- 12 Aralık 2015
- 7
- 4
- 1
- Konu Sahibi Emine-Emine
-
merhaba emine hanım ; oncelikle gecmis olsun .Bu tip hastaliklarda ilk donemler boyle sorunlar yasanmasi normal diye dusunuyorum . hastaliga adepte donemlerinde hastalar once reddederler hastaligi daha sonra kabullenmeye baslarlar . Eminimki esiniz hastaligina alistiktan sonra (eger normaldede huysuz bir karakteri yoksa) size tesekkurler edicektir . bunlari yapmayabilirdiniz cunku neler duyuyoruz insanlardan . Sizin suan yaptiginiz tatsiz tuzsuz yada sevmedigi yemeklere harika olmus karicigim yada tesekkur ederim demesini beklemeniz biraz fazla saglikli bir dusunce . onun kimbilir aklinda ne firtinalar kopuyor bunu anlamak yasamadan cok zor . Sabretmenizi oneriyorum bir sure zamanla anlayacaktir kiymetinizi diye dusunuyorum . Umarim esiniz bir an once sagligina kavusur ve iletisiminiz guclenir ...tşk.ler aslında hep bilinen durumlar ama akıla ihtiyacım varEşimle görücü usulü evlendik çok sevdim diyemem çünkü çok üzdü ,yinede iyi günlerimizde vardı, 2 çocuğumuz var,2 ay önce beyn kanamsı geçirdi yoğun bakımda kaldı günlerce aç susuz iyileşmesini bekledim,hep yanında oldum,anaokul öğretmeniyim işten çıktım,tabiki eşimi tercih etcektim,beyn kanamasından sonra kısmi felç oldu ve konuşma bozukluğu var,evlenirken iyi günde kötü günde diyoruz asla bakıyorum diye şikayetci değilim,ama yinede bu vefama rağmen beni hala üzüyor,doktorun verdiği diet listesine göre yemek yapıyorum sen zalimsin beni aç bırakıyorsun diyor,ne yapsam tşk etmiyor ben hatırlatırsam söylüyor,düşüncesi etkilenmiş olabilirmiki diyorum ama işine gelen şeyleri öle güzel hatırlıyorki,elimde olmadan üzülüyorum işte...
Geçmiş olsun. İlk satırların bunu yazsan daha çok yardımcı olan olurdu.tşk.ler aslında hep bilinen durumlar ama akıla ihtiyacım varEşimle görücü usulü evlendik çok sevdim diyemem çünkü çok üzdü ,yinede iyi günlerimizde vardı, 2 çocuğumuz var,2 ay önce beyn kanamsı geçirdi yoğun bakımda kaldı günlerce aç susuz iyileşmesini bekledim,hep yanında oldum,anaokul öğretmeniyim işten çıktım,tabiki eşimi tercih etcektim,beyn kanamasından sonra kısmi felç oldu ve konuşma bozukluğu var,evlenirken iyi günde kötü günde diyoruz asla bakıyorum diye şikayetci değilim,ama yinede bu vefama rağmen beni hala üzüyor,doktorun verdiği diet listesine göre yemek yapıyorum sen zalimsin beni aç bırakıyorsun diyor,ne yapsam tşk etmiyor ben hatırlatırsam söylüyor,düşüncesi etkilenmiş olabilirmiki diyorum ama işine gelen şeyleri öle güzel hatırlıyorki,elimde olmadan üzülüyorum işte...
Selam hoşgeldinselammm Artık bende burdayım :) paylaşmak istediklerimizi burdanmı yazıyoruz
tşk.ler aslında hep bilinen durumlar ama akıla ihtiyacım varEşimle görücü usulü evlendik çok sevdim diyemem çünkü çok üzdü ,yinede iyi günlerimizde vardı, 2 çocuğumuz var,2 ay önce beyn kanamsı geçirdi yoğun bakımda kaldı günlerce aç susuz iyileşmesini bekledim,hep yanında oldum,anaokul öğretmeniyim işten çıktım,tabiki eşimi tercih etcektim,beyn kanamasından sonra kısmi felç oldu ve konuşma bozukluğu var,evlenirken iyi günde kötü günde diyoruz asla bakıyorum diye şikayetci değilim,ama yinede bu vefama rağmen beni hala üzüyor,doktorun verdiği diet listesine göre yemek yapıyorum sen zalimsin beni aç bırakıyorsun diyor,ne yapsam tşk etmiyor ben hatırlatırsam söylüyor,düşüncesi etkilenmiş olabilirmiki diyorum ama işine gelen şeyleri öle güzel hatırlıyorki,elimde olmadan üzülüyorum işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?