• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selaydan secmeler...

sade hos ...

$blue.webp

hu huuu seloşum dore şortumu neyle kombinleyebilirim ???
birde leopar şalvar pantolon ve leoparlı şortada uygun kombin eklersen sevinirim valize atayım :9:

hu huuu seloşum dore şortumu neyle kombinleyebilirim ???
birde leopar şalvar pantolon ve leoparlı şortada uygun kombin eklersen sevinirim valize atayım :9:

bu gece sana kombin hazirliyacagim tutisim..
ama sunu simdiden söyliyeyim senin söyledigin seylerde ilk aklima sunlar geldi

dore sort ile yesil tonlarinda düsündüm ama bakalim nasil bir kombin olacak :)
leopar salvar pantalonunuda sütlü kahve bej düsündüm onlada bir kombin yapmaya calisacagim

Merhaba kızlar, önümüzdeki ay beni istemeye gelecekler .. Elbise bakınıyorum netten fakat karar veremiyorum.
Hangi markaları öneriyorsunuz bu arada türbanlı değilim.

tutim bak söyle birsey düsündüm
dore sort bulamadim ama sen bunu dore farzet :1:

$sommer.webp

veyaa bak su skinny i sort olarak kabul edersen böyle bir versiyonda olabilir :)
$mini-contest.webp

Merhaba kızlar, önümüzdeki ay beni istemeye gelecekler .. Elbise bakınıyorum netten fakat karar veremiyorum.
Hangi markaları öneriyorsunuz bu arada türbanlı değilim.

türkiyede elbise markalarini bilmiyorum malesef , ama yurt disinda olupta türkiyede olan vila, vero moda sisley ve vero moda ilk aklima gelenler

birde hep sade $ikliktan yanayim normal hayatimda, ince detaylar hosuma gidiyorlar..
evde olacksa sözüm söyle bir sey düsündüm ben
cantayi süs olarak ekledim kombine :)

$schoenes-kleid.webp

Son düzenleme:
türkiyede elbise markalarini bilmiyorum malesef , ama yurt disinda olupta türkiyede olan vila, vero moda sisley ve vero moda ilk aklima gelenler

birde hep sade $ikliktan yanayim normal hayatimda, ince detaylar hosuma gidiyorlar..
evde olacksa sözüm söyle bir sey düsündüm ben
cantayi süs olarak ekledim kombine :)

Eki Görüntüle 479654

KEsinlikle bende sade şıklıktan yanayım :)
Teşekkür ederim bu arada, elbiseyi çok begendim hangi markanın acaba ?

KEsinlikle bende sade şıklıktan yanayım :)
Teşekkür ederim bu arada, elbiseyi çok begendim hangi markanın acaba ?

Elbisenin markasi LITTLE MiSTRESS, umarim istedigin sekilde bir elbise bulursun , simdiden mutluluklar dilerim

Back
X