- 5 Temmuz 2023
- 342
- 670
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,65 bin tedavi masrafı
Hiç bi fikrim yok kendi özel muayenehanesi var işlemleri acıbadem kozyatağı hastanesinde yapıyorMerhaba,
devlet raporundan yararlanma imkanı oluyor mu?
Merhaba sizde sorun neydi peki biz sperm sorunu için tüp bebek planlıyoruz birde 65 içinde ilaçlar dahilmidirHiç bi fikrim yok kendi özel muayenehanesi var işlemleri acıbadem kozyatağı hastanesinde yapıyor
Bizim ilk denemede tuttu çok şükür öncesinde vücudunuzu çok güzel hazırlıyor hiç beklemeyin gidin bizim umudumuz oldu eminim sizde güzel haberler alacaksınız inanın !! Keşke ben bu kadar beklemeden öncesinde gitseydim tek pişmanlığım geç bulmam doktorumuBen de çok merak ediyorum. Instagram da çok fazla görüyorum o doktoru. Yurtdışından da çok hastası var ve genelde ilk tüp bebek tutuyor. Tabi illa ki olumsuz olanlarda vardır.
Biz de erkek sorunlu durum o yüzden baya irdeliyorum. Hiç duydunuz mu öyle hastalarda da olumlu muBizim ilk denemede tuttu çok şükür öncesinde vücudunuzu çok güzel hazırlıyor hiç beklemeyin gidin bizim umudumuz oldu eminim sizde güzel haberler alacaksınız inanın !! Keşke ben bu kadar beklemeden öncesinde gitseydim tek pişmanlığım geç bulmam doktorumu![]()
Sebepsiz infertilite başka doktorla devam ediyoruz şuan çok şükür memnunum temmuz ayında 65 bindi ilaçlar dahil ama tedavi ücreti her geçen gün artıyor 70 bini geçmiştir şuanMerhaba sizde sorun neydi peki biz sperm sorunu için tüp bebek planlıyoruz birde 65 içinde ilaçlar dahilmidir
YeniBu son yorum yapan, iyi deneyimlerini paylaşan iki üyenin de hesabı açar açmaz 5-10 dakika içinde sadece bunları yazıp gitmesi,başka hiç yorumlarının olmaması beni şüpheye düşürüyor.
Bu son yorum yapan, iyi deneyimlerini paylaşan iki üyenin de hesabı açar açmaz 5-10 dakika içinde sadece bunları yazıp gitmesi,başka hiç yorumlarının olmaması beni şüpheye b
Ben hep bişeyler araştırırken bu sitede ki kadınlarda sormuş oluyor yazı başlıklarına girip bakardım mutlaka hep karşıma çıkardı üye olmadan okurdum . Yine birşey araştırırken Selçuk hoca için yazılana denk gelince üye olmak istedim çünkü aynı durumu yaşayan insanları görünce duyunca vesile olmak istiyor insan. Ve yeni doğum yaptım inşallah bebeğiniz olursa anlarsınız buralara yorum yazamazsınızBu son yorum yapan, iyi deneyimlerini paylaşan iki üyenin de hesabı açar açmaz 5-10 dakika içinde sadece bunları yazıp gitmesi,başka hiç yorumlarının olmaması beni şüpheye düşürüyor.
Valla erkek için hiç duymadım ama şöyle olmuştu bizde tedavi başında erkeğin sperm kalitesine bakıyorlar benim eşiminde 2017 deki kalitesine göre düşüş gördü devlet hastanesindeki doktor. (Tahliller için devlete giderdik) pahalı bir ilaç önermişti kalitesini yükseltir demişti. Selçuk hocaya sorduğumuzda tüp bebek için yeterli bu sperm sayısı demişti burdada mesela alın diyip uğraşmazdı boşuna para harcamış olurduk. Kiii bilirsiniz masrafları çok oluyor tüp bebeğin çok sevinmiştikBiz de erkek sorunlu durum o yüzden baya irdeliyorum. Hiç duydunuz mu öyle hastalarda da olumlu mu
Birde önce bence bu benim fikrim bu arada. Önce kalitesine baktırır kalitesini arttırdıktan sonra transfer olur bence. Herşey sakin sakin ilerlemişti bizde mesela yumurtalıklarımın geliştiğini görmek için bizi neredeyse hergün çağırırdı. Sperm kalitesine bakar ilaç verir belki bilemeyiz canınızı sıkmayın gğzel düşünün güzel olsun mucizenize kavuşursunuz inşallahBiz de erkek sorunlu durum o yüzden baya irdeliyorum. Hiç duydunuz mu öyle hastalarda da olumlu mu
Sadece siz olsaydınız bu fikre kapılmazdimYeni
Ben hep bişeyler araştırırken bu sitede ki kadınlarda sormuş oluyor yazı başlıklarına girip bakardım mutlaka hep karşıma çıkardı üye olmadan okurdum . Yine birşey araştırırken Selçuk hoca için yazılana denk gelince üye olmak istedim çünkü aynı durumu yaşayan insanları görünce duyunca vesile olmak istiyor insan. Ve yeni doğum yaptım inşallah bebeğiniz olursa anlarsınız buralara yorum yazamazsınız![]()
Tabikii çok haklısınız insanlar ne umutlarla gidiyorlar bende çok araştırmıştım aynı düşünüyordum hatta instgramda 40 yaşındaki kadının videosunu gördüm hamilelik haberi veriliyordu asla yapmam dm den mesaj attım gerçekten mi diye o an ona inandım ve gittim şimdi 35 günlük kızım var şükürler olsunSadece siz olsaydınız bu fikre kapılmazdimben de selçuk hocada tedavi görüyorum bu arada ama henüz tedavim tamamlanmadigi için burda insanlara umut satamam
sizin özelinizde söylemiyorum bunu ama eğer burda sadece bir umut ,bir nebze moral bulmak için gelen insanlara yalan yanlış ya da şişirme reklam yapan insanlara hakkımı helal etmiyorum, Allahlarindan bulsunlar
Merhaba ben haftaya kendisiyle görüşeceğim hemen tüp bebeğe mi yönlendirir yoksa başka tedaviler de uyguluyor mu acaba merak ediyorum bazı doktorlar hemen tüp bebek odaklı para odaklılar selçuk bey nasıl iyi midirBenim doktorumdu. Hamileyken watsapptan neredeyse hergün yazışırdık, her şeyi sorardım:) Ama ben tüp bebek yaptırmadım.
Merhabalar kader ortağımBenim de cumartesi günü ilk görüşmem var Selçuk beyle ,siz başladınız mı sürece
Hangi doktor kuzuBizim ilk denemede tuttu çok şükür öncesinde vücudunuzu çok güzel hazırlıyor hiç beklemeyin gidin bizim umudumuz oldu eminim sizde güzel haberler alacaksınız inanın !! Keşke ben bu kadar beklemeden öncesinde gitseydim tek pişmanlığım geç bulmam doktorumu![]()