Selamlar Regle iki gün kala az önce kendime yenik düşüp kaset test yaptım negatif çıktı erken gebelik testi alıp sabah ilk idrarla denesem mi

Ciceksaclikizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
211
Puanlar
33
Selamlar Regle iki gün kala az önce kendime yenik düşüp kaset test yaptım negatif çıktı erken gebelik testi alıp sabah ilk idrarla denesem mi bu şekilde pozitife dönen oldu mu
Arada bir ağrılarım geliyor regl olacakmış gibi birde bazen iğne batma gibi oluyor sol kasıgımda kaç gündür geç uyansam bile akşam erken saatte uyuyakalıyorum bilemedim inşallah tutmuştur ovülasyon testi ile deneyerek ilerledim bu ay

Uyuyakalman tamamen yorgunluktan daha zigot bile zigot oldugunun farkinda degilken senin uyuyakalman bu sebeple mümkün degil. canin istiyorsa yap ya kerameti 100 tl kafana taktigina degmez 🥲

Selamlar Regle iki gün kala az önce kendime yenik düşüp kaset test yaptım negatif çıktı erken gebelik testi alıp sabah ilk idrarla denesem mi bu şekilde pozitife dönen oldu mu
Arada bir ağrılarım geliyor regl olacakmış gibi birde bazen iğne batma gibi oluyor sol kasıgımda kaç gündür geç uyansam bile akşam erken saatte uyuyakalıyorum bilemedim inşallah tutmuştur ovülasyon testi ile deneyerek ilerledim bu ay
Kızıma hamile kaldığım ay regl günü yaptığım test negatifti. Herhalde olacağım diye bekledim, 5 gün geçti olmayınca test yaptım orada gördüm, kan verdim 340 çıkmıştı. Geç döllenme olmuş meğer.

Ya bende aynı şeyleri yaşıyorum şuan senin sonuç ne oldu bugün test yaptım çok çok silik çıktı ben görüyorum ve arkadaşım da gördüğünü söyledi

Eklentiler

• 1000025664.webp
    1000025664.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 209
Back
X