• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selçuk selçuk

Selçuk bey miii gerçekten çok iyi bir doktor en önemlisi güzel bir insan böyle bir doktorla karşılaştığımız İçin çok şanslıyız kesinlikle anne baba olmak isteyen insanların karşılaşması gerekir biz video sayesinde karşılaştık iyi ki karşıma çıkmış videosu.7 yıl çocuğumuz olmadı Selçuk bey sayesinde kızımızı kucağımza aldık iyi ki var Rabbim ailesine çocuklarına bağışlasın🤲❤️ Sadece doktorumuz değil sevgili esra ve Gülfen hanım çok ilgilendiler arkadaş gibi hepsinden Allah razı olsun🌸 İnşallah vesile oluruz ve anneliği yaşarsınız 🙏🏻

Ben de çok merak ediyorum. Instagram da çok fazla görüyorum o doktoru. Yurtdışından da çok hastası var ve genelde ilk tüp bebek tutuyor. Tabi illa ki olumsuz olanlarda vardır.
Bizim ilk denemede tuttu çok şükür öncesinde vücudunuzu çok güzel hazırlıyor hiç beklemeyin gidin bizim umudumuz oldu eminim sizde güzel haberler alacaksınız inanın !! Keşke ben bu kadar beklemeden öncesinde gitseydim tek pişmanlığım geç bulmam doktorumu😂

Son düzenleme:
Bizim ilk denemede tuttu çok şükür öncesinde vücudunuzu çok güzel hazırlıyor hiç beklemeyin gidin bizim umudumuz oldu eminim sizde güzel haberler alacaksınız inanın !! Keşke ben bu kadar beklemeden öncesinde gitseydim tek pişmanlığım geç bulmam doktorumu😂
Biz de erkek sorunlu durum o yüzden baya irdeliyorum. Hiç duydunuz mu öyle hastalarda da olumlu mu

Selçuk Hocam, iyiki var. Açıkcası benim gibi kahırlı ve gıcık birini bile of demeden çekti aylarca. İşini asla şansa bırakmıyor sabırla ilmek ilmek tedavi ediyor. Sorduğunuz her sorunun mutlaka cevabını alırsınız, asla cevapsız bırakmaz. Ben instagramda denk geldim gittim, iyiki gittim. Gözüm kapalı tavsiye ediyorum kendisini, gerçekten profesör ünvanını fazlasıyla hakeden bi doktor.

Bu son yorum yapan, iyi deneyimlerini paylaşan iki üyenin de hesabı açar açmaz 5-10 dakika içinde sadece bunları yazıp gitmesi,başka hiç yorumlarının olmaması beni şüpheye düşürüyor.

Merhaba sizde sorun neydi peki biz sperm sorunu için tüp bebek planlıyoruz birde 65 içinde ilaçlar dahilmidir
Sebepsiz infertilite başka doktorla devam ediyoruz şuan çok şükür memnunum temmuz ayında 65 bindi ilaçlar dahil ama tedavi ücreti her geçen gün artıyor 70 bini geçmiştir şuan

Bu son yorum yapan, iyi deneyimlerini paylaşan iki üyenin de hesabı açar açmaz 5-10 dakika içinde sadece bunları yazıp gitmesi,başka hiç yorumlarının olmaması beni şüpheye düşürüyor.
Yeni
Bu son yorum yapan, iyi deneyimlerini paylaşan iki üyenin de hesabı açar açmaz 5-10 dakika içinde sadece bunları yazıp gitmesi,başka hiç yorumlarının olmaması beni şüpheye b
Ben hep bişeyler araştırırken bu sitede ki kadınlarda sormuş oluyor yazı başlıklarına girip bakardım mutlaka hep karşıma çıkardı üye olmadan okurdum . Yine birşey araştırırken Selçuk hoca için yazılana denk gelince üye olmak istedim çünkü aynı durumu yaşayan insanları görünce duyunca vesile olmak istiyor insan. Ve yeni doğum yaptım inşallah bebeğiniz olursa anlarsınız buralara yorum yazamazsınız 😂😊😊

Biz de erkek sorunlu durum o yüzden baya irdeliyorum. Hiç duydunuz mu öyle hastalarda da olumlu mu
Valla erkek için hiç duymadım ama şöyle olmuştu bizde tedavi başında erkeğin sperm kalitesine bakıyorlar benim eşiminde 2017 deki kalitesine göre düşüş gördü devlet hastanesindeki doktor. (Tahliller için devlete giderdik) pahalı bir ilaç önermişti kalitesini yükseltir demişti. Selçuk hocaya sorduğumuzda tüp bebek için yeterli bu sperm sayısı demişti burdada mesela alın diyip uğraşmazdı boşuna para harcamış olurduk. Kiii bilirsiniz masrafları çok oluyor tüp bebeğin çok sevinmiştik🙃

