selam

ya aslında bende bu konuda sıkıntılıyım bılıyomusun :26:

Evet sadece bir rüya etki altına almasına izin veriyorum çok taktım kafama senin ki nedir tatlım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

annemde gecen günn rüyasında eşimi alıp fal baktırmaya gidıyomuş işte kadın eşime adını soyadını bir oğlu oldugunu ve bıtane daha olacagını adınıda mıkaıl koyacagını söylemiş 3 cocugun olacak 58 yasında öleceksın demış kadın ermiş miş yani ben görmedim rüyayı ama cok etkılendim

Etkilenmemek için değil bazen rüyalar çıkıyor o yüzdende ister istemez takılıyor kafaya

Etkilenmemek için değil bazen rüyalar çıkıyor o yüzdende ister istemez takılıyor kafaya

evet öyle aslında allah uzun ömürler versın eşlerımıze allahım acılarını göstermesın ondan önce benı alsın rabbim

evet öyle aslında allah uzun ömürler versın eşlerımıze allahım acılarını göstermesın ondan önce benı alsın rabbim

Senin düşündüğün gibi düşünmüyorum erkek tek kalınca eşsiz durmuyor ve evlâtlarımı ikinci kadına teslim etmek istemem Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin

Amin.haklısın boyle dusunmemıstım hıç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…