Kac kere konustuk bunu saymadim canim ya inanki soyledim kac kere birbirimizi yipratmayalim degmez dedim ama ilgiyi seviyor kendisi bir de saglik sorunlarida var hepsi birlesince de bana sariyor iste ilk defa ben biri icin banane diyemiyorum balik bastan kokar simdidende hissetmedigim kiskancligin kavgasini yapip kendimden odun veremem ya millet sevgilim kiskanc beni cok boguyor diye sorun eder benimkine rahat batiyor heralde yorumun icinde cok tesekkur ederim zaman ayirmissin :)Bilemedim ki simdi hadi bakalim insallah mi deseem , ayy olmaz boyle mi desem.. :) kiskanclik iyidir ama yeni tanistiysaniz bunu tuhaf karsilaman normal.. bunu bence en basindayken ona soyle biseyler hissederim ama kiskanclik duygum yok de. Yani o boyle seyler yaptikca sen ondan uzaklasicaksin... sonra hoop baslamadan btecek. Yazik olur. Karsilikli konusun bence bunlari. Ama bence sen haklisin yani.. o da bunlari yapmasin hem sen soguma hem o hayal kirikligina ugramasin cnm.. hakkinda hayirlisii :)
Yorum yapmak sorun degil , yeter ki yarar sağlasin sana :) birseyler yokuna girdiginde bu haller ortadan kalkabilir taraflardan biri degisebilir.. sende baglanmissin belli ki , yapmacik olarak da kiskanclik sergile diyemem sana ama bence senin bu durumuna alisacaktir.. hem senden ilgi bekliyo olmasi bagliligini gosterir ve bi erkek bahlandiysa vazgecmez o yuzden oyle yada boyle bu huyundan vazgececektir , sonra zafer senin :)) hadi bakalimmKac kere konustuk bunu saymadim canim ya inanki soyledim kac kere birbirimizi yipratmayalim degmez dedim ama ilgiyi seviyor kendisi bir de saglik sorunlarida var hepsi birlesince de bana sariyor iste ilk defa ben biri icin banane diyemiyorum balik bastan kokar simdidende hissetmedigim kiskancligin kavgasini yapip kendimden odun veremem ya millet sevgilim kiskanc beni cok boguyor diye sorun eder benimkine rahat batiyor heralde yorumun icinde cok tesekkur ederim zaman ayirmissin :)
Tabiki emek veriyorsun sonucta ister istemez alisiyorsun ama kimsede vazgecilmez degil sadece digerlerine gore vazgecilmesi daha zor ama asacagimizi dusunuyorum sadece tanima asamasindayiz diye sanirim umarim dedigin gibi olur canim son durummlari yazarim sagol hersey icin :)Yorum yapmak sorun degil , yeter ki yarar sağlasin sana :) birseyler yokuna girdiginde bu haller ortadan kalkabilir taraflardan biri degisebilir.. sende baglanmissin belli ki , yapmacik olarak da kiskanclik sergile diyemem sana ama bence senin bu durumuna alisacaktir.. hem senden ilgi bekliyo olmasi bagliligini gosterir ve bi erkek bahlandiysa vazgecmez o yuzden oyle yada boyle bu huyundan vazgececektir , sonra zafer senin :)) hadi bakalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?