Hayırlı geceler arkadaşlar..dondurulmuş tel embriyorm vardı ve çok şükür..31 mayıs günü hamile olduğumu öğrendim transfer günüm 20 mayıs idi....şu an 7+5 günlük gebeyim ama bebeğim ultrasonda 6 haftalık göründü
kese 20 ml..ama bebeğim 4 mm doktor gelişiminin durmuş olabileceğini söyledi..salı günü tekrar ultrasonum var büyümesi ve kalp atımını görebilmek için 5 mm olmasını bekliyelim dedi....olumlu yada olumsuz birşey söylemiyorum dedi..ama kötü bir şey bekler gibi konuşması beni çok üüzdü...kendimi berbat hissediyorum..herkes olumlu düşün desede kendimi kötü düşüncelerden arındıramıyorum...kullandığım ilaçlar vajinal jeller hormon hapı vsvsv tüm dengem bozuldu...çok üzgünüm..21 yıl sonra gelen sevincimi yaşayamadım..ilk günler ne kadar mutluydum..ama kısa sürdü..ne yapıcam bilmiyorum...dondurulmuş embriyor ile hamile kalan dostlar..sizlerinde bebeğinizin gelişimi yavaş mı oldu?öyle olabiliyormuş...kalp atımını ve kalp sesini ne zaman duydunuz ilk duyduğunuzda bebeğiniz kaç mm idi.?? lüütfen yardım edin çok kötüyüm..