selamun aleykum hanımlar..

sinemozturk

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
38
0
16
Ankara
üniversiteyi yçok şükür ki sonunda kazandım yakında başlıyorum..
sorun şu ki; 14-13 yaşlarımda da kapandım. ve okul mecburiyetiyle biraz da cahilllikle açıldım. Ama şimdi artık rayına oturtmanın vaktidir diye düşünüyorum.
geçenlerde bir rüya gördüm birden aklım başıma geldi,rabbim gözümü açtı diye düşünüyorum,yardım ediyor bana çok şükür ki ne mutlu..
sadece korkum şu, tekrar bir cehalete kapılırsam.. ya açılırsam..
şimdi diyceksiniz içinden tamamıyle gelmesi lazım.. istemen lazım yarım yamalak olmaması gerekir diye..
ama inanın çok istiyorum. bi yanım korkuyo sadece, gerektiği gibi yerine getirebilecekmiyim korkusu.. zaten bu yüzden hep erteledim. bir turlu bismillah diyemedim.
daha 3,4 gün önce saçıma toka bakıyorum bere şapka bakıyoken ben rüyanın da etkisiyle çok afalladım bilmiyorum çok aradayım..
şimdi üniversite başlıyor ben korkuyorum. çevreden değil korkum,cehalete kapılmaktan.
bana destek olun lutfen,düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinicem..

Son düzenleme:
üniversiteyi yçok şükür ki sonunda kazandım yakında başlıyorum..
sorun şu ki; 14-13 yaşlarımda da kapandım. ve okul mecburiyetiyle biraz da cahilllikle açıldım. Ama şimdi artık rayına oturtmanın vaktidir diye düşünüyorum.
geçenlerde bir rüya gördüm birden aklım başıma geldi,rabbim gözümü açtı diye düşünüyorum,yardım ediyor bana çok şükür ki ne mutlu..
sadece korkum şu, tekrar bir cehalete kapılırsam.. ya açılırsam..
şimdi diyceksiniz içinden tamamıyle gelmesi lazım.. istemen lazım yarım yamalak olmaması gerekir diye..
ama inanın çok istiyorum. bi yanım korkuyo sadece, gerektiği gibi yerine getirebilecekmiyim korkusu.. zaten bu yüzden hep erteledim. bir turlu bismillah diyemedim.
daha 3,4 gün önce saçıma toka bakıyorum bere şapka bakıyoken ben rüyanın da etkisiyle çok afalladım bilmiyorum çok aradayım..
şimdi üniversite başlıyor ben korkuyorum. çevreden değil korkum,cehalete kapılmaktan.
bana destek olun lutfen,düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinicem..

va aleykum salam kardesim..oncelikle universiteyi kazandigin icin tebrik ediyorum..gelelim senin sikintina..ah kardesim keske her kesin boyle bir sikintisi olsa..zaten muminin ici gunahlarindan dolayi sikintili olmasi ne guzeldir..benim sana tavsiyem kapan insallah,seytan seni gelecekle korkutmiasin, cehalete kapilib tekrar acarsin diye seni aldatmasin..geleceyi, yarini, yada bi saat sonrayi kim bilebilir ki ? bence olum meleyi boynuna dolanmadan tovbe et ve Rabbine kardi durust ol..Rabbinin emrini ciynediyinden dolayi cezalanmayi goze alma,cunki hangi gunahin cezasi nasil olacak biz bilemeyiz ki ? Oysa Hz Ademin gunahi neydiki kendisi ve tum gelecek neslinin cennetden kovulmasina sebeb oldu ? tek sucu Allahin tek bir emrini yerin yetirmeyib ciynemesiydi..o yuzden kardesim seytanin seni yarin diyerek veyahud gelecek korkusuyla aldatmasin...kapan insallah..mubarek olsun Bismillah

Back
X