suçluluk duyar hem devam eder sonra da kaygı yaşar

Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol.

Ya yapmayacaksın, ya da yaptığında vicdan azabı çekmeyeceksin, aklını başına topla canım benim gençliğini böyle saçma konularda harcayacağına yaşamının tadını çıkar, kendi kıymetini bil Sana abla tavsiyesi

Öyle yapicam bundan sonra ama kendime gelemiyorum iste

Öyle yapicam bundan sonra ama kendime gelemiyorum iste
Gel artık, bak canım benim en iyi tövbe önce hatanın farkına varmak sonra da o hatayı tekrarlamamak, sen zaten bu adımları atmışsın, affet artık kendini. Kendine kızmak yerine, kendimi bu duruma bir daha nasıl sokmam diye düşünerek harca enerjini

Passiflora tabletler var eczanede yan etkisi yok yatmadan 1 saat önce onlardan iç uykuna iyi gelir

Çok teşekkür ederim gerçekten moral oldunuz bana Allah gönlünüze göre versin

Tesekkur ederim yorumunuz için hamilelik falan yok dimi hastaneye gidicem çünkü korkuyorum idrar testi vermeye bisey olur diye
Şimdi biz buradan tahlil yapıp ultrason çekemediğimize göre…….
Gebelik olması için ne gerekiyor? Cinsel ilişki yaşayıp spermle yumurtanın döllenmesi gerekiyor değil mi? Sizde bu oldu mu, olmadı. Adamın bir tarafı sizin bir tarafınıza muhtemelen kıyafetleriniz üzerinizdeyken sürttü diye nasıl hamile kalabilirsiniz? Sonrasında gebeliğin devamı için adet olunmaması gerekiyor değil mi? Siz iki aydır düzenli adet oluyorsunuz
İdrar testi verince ne olabilir de korkuyorsunuz?
Kaygı bozukluğuyla bunun ne ilgisi var Allah aşkına ya, birşeyin oluru vardır olmazı vardır
Şimdi aylarca buraya yazacaksınız dimi ben bilmem kaç ay önce sürtüştüm çatır çatır adet de oluyorum ama kaygı bozukluğum var hamile miyim, diyecez ki değilsin ay gerçekten dimi kesin dimi eminsiniz dimi, ama gazım var ama belim ağrıyor ama karnımda şişkinlik var ama hep çişim geliyooo, biz dellenince de kaygı bozukluğum var beniiiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…