- 2 Ocak 2017
- 645
- 354
- 53
- 31
- Konu Sahibi Tarcinli12
-
Cekismeli davamiz sürüyor maalesef mesaj atarsam bu sürecte en kötü ihtimal neyi kaybederim? O da denemek istedigi söylüyor bosanmak istemedigi söylüyor ama ciddi manada korkuyorum gururlu davraniyor bi yandan adim atmak istiyor bu sürecte hep beni yokluyorGerçekten özlediysen bir adım atabilirsin.
Sonradan pişman olmamak için yeniden deneyebilirsin.
Valla bende psikolojik olarak cöküs hale geldimÇok mağdur edilerek ayrıldım.anlasmali şekilde 5 dk da bitti.ama sonrası daha zor.1 sene oldu ayrılalı düzeldim mi hayır.psikolojik olarak çökmüş durumdayim
bunlari asip gerceklerle yüzlesmek istiyorum ama cevremizdekileri düsününce önümüze bi engel cikiyorÖzlem alışkanlık sevgi kırıntısı ve benzeri durumları bir kenara bırakılsa evli insan kalmazdı zaten onemli olan bunlari asip gerceklerle yuzlesmek .
Peki bu yolu secipte daha mi iyi oluyorlar bu erkekler?Çok zor bi süreç, bende aynı durumdayım. Allah yardımcımız olsun. Ki ben bi kez daha geçtim bu süreçten düzelir sandım. İnanın insan kendi istemediği sürece asla değismez ne esinin ne de ailesinin istemesiyle. Özlemeniz gayet doğal sonuçta alışkanlıkta var. Ama bakın gerçekten isteyen erkek bu dereceye bile getirmez hadi getirdi diyelim bitmesin diye eşinin ayaklarına kapanır var öyle böyle insanlar mesaj atıp yoklamak adım atmak olmuyor. Onlar da vazgeçmenin çabalamaktan daha kolay olduğunun farkında ve bu yolu seçiyorlar.
O da istiyorsa bence hemen denenmeli.Cekismeli davamiz sürüyor maalesef mesaj atarsam bu sürecte en kötü ihtimal neyi kaybederim? O da denemek istedigi söylüyor bosanmak istemedigi söylüyor ama ciddi manada korkuyorum gururlu davraniyor bi yandan adim atmak istiyor bu sürecte hep beni yokluyor
Tabi ki özlüyorum ama madem bana yakinlasmaya calisiyor ama tam dosdogru bi sekilde yakinlassin misal verelim x nasilsin musaitsen konusalim mi dese zaten ben terslemem bende konusurdum demek istedigim buydu sorunlari bi sekilde halolurdu olup olmayacagi sekildeNeden bunu bir oyun olarak görüyorsunuz. Hem özlüyorsunuz hemde eşiniz size yaklaşmaya çalışıyor. Bence siz ne istediğinize bir karar verin ona göre eşinize ya izin verin yakınlaşıp sorunları çözmesine yada gerçekten bitirin
Sonradan pisman olma dedin ya zaten pismanim ama korkularim var hani esim dese bana direk konuya girse zaten konusup anlasirdik terslemezdim bu sürecte baya bi sakinlestim öfkem gecti sonucta. Bi yandan ailemi düsünüyorum annemle bi ara konusmustum sakasina esimle barisirsam naparsin diye gülerek oda dedi ki seni evlatliktan redederim diye yani küsebilirde küsemeyebilirde babam zaten anlayisli bi insanO da istiyorsa bence hemen denenmeli.
Sevgi çok zor bulunan bir duygu.
Sonra pişman olma.
Annenin evlatlıktan reddetme cümlesi çok ağır değil mi?Sonradan pisman olma dedin ya zaten pismanim ama korkularim var hani esim dese bana direk konuya girse zaten konusup anlasirdik terslemezdim bu sürecte baya bi sakinlestim öfkem gecti sonucta. Bi yandan ailemi düsünüyorum annemle bi ara konusmustum sakasina esimle barisirsam naparsin diye gülerek oda dedi ki seni evlatliktan redederim diye yani küsebilirde küsemeyebilirde babam zaten anlayisli bi insan
Çevreye kulak tıkama zamanı, kulağınıza su kacirmalarina musade etmeyin kendinizi dinleyin o eve gidince taş catlasın 1 hafta sonra eski tas eski hamam olacak ve çevre olmicak yaninizdaes
bunlari asip gerceklerle yüzlesmek istiyorum ama cevremizdekileri düsününce önümüze bi engel cikiyor
Bu evlilikte ikimizde hatasi var zaten o da kabul ediyor hatasi corona üst üste gelince evdeki kiyamet koptu suan farkli ülkedeyiz gelip kapima yatamaz aylar sonra engeli kaldirdim yazdi sonra sildi yine yazdi anahtar konusu acti ben bile raziyim demekki sevgim var yani gururlu yapamazdimAnnenin evlatlıktan reddetme cümlesi çok ağır değil mi?
Eşin masum değil demek ki.
Ayrıca eşin konuya neden girmiyor? Yanlış anlama da seven adam kapında yatar ki sen bir teklife razısın.
Suan farkli ülkedeyiz cevreye kulak tikmaya calissam da cok üstümüze geliyorlar kiyamet kopariyolar anlayacaginÇevreye kulak tıkama zamanı, kulağınıza su kacirmalarina musade etmeyin kendinizi dinleyin o eve gidince taş catlasın 1 hafta sonra eski tas eski hamam olacak ve çevre olmicak yaninizda
Suan farkli ülkedeyiz cevreye kulak tikmaya calissam da cok üstümüze geliyorlar kiyamet kopariyolar anlayacaginÇevreye kulak tıkama zamanı, kulağınıza su kacirmalarina musade etmeyin kendinizi dinleyin o eve gidince taş catlasın 1 hafta sonra eski tas eski hamam olacak ve çevre olmicak yaninizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?