Selçuk Yöntem dilli kaşarlı tost yerken yakalandı

Yagmurun_kizi

Çocuklarım benim herşeyim...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
6.602
8.284
148
İstanbul'daki bir cafe, Selçuk Yöntem'in dilli kaşarlı tost yerken çekilen fotoğrafını menüsünde kullanınca olanlar oldu.
Selçuk Yöntem, bir cafenin fotoğraflarını izinsiz kullandığı gerekçesiyle mahkemeye verdi. İstanbul 4. Fikri ve Sinai Haklar Hukuk Mahkemesi, ünlü oyuncuyu haklı buldu ve işletmenin 350 bin lira ödemesine hükmetti.

350 BİN TL İSTEDİ
Fotoğrafını Selçuk Yöntem’den izin alarak kullandıklarını söyleyen cafenin sahibi, 350 bin liralık tazminat miktarının çok fazla olduğunu ileri sürerek itiraz etti. İtiraz dilekçesinde Yöntem’in, çikolata reklamlarından ne kadar aldığının mahkemeye beyan edilmesini istedi. Mahkeme, Selçuk Yöntem’e reklamdan aldığı ücreti sordu. Ünlü oyuncu, yazılı olarak bu miktarın 200 bin TL olduğunu mahkemeye bildirdi.

İşte o fotoğraf Selçuk Yöntem’in dilli kaşarlı tost yerken çekilen bu fotoğrafı, cafenin menülerinde bir ay yer aldı.

selcuk-yontemm_5643.jpg

Reklamdan ne kazandı
Fotoğrafını Selçuk Yöntem'den izin alarak kullandıklarını söyleyen Bambi Cafe'nin sahibi Fatih Güner, 350 bin liralık tazminat miktarının çok fazla olduğunu ileri sürerek itiraz etti. İtiraz dilekçesinde Yöntem'in, Eti Karam reklamlarından ne kadar aldığının mahkemeye beyan edilmesini istedi. Mahkeme, Selçuk Yöntem'e reklamdan aldığı ücreti sordu. Ünlü oyuncu, yazılı olarak bu miktarın 200 bin TL olduğunu mahkemeye bildirdi. Son kararı Yargıtay verecek.

İstanbul'daki bir cafe, Selçuk Yöntem'in dilli kaşarlı tost yerken çekilen fotoğrafını menüsünde kullanınca olanlar oldu.
Selçuk Yöntem, bir cafenin fotoğraflarını izinsiz kullandığı gerekçesiyle mahkemeye verdi. İstanbul 4. Fikri ve Sinai Haklar Hukuk Mahkemesi, ünlü oyuncuyu haklı buldu ve işletmenin 350 bin lira ödemesine hükmetti.

350 BİN TL İSTEDİ
Fotoğrafını Selçuk Yöntem’den izin alarak kullandıklarını söyleyen cafenin sahibi, 350 bin liralık tazminat miktarının çok fazla olduğunu ileri sürerek itiraz etti. İtiraz dilekçesinde Yöntem’in, çikolata reklamlarından ne kadar aldığının mahkemeye beyan edilmesini istedi. Mahkeme, Selçuk Yöntem’e reklamdan aldığı ücreti sordu. Ünlü oyuncu, yazılı olarak bu miktarın 200 bin TL olduğunu mahkemeye bildirdi.

İşte o fotoğraf Selçuk Yöntem’in dilli kaşarlı tost yerken çekilen bu fotoğrafı, cafenin menülerinde bir ay yer aldı.

selcuk-yontemm_5643.jpg
bence gayet tatlı çıkmış yani o kadar tazminat ödemelik neyi var anlamadım. ha izin almaları lazımdı tamam da...

350 BİN TL İSTEDİ

selcuk-yontemm_5643.jpg
Valla bizimde düpü

Bunu çok yapıyorlar birilerine ders olsun böyle ınsanların üstünden rant sağlamasınlar, bildiğim bir lokantaya milli bir sporcu geldi adamın resmi hop lokantanın sitesine vermişler annesi karısı ailesi orada belki de izni bile yok , Ben olsam bende dava ederdim üstüne ne kadar alay edildi sosyal medyada , adamın üstünden rant sağlamak istersen al sana rant sağlamak öde şimdi 350.00 tl yi..

yani ne var sanki koyduysa resmini! para göz seni! katkım olsun diyeceği yerde bir de o kadar tazminat istemiş..
bu ünlüleri anlamak mümkün değil..

Ünlü müçterilerimiz diye yıllardır esnafların duvarları, menüleri bu tarz fotolarla süslü. Ben fazla fırsatçılık olarak değerlendirdim.
Üstelik fotoğraf çekildiğinin, dükkaba asılacağının vs de farkında.
Tek başına afiş vs gibi yapılsa tamam ama muhtemelen her sayfada bir ünlünün fotosu var bambi cafenin öenüsünde...
Ben hiç hoş bulmadım...

Back
X