Selamlar kızlar , kadın demek ne demek oluyor ?

o cok bilmis kocana de ki, bosayacaksan bosa. Git daha iyisini al bakalim senin kahrini kac gun cekio, sonra benim kapima geldiginde aglayip zirlama de. Esin bence baya bi ezik durumda senin ozguvenini tasiyamior. Erkeklerin yuzde 99 u boyle
Evet aynen oyle yo ben cevabımı verıyorum ve zaten kendı eksiklerimi bilen biriyim onada dıyorum haklı yanlarını ama benım ne istediğimi ne bekledıgımı her defasında söylüyorum ona . Yoksa bir bardak su veya yemek neden zoruma gitsin

Konu sahibi senin eşin sana emrediyorun yap bana itaat etmekle görevlisin demiyor mu?

Sen naptın bu adamı boşamadın.
Şimdi kendini köle hissetmen normal değil mi?
Evet onda o düşünce yapısı var anlaşamadığımız konular var . Ama boşanmayı düşünecek kadar kötu biri degıl . Özür diler ben hıc ayağına gitmedım mesela haklı da olsam haksızda olsam o gelır

Cnim calismiyorsan sen yaparsin ama sende calisiuorsa her sorumluluk ortaktir
Kızlar evlilikte kadın demek eşi su vs istediğinde illa getırmek demek mi oluyor . Kadın bunu yapmak zorun damı ? Eşime göre yapmalı . Elin kolun var dıyorum kendın al . Sen getır dıye zorladı benı zorla gwtırdım ama nefret ettım . Evlılıkten de nefret ettım . Ben ondan istemıyorum kendım alıyorum . Bu erkek milleti ne oladak görüyor anlamıyorum . Evde düzenlı yemek yapamıyorum temizlik Te . Kadın gelıyor temizliğe . Başkası olsa senı boşardı iyi nıyetınden bırakmıyorum seni dıyor bana .

Şimdi şöyle bi durum var erkekler çalışmasa işe gitmese burda hemen hepimiz "çalışmak zorunda evine bakmak zorunda" falan deriz.

Kadın da eğer evde oturuyorsa çalışmıyorsa yemeğini ve temizliğini yapmalı diye düşünüyorum. Yani o adam işten yorgun argın geldiğinde bi kap sıcak yemek ister haklı olarak.

Ama kadin da çalışıyorsa ikisi de yoruluyorsa evdeki yemek ve temizlik işlerini de ortaklaşa yapmaları birbirlerine yardımcı olmaları gerek. Çünkü ikisi de akşama kadar yorulmuş ama adam eve gelip yatıyor kadın eve gelip oturamadan mutfağa giriyor. Iste bu doğru olmaz.

Eger sen akşama kadar evdeysen, esin de çalışıp yorulup geliyorsa suyu senden isteyebilir, ama tabiki emir vermeden düzgün bi üslupla. Seni hizmetçisi gibi görmeden rica ederek.

Yani eşim bana emrivaki şekilde "su getir" dese belki üslubu gıcığıma gider getirmem. Ama "hayatım hiç kalkacak halim yok bana su getirsene" dese tabiki getiririm. Isteme tarzı önemli.

Eşim bana öyle birşey demez. Çünkü o benden su isterse ben kendime ben kölemiyim ya diye gaz vermem. Ayrıca sabahtan akşama hergün ne temizliği yapıyorsunuz allah aşkına. Mesela bugün eşim evde şimdi ütü yapıp yarın temizlik yapıcam. Ertesi gün ver elini gezme tozma. Market alışverişinden geldik eşim 5 gündür yoğun tempo çalışıyor muhtemelen şimdi benden meyve ister.

Başta kalk lan bana su getir diyen birine tabiki bozulur insan. Ama su isteyen insana neden su götürmeyi aşağılanma sayayım. Evet çalışan çalışmayan bayan diye ayırmak gerek. Çünkü çalışan kadın da erkek kadar yorulur. Ve eve gelince kadın ve erkeğin aynı şekilde ev işlerinde de ortak çalışması gerekir. O su istediği zaman yine ben niye getiriyorum sen al demem. Bugün çok yoruldum lütfen sen alırmısın derim. Ya en olmadı salona bir sürahi su koyun herkes ordan alsın suyunu :)

Siz ister gaz verin ister vermeyin, erkek bunu söyleyecek zihniyette bir insansa söyler. Sizinle alakası yok.
Herkesin hayatı, yoğunluğu çok farklıdır. Siz 3. Gün gezmeye gidersiniz , bir başkası gece uykusuz kaldığı için ertesi gün pert kalkar. Bir başkası kv.kp ile yaşar. Bir başkasının hep misafiri olur v.s
Sizinle Fikirlerimiz çok farklı. Yazıp durmanın bir manası yok.

Ben 5 ay oncesine kadar calisan bir bayandim, isten ayrildim calismiyorum evdeyim, ben calisirken esim yine soyleniodu temizlik yapmiosun vs. Gerekli gereksiz kendi yapabilecegi seyleri istiodu benden, bi pskolog arkadasimla gorustum, sende caktirmadan iste demisti bana, taktigi denedim ise yaradi , su istiodum yerleri silermisin diodum fln. Isten ayrilinca calisip eve para geturen erkek rolunu aldi kendine bana da evde temizlik yapan ev hanimi rolunj yuklemeye calisti. Bi sure boyle hissettim baska bayanlarla kiyaslayip durdu evli 3 cocuklu hep calisio hem temizlik yapio yemek yapio gibisinden, bi gun sabrim tasti ama sinirimi kontrol ederek, ben de seni begenmiorum ama soylemiodum kalbin kirilmasin die , eve gelirken bise lazim mi die bile sormuosun her seyi ben dusuek zorunda degilim dedim, eksiklerini yuzune vurunca zoruna gitti. Sabirda bi yere kadar. Ozguveninizo sonuna kadar saklayin. Onlar muhtac insanlar ve hayat konusunda egitimsizler;)

Kızlar evlilikte kadın demek eşi su vs istediğinde illa getırmek demek mi oluyor . Kadın bunu yapmak zorun damı ? Eşime göre yapmalı . Elin kolun var dıyorum kendın al . Sen getır dıye zorladı benı zorla gwtırdım ama nefret ettım . Evlılıkten de nefret ettım . Ben ondan istemıyorum kendım alıyorum . Bu erkek milleti ne oladak görüyor anlamıyorum . Evde düzenlı yemek yapamıyorum temizlik Te . Kadın gelıyor temizliğe . Başkası olsa senı boşardı iyi nıyetınden bırakmıyorum seni dıyor bana .

Yapmayın valla annem evlendiğnden beri yaptı hala da yapıyor da ne oluyor babam babam bir gün de anneme eline sağlık, teşekkür ederim demez sanki kadın bunları yapmak zorundaymış gibi hizmetçi değilsiniz siz yaşayın hayatınızı istediğiniz gibi

Evet onda o düşünce yapısı var anlaşamadığımız konular var . Ama boşanmayı düşünecek kadar kötu biri degıl . Özür diler ben hıc ayağına gitmedım mesela haklı da olsam haksızda olsam o gelır

Boşanmayı düşünecek kadar kötü biri olmadıgını iddia edebiliyorsanız siz benzer konuları daha çoook açarsınız.

Karar verin;
eşiniz kötü biri degil mi?
yoksa ne olursa olsun siz boşanmaya yanaşamayacak biri misiniz?

Back
X