Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar arkadaslar....
Eskilerden taniyan arkadaslar olacaktir beni ,uzun bir aradan sonra burda kendi olursturdugum ve begendigim kombinleri paylasmak istiyorum sizlerle..
Umarim hosunuza gider.
ilk olarak severek olusturdugum bir kombini paylasmak istiyorum ..
sanirim herkesin dolabinda olmazsa olmazi blazerdir.. hem spor hemde $ik bir hale dönüstürüyor kombinimizi
Eki Görüntüle 467167
canta, bluz, ceket, gözlük: promod
pantalon: mango
ayakkabi: nine west
saat: fossil
konteskom ilk yorumcum olmusun :))
tesekkür ederim
bu senenin en sevdigim renklerinden yesil bayiliyorum ve dore ilede cok yakistirdim
Eki Görüntüle 467273
kombinlerin nereden olduklarinida yazayim
ayakkabi: buffalo
canta: esprit
saat: fossil
pantalon: laura scott
bluz: only
parfüm: gucci
birazda deri olsun..
nerden olduklarini yazmiyorum kiyafetleri soran olursa yazarim ...
Eki Görüntüle 468951
tsk ederim...kombinlerin hepsi çok güzel, çok zevkli![]()
gercekten bende cok begendim kombinlerin hepsini...
selayhuscum acaba bu ayakkabının üstüne kot olur mu ne kombinleyebilirim günlük giyebilmek için rica etsem bir kombin yaparmısın benim için...
tsk ederim AURA , senin icin bir kombin yapmaya calistim ayakkabi tam aynisi degil ama cok benzer birtane bulabildim , bak bakalim hosuna gidecekmi, umarim güzel bir fikir olur :)
bir sonraki mesajda paylasiyorum...
Eki Görüntüle 470019 ayakkabı tam olarak bu ...
minnoşum =)
topişin hayırlı olsun .. harika seçimler yapıyorsun
derlediklerinden dolabımda olanlar itibariyle kombinler yapıcamm kesin .. dur yapabiliceklerimi alıntılıyım panpa![]()
AURAcigim bu kombini senin icin yaptim, umarim begenirsin.. senin ayakkabilarlada olacagini düsünüyorum ..cantanida ona göre secersen.. ..
Eki Görüntüle 470584
çok tesekkür ederim...peki sence mavi kotlarla olur mu yaz için nasıl bir kombin yapılabilir...