- 3 Aralık 2014
- 7.943
- 9.228
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir birinize dua etmeniz çok güzel allah kimin ne duası varsa kabul etsinSıkıntılarımızdan kurtulmak feraha kavuşmak için birbirimize dua edelim.10 kişi olunca başlayalim. Hızlıca okuyup bitirelim istiyorum. Katılmak isteyen arkadaşlar niyetlerini mesaj olarak göndersin. Niyetlerimizi kısa tutalım ki herkes niyetinizi okusun. Tamamlanınca hemen okuyalım inşALLAH
Yasin süresi 58 ayet
"selamünkavlen minrabbinrahim "
41 defa
ardından
"ya Selam "
101 defa da esmasını okuyacağız.
Liste
1- S serid
2-MoonfacedMom
3- Y yorumlarageldim
4- N Nurs5825
5-telasememuresi
Allah razı olsun. Senide eklememi ister misinBir birinize dua etmeniz çok güzel allah kimin ne duası varsa kabul etsin
Niyetine okudum allah kabul etsin inşallahListemiz
1- S serid
2-MoonfacedMom
3- Y yorumlarageldim
4- N Nurs5825
5-telasememuresi
S serid arkadaşımızın niyetine okuyoruz
Herkes 5 adet Dua sahibi +1okuyacak (6adet)
"ya Selam "
Herkes 20 dua sahibi +1 (21adet) okuyacak
Niyeti
Allahım,anneme babama sağlıklı hayırlı uzun ömürler ver. Maddi manevi sıkıntılarımızı gider. Sınavlarımda kolaylıklar dile,beni gönül muradıma kavuştur. Kalbimi kırık bırakma. Rabbim senin gücün her şeye yeter. Beni de bu dünyada mutlu olan kullarından eyle. Şükrümü eda edebilmeyi nasip eyle. Arkadaşlarımın dualarını kabul buyur rabbim. Amin
Niyetine okudum Rabbim kabul etsin Rabbim hepimizin duasını kabul etsinListemiz
1- S serid
2-MoonfacedMom
3- Y yorumlarageldim
4- N Nurs5825
5-telasememuresi
"ya Selam "
Niyeti
Allahım,anneme babama sağlıklı hayırlı uzun ömürler ver. Maddi manevi sıkıntılarımızı gider. Sınavlarımda kolaylıklar dile,beni gönül muradıma kavuştur. Kalbimi kırık bırakma. Rabbim senin gücün her şeye yeter. Beni de bu dünyada mutlu olan kullarından eyle. Şükrümü eda edebilmeyi nasip eyle. Arkadaşlarımın dualarını kabul buyur rabbim. Amin
Okudum Allah kabul etsin
Amin amin amin canım hepimizin hayırlı haberlerini tez vakitte alırız inşallah
Kendim için okudum. ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAHListemiz
1- S serid
2-MoonfacedMom
3- Y yorumlarageldim
4- N Nurs5825
5-telasememuresi
"ya Selam "
Niyeti
Ekledim seni bu gece yeni duayı paylaşıcamBen de katılmak istiyorum
Canım ben bugün sabah okudum yorumlara bakarsan