• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam verenin ikinci lafı bebek var mı ?

henüz çocuk düşünmüyorum dediğinde ise madem çocuk düşünmüyordun ne diye evlendin diyenler var ya :) çoğu evlenen genç kız çocuğu hiç hesaba bile almazlar tek istekleri sevdiğiyle evlenmektir.. sonrasında da isterse çocuk yapar istemezze yapmaz yani... millete ne ama yoookkk. niye etmiyorsun olmuyor mu düşün bitane et olsun bişe olmaz... dünyaya gelen büyür.. aman çocuk etmessen kocan seni aldatır diyenine bile rastladım :) mantığa bak ya çocuk yok diye aldatan çocuk varkende aldatır aldatacaksa... amaaaannn tersle bence :) en iyi si bu.. bana da ilk yıllarım da bi tane et diye ısrar eden bi komşuma iyi bu akşam kocama filanca kişi çok istiyo nolur çocuk yapalım dicem dedim sustu :)()))))

bak bunu beyendim :) öyle denebilir. :D:D

Bana yeni evlendiğimde yapmıyor musunuz diye sorarlardı.
O ne biçim soru öyle hiç hoşdeğil.
derdim.Karşımdaki bir daha ağzını açamazdı bu konuda.
Bencce sende öyle yap
Uzun uzun açıklama yapma sonu gelmez yoksa.

gelmiyor bacım zaten .. :( hem emin ol ondanda anlamazlar onlar . pes etmezler

ay soran kadınlara gıcık oluyorumm sinirlendiriyorlar büyük konusmaya sürüklüyorlar adamııı :36:

işte bende bundan dolayı en çok rahatsızım sürekli düşünmüyoruz demek falan sanki elimzde herşey gibi.. oysa rabbim istese korunmak ne yazar.yani.. allah hayırlısını etsin

aman canım takma kafana o konu ıle bende cok karsılasıorumkı 4 yasında bı kızm var yasım 23 uyuz oluorum artık careyı buldum soranlara ıste kızn arkadas ıster yapsana dıyenlere ben ıstesem bugun on tane dogurumda gelıp bakıcakmısn yada ozel okularda okutucakmısn dıorum sesını kesıorlar:d

tabi canım ya yetiştirmek öyle kolaymı...

Bebek icin henuz cok gencsin, bence hic takma kafana..bak ben 36 yasindayim yine de takmiyorum :) hersey zamani gelince olur, baskalarinin fikirlerinin ve israrlarinin hayatimizi yonlendirmesine izin vermeyelim lutfen! ama istiyorsan o baska elbette..

hazır hissetmiyorum kendimi korkuyorum.. eşimle sorunlar yaşamaktan korkuyorum..kısacası evliliğimiz oturmadan yeni bir sorumluluk almaktan korkuyorum.. allah bilir tabi verir vermez onun elinde..

Son düzenleme:
Bizi bize bırakmıyorlar ne kötü değil mi...

24 yaşındayım,2 senelik evliyim.

Akla hayale gelmeyecek sorularla muhattabım,defalarca cevabını vermeme rağmen hala sorarlar.

Eşimin anneannesi 73 yaşında o bile bizim derdimizde.

-Çocuklar bebek yok mu hala

-Yok anneannecim herşey kısmet

-Aaa olur mu ama ben senin yaşındayken 2 evlat doğurdum.

-Hımm,sizin şartlar öyleymiş demek ki..

-Bana bakın bakim,yoksa siz tembel misiniz yapmıyorsunuz?

-Off anneanne off ama ya:19:

-Tamam tamam ben anladım sizde iş yok az daha bekleyin ben doğurucam sizin yerinize

-Ben şok durumda,ne diyeceğimi bilemediğim yerin dibine girme modunda:53:

Evet aramızda geçen sürekli diyalog maalesef böyle,biz insanları susturmanın bir yolunu bulamadık.

Söylenmemiş sözüm olduğunuda düşünmüyorum,aslında edep sınırlarımı zorlasam biliyorum susacaklar ama kendime yakıstıramıyorum.

Takmıycam desemde üzülüyorum yinede,hele birde tedavi sürecindeseyseniz daha çok yara alıyorsunuz.:26:
sabırlar diliyorum sana canım

Back
X