• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selaydan secmeler...

alinti..
$oto-o.webp

gercekten bende cok begendim kombinlerin hepsini...:16:

selayhuscum acaba bu ayakkabının üstüne kot olur mu ne kombinleyebilirim günlük giyebilmek için rica etsem bir kombin yaparmısın benim için...

$129731_01.JPG_9.webp ayakkabı tam olarak bu ...

Eklentiler

• $129731_01.JPG_9.webp
    $129731_01.JPG_9.webp
    340 bayt · Görüntüleme: 64
minnoşum =)
topişin hayırlı olsun .. harika seçimler yapıyorsun
derlediklerinden dolabımda olanlar itibariyle kombinler yapıcamm kesin .. dur yapabiliceklerimi alıntılıyım panpa :34:

Selamlar arkadaslar....
Eskilerden taniyan arkadaslar olacaktir beni ,uzun bir aradan sonra burda kendi olursturdugum ve begendigim kombinleri paylasmak istiyorum sizlerle..
Umarim hosunuza gider.
ilk olarak severek olusturdugum bir kombini paylasmak istiyorum ..
sanirim herkesin dolabinda olmazsa olmazi blazerdir.. hem spor hemde $ik bir hale dönüstürüyor kombinimizi

Eki Görüntüle 467167

canta, bluz, ceket, gözlük: promod
pantalon: mango
ayakkabi: nine west
saat: fossil

konteskom ilk yorumcum olmusun :))
tesekkür ederim

bu senenin en sevdigim renklerinden yesil bayiliyorum ve dore ilede cok yakistirdim

Eki Görüntüle 467273

kombinlerin nereden olduklarinida yazayim
ayakkabi: buffalo
canta: esprit
saat: fossil
pantalon: laura scott
bluz: only
parfüm: gucci

bunu yakın zamanda yapıcam :32:

yine bu sene sIklikla gördügümüz transparan etekler

Eki Görüntüle 467394

birazda deri olsun..
nerden olduklarini yazmiyorum kiyafetleri soran olursa yazarim ...

Eki Görüntüle 468951

kombinlerin hepsi çok güzel, çok zevkli :46:
tsk ederim...
gercekten bende cok begendim kombinlerin hepsini...:16:

selayhuscum acaba bu ayakkabının üstüne kot olur mu ne kombinleyebilirim günlük giyebilmek için rica etsem bir kombin yaparmısın benim için...

tsk ederim AURA , senin icin bir kombin yapmaya calistim ayakkabi tam aynisi degil ama cok benzer birtane bulabildim , bak bakalim hosuna gidecekmi, umarim güzel bir fikir olur :)
bir sonraki mesajda paylasiyorum...
Eki Görüntüle 470019 ayakkabı tam olarak bu ...

minnoşum =)
topişin hayırlı olsun .. harika seçimler yapıyorsun
derlediklerinden dolabımda olanlar itibariyle kombinler yapıcamm kesin .. dur yapabiliceklerimi alıntılıyım panpa :34:

benim IKONCanim bana yorummu yaparmis .. sana begendirebildiysem cok cok sevinirim zevkli kelebegim :16::16:.. senden cok fikir aldim bende , bir faydam dokunursa cok mutlu olurum ..

AURAcigim bu kombini senin icin yaptim, umarim begenirsin.. senin ayakkabilarlada olacagini düsünüyorum ..cantanida ona göre secersen.. ..

$montag.webp

çok tesekkür ederim...peki sence mavi kotlarla olur mu yaz için nasıl bir kombin yapılabilir...

sonucta herseyle giyinebilirsin ama ayakkabilar rugan degilmi ??o yüzden cok tercih etmezdim acik renk kotla cünkü klasiklestiriyorlar kiyafeti.
Yazlik bir kombin diyorsan diz boyu bir etekle veyada tiril tiril grili siyahli bir elbiseyle hayal ettim :).. ama tabikide tek renkli acik renk bir elbise ve ona uygun saat , bileklik veya kolye ilede kombinlersin ...

Son düzenleme:
eskiye dönüs .. ben cok seviyorum ispanyol yere kadar gelen pacalari.. ve altina olabildigince topuklu veya dolgu topukta olabilirdi
$jean-kombi.webp

tatilde aksam üstü icin düsündügüm bir kombin...
aslinda kombinlemek icin hasir canta baktim ama bulamadim bunla idare edecegim artik :)

$strandundabend.webp

Son düzenleme:
Barbieveken im senin ve benim yazdigim yorumlar gitmis teknis arizadan dolayi..

ikonkusumsun sen benim :1:

bazen ayni parcalari kullaniyorum elim onlara gidiyor nedense ..ayni gercek hayattaki gibi :)

$leger.webp

i$ , toplanti , özel yemek vs. vs. vs :)

$businessfrau.webp

Son düzenleme:
Back
X