selamm

Emine-Emine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
7
4
1
selammm Artık bende burdayım :) paylaşmak istediklerimizi burdanmı yazıyoruz
aslında hep bilinen durumlar ama akıla ihtiyacım var Eşimle görücü usulü evlendik çok sevdim diyemem çünkü çok üzdü ,yinede iyi günlerimizde vardı, 2 çocuğumuz var,2 ay önce beyn kanamsı geçirdi yoğun bakımda kaldı günlerce aç susuz iyileşmesini bekledim,hep yanında oldum,anaokul öğretmeniyim işten çıktım,tabiki eşimi tercih etcektim,beyn kanamasından sonra kısmi felç oldu ve konuşma bozukluğu var,evlenirken iyi günde kötü günde diyoruz asla bakıyorum diye şikayetci değilim,ama yinede bu vefama rağmen beni hala üzüyor,doktorun verdiği diet listesine göre yemek yapıyorum sen zalimsin beni aç bırakıyorsun diyor,ne yapsam tşk etmiyor ben hatırlatırsam söylüyor,düşüncesi etkilenmiş olabilirmiki diyorum ama işine gelen şeyleri öle güzel hatırlıyorki,elimde olmadan üzülüyorum işte...

Son düzenleme:
tşk.ler aslında hep bilinen durumlar ama akıla ihtiyacım var Eşimle görücü usulü evlendik çok sevdim diyemem çünkü çok üzdü ,yinede iyi günlerimizde vardı, 2 çocuğumuz var,2 ay önce beyn kanamsı geçirdi yoğun bakımda kaldı günlerce aç susuz iyileşmesini bekledim,hep yanında oldum,anaokul öğretmeniyim işten çıktım,tabiki eşimi tercih etcektim,beyn kanamasından sonra kısmi felç oldu ve konuşma bozukluğu var,evlenirken iyi günde kötü günde diyoruz asla bakıyorum diye şikayetci değilim,ama yinede bu vefama rağmen beni hala üzüyor,doktorun verdiği diet listesine göre yemek yapıyorum sen zalimsin beni aç bırakıyorsun diyor,ne yapsam tşk etmiyor ben hatırlatırsam söylüyor,düşüncesi etkilenmiş olabilirmiki diyorum ama işine gelen şeyleri öle güzel hatırlıyorki,elimde olmadan üzülüyorum işte...

merhaba emine hanım ; oncelikle gecmis olsun .Bu tip hastaliklarda ilk donemler boyle sorunlar yasanmasi normal diye dusunuyorum . hastaliga adepte donemlerinde hastalar once reddederler hastaligi daha sonra kabullenmeye baslarlar . Eminimki esiniz hastaligina alistiktan sonra (eger normaldede huysuz bir karakteri yoksa) size tesekkurler edicektir . bunlari yapmayabilirdiniz cunku neler duyuyoruz insanlardan . Sizin suan yaptiginiz tatsiz tuzsuz yada sevmedigi yemeklere harika olmus karicigim yada tesekkur ederim demesini beklemeniz biraz fazla saglikli bir dusunce . onun kimbilir aklinda ne firtinalar kopuyor bunu anlamak yasamadan cok zor . Sabretmenizi oneriyorum bir sure zamanla anlayacaktir kiymetinizi diye dusunuyorum . Umarim esiniz bir an once sagligina kavusur ve iletisiminiz guclenir ...

Geçmiş olsun. İlk satırların bunu yazsan daha çok yardımcı olan olurdu.
Bence eşin birine muhtaç olma durumundan dolayı sinirini sizden çıkarıyor. Bi psikologa görünün siz yardımı olur. Geçicektir inşallah sabırlı olun. Size mükafaatı büyük bir imtihan verilmiş. Allah kolaylık versin.

Su mesajinizi kopyalayip konudaki ilk mesajiniza yapistirsaniz size daha fazla yardim edilir. Simdi konuda ilk selam mesajini goren -hakli olarak- geyige vuracak.

Geçmiş olsun.. Eşiniz şu an iyi mi? Bedenen iyi olsa da ruhen sıkıntılı gibi görünüyor. İyileşme süreci onun için zorlu geçiyor olabilir yoksa size ters davranması için bi sebep yok

Gecmis olsun. Esiniz icinde cok zor bi durum kendinizi onun yerine koyun. Benim bile sadece kolum alcida diye esime bazen cok yukleniyorum ama tek kolla camasir bile katlayamiyorum o yuzden psikolojim bozuldu. Yazik adam napsin.
Lutfen idare edin. Birgun sizinde basiniza gelebilir.

Sanırım hastalığın verdiği etki ile ve de size muhtaç olduğu için kendini kötü hissediyor,
Eli kolu bağlı çaresiz hissediiyor,ne mutlu size rabbim sabrınızı arttırsın,
Bu dönemde sakin olmaya çalışın bol dua edin çok zor günlerden geçiyorsunuz,
İşte bu da sizin sınavınız rabbim bu yolda yardımcınız olsun,kolaylıklar versin inşallah.

bazı insanlar böyle ne yazıkki..ne yapsan mutlu edemezsin..buda böyle bir çeşit deyip kabul edeceksin.başka ne yapabilirsin ki..
tabi hep böyleyse eskidende..
hastalıktan sonra değiştiyse,kolay bişey değil onun yaşadığı şey..anlamak lazım

öncelikle geçmiş olsun çok haklısın ama biç ay de şöyle düşün eşin birkaç ay öncesine kadar sağlıklı bia adamdı şimdi bu durumda olmak ona çok ağır geliyordur huyunun değişmesi sinirlenmesi kırması kızması çok normal.benim amcam da aynı şeyii yaşamıştı ve inanılmaz alıngan bir adam olmuştu ne desek küsüyordu onu anlamaya çalış. sen de demişsin iyi günde kötü günde diyerek evlendik diye sen Allah rızası için bakmaya devam et biraz da alttan al sevabını kazan Rabbim ikinizin de yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…