Selenimo ve Cankularyla her telden

doğru sölüyosun da mehtabım, tam gönlüme göre olan bir yerde,
ev çok ama oradan pek çıkmıyor,iki tane daha var 300 demiş onlarda.
millet sokaktan topluyo sanki parayı.

istanbulda yaşayan kk üyelerinin buluşması yapılacakmış
topiği speedy- gonzales arkadaşımız açmış.

Kk üyelerinden ziyade sizleri isterim bennnnnn,
napıyım tanımadığım üyeleri.

anacım hepsi uyuşuk yaw kaydirigubbakcemile3

speedy borcunu kapattığına sevindim,gözün aydın