Hanimlar merhabaher sikintimda buraya kosuyorum resmen bunaldiniz belki de sizden tavsiye istiyorum benden tabiki daha deneyimlisiniz.Benim su an daha yakindan tanidigim biri var kendisi gercekten kibar,neseli,entellektuel birisi ama kiskanc biraz bende aksi gibi hic kiskanc degilimdir sevmem yani kiskanilacak bir durum oldugunda sahiplenmem direkt sogurum uzaklasirim karsi tarafa yansitmam bunu dun gece internette oyun oynuyorduk birlikte onun bir arkadasida geldi normal iki arkadas gibi konustular ama bana biraz kastilar gibi geldi yani yapmacikti sanki onceden kurgulanmis gibi muzik dinleyecegim dedi arkadasi silanin merhabalari dinle hediyem olsun filan diyor agzimi acmadim ama kizla da muhattapta olmadim oynarken ayrica bana yaziyor konusmuyorsun yoksa kiskandin mi dedi bende acaip sorma dedim bu seferde icinde hic mi duygu yok ben anlamiyorum dedi.bir erkek anlamiyorum ki nasil kiskanilsin sorun cikartilsin ister hesap sorsam ondan mutlusu olmayacak ama benimde yapimda yok kiskanmam sizce bu tarz konusmalari neye isaret zayif bir karaktere mi yoksa sevgimden mi emin olmaua calisiyor karar veremiyorum.Ona gorr kiakanclik sevgiden kaynaklaniyor bana gore ise sadece kendine guven eksikligidir bilmiyorum me istiyor yorumlarinizi paylasirsaniz cok memnun olurum dinlediginiz icin tesekkur ederim mutluluk sizinle olsun :)