• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam verip vermeme olayi.

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.107
1.304
133
Oncelikle konuyu yanlis yere açtıysam çok özür dilerim.
Şimdi okulda 3 sene öncesinden tanıdım kişiler var normalde görünce hep selam veriyordum konuşuyordum.ama son olanları hep som anda gördüm.birinde gördüm göz göze de geldik ama utanıp bakışımı cevirdim. Çocuk ozamandan beri beni gördüyse bile bakmamaya çalışıyor.daha önce de yanında bir kız var di sevgilisidır belki diye selam vermemiştim 2 yıl önce.ozamanki aklımla doğrusunu yaptım sanmistim.simdi ne yapmam lazım çok uzuldum.ama bir yandan da o da şuan aynı şeyi yapıyor . Benden pek hoşlandığını da düşünmüyorum ama kova burcu yani herkesle arkadaş olsun tanıdık olsun kafasında biri bence

Eğer sana ilgisi olsaydı belli edebilirdi seni senin kadar düşünmediği kesin bosuna zihnini meskul etme

Oncelikle konuyu yanlis yere açtıysam çok özür dilerim.
Şimdi okulda 3 sene öncesinden tanıdım kişiler var normalde görünce hep selam veriyordum konuşuyordum.ama son olanları hep som anda gördüm.birinde gördüm göz göze de geldik ama utanıp bakışımı cevirdim. Çocuk ozamandan beri beni gördüyse bile bakmamaya çalışıyor.daha önce de yanında bir kız var di sevgilisidır belki diye selam vermemiştim 2 yıl önce.ozamanki aklımla doğrusunu yaptım sanmistim.simdi ne yapmam lazım çok uzuldum.ama bir yandan da o da şuan aynı şeyi yapıyor . Benden pek hoşlandığını da düşünmüyorum ama kova burcu yani herkesle arkadaş olsun tanıdık olsun kafasında biri bence
Size ilgisi olduğunu düşünmüyorum ben de eğer olsaydı 3 yıl içinde 100 kere belli ederdi.

Pardon da hoşlanıyorum demedim zaten.bir çocuk daha var öyle davranan o da mi hoslancakti

Yani selam vermese biri bana üzülürüm onu ya da başka birisini üzmemek için sordum.hani selam bermedigim bir kişiye sonra selam versem ne tepki verir.ya da siz ne dusunursunuz

Hii hoşlanmıyor derken yani insan olarak sevmiyor anlamında dedim

Erkekler kadınlar kadar ince düşünmezler.Eğer selam vermek isterlerse sen kaçsan bile koşup selam verirler. Bence de takma kafana,bunlar dert bile değil emin ol.

Erkekler kadınlar kadar ince düşünmezler.Eğer selam vermek isterlerse sen kaçsan bile koşup selam verirler. Bence de takma kafana,bunlar dert bile değil emin ol.
Ya hoşlanmıyorum cidden herkes asikmisim gibi davranıyor. Çocuğa hani yanında kız varken selam vermemiştim ya ertesi gün kızarak selam vermişti.yani kırıldı sanmistim

Ya hoşlanmıyorum cidden herkes asikmisim gibi davranıyor. Çocuğa hani yanında kız varken selam vermemiştim ya ertesi gün kızarak selam vermişti.yani kırıldı sanmistim

Kaç yaşındasiniz? Allah aşkına kim bir insan selam verdi vermedi bu kadar takılır düşünür yapmayın hatırlamıyordur bile.

Back
X