Birde önce bence bu benim fikrim bu arada. Önce kalitesine baktırır kalitesini arttırdıktan sonra transfer olur bence. Herşey sakin sakin ilerlemişti bizde mesela yumurtalıklarımın geliştiğini görmek için bizi neredeyse hergün çağırırdı. Sperm kalitesine bakar ilaç verir belki bilemeyiz canınızı sıkmayın gğzel düşünün güzel olsun mucizenize kavuşursunuz inşallah🤲

Yeni

Ben hep bişeyler araştırırken bu sitede ki kadınlarda sormuş oluyor yazı başlıklarına girip bakardım mutlaka hep karşıma çıkardı üye olmadan okurdum . Yine birşey araştırırken Selçuk hoca için yazılana denk gelince üye olmak istedim çünkü aynı durumu yaşayan insanları görünce duyunca vesile olmak istiyor insan. Ve yeni doğum yaptım inşallah bebeğiniz olursa anlarsınız buralara yorum yazamazsınız 😂😊😊
Sadece siz olsaydınız bu fikre kapılmazdim 😊 ben de selçuk hocada tedavi görüyorum bu arada ama henüz tedavim tamamlanmadigi için burda insanlara umut satamam 😊 sizin özelinizde söylemiyorum bunu ama eğer burda sadece bir umut ,bir nebze moral bulmak için gelen insanlara yalan yanlış ya da şişirme reklam yapan insanlara hakkımı helal etmiyorum, Allahlarindan bulsunlar

Sadece siz olsaydınız bu fikre kapılmazdim 😊 ben de selçuk hocada tedavi görüyorum bu arada ama henüz tedavim tamamlanmadigi için burda insanlara umut satamam 😊 sizin özelinizde söylemiyorum bunu ama eğer burda sadece bir umut ,bir nebze moral bulmak için gelen insanlara yalan yanlış ya da şişirme reklam yapan insanlara hakkımı helal etmiyorum, Allahlarindan bulsunlar
Tabikii çok haklısınız insanlar ne umutlarla gidiyorlar bende çok araştırmıştım aynı düşünüyordum hatta instgramda 40 yaşındaki kadının videosunu gördüm hamilelik haberi veriliyordu asla yapmam dm den mesaj attım gerçekten mi diye o an ona inandım ve gittim şimdi 35 günlük kızım var şükürler olsun 🤲 bir kaç ay sonra ziyarete gideceğiz Selçuk hocamı kızım biraz toparlansın. Resim çekileceğiz anı kalması İçin hesabına paylaşmasını isteyeceğim inanmayanlar İçin oradan bakabilirler kızımın ismini yazarsa eğer ismi Türkan oradan anlayabilirsiniz gerçekliğini şüphe olan kader ortağımız varsa☺️

Tedaviniz ne durumda çok merak ettim beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim

Benim doktorumdu. Hamileyken watsapptan neredeyse hergün yazışırdık, her şeyi sorardım:) Ama ben tüp bebek yaptırmadım.
Merhaba ben haftaya kendisiyle görüşeceğim hemen tüp bebeğe mi yönlendirir yoksa başka tedaviler de uyguluyor mu acaba merak ediyorum bazı doktorlar hemen tüp bebek odaklı para odaklılar selçuk bey nasıl iyi midir

Benim de cumartesi günü ilk görüşmem var Selçuk beyle ,siz başladınız mı sürece
Merhabalar kader ortağım🌸 Selçuk bey ile ilgili düşüncelerinizi paylaşma şansınız olur mu benimle acaba? Ben de düşünüyorum kendisine gitmeyi. Mehmet reşit beyi düşünüyordum ama onun hakkında epey negatif yorum gördüm çok kafam karıştı açıkçası.

Kızlar sakın momarta gitmeyin orda Erbil yağmur da tedavi gördüm. Laboratuvaru çok kötü. Hemşireler kötü. Tansel kaplancan tavsiye etmiyorum. Hemen herkese ameliyat yapıp parayı elden alıyor düşünün vergi vermeyen insanlar bunlar. Asla ama asla momarta gitmeyin

Hangi doktor kuzu

Back
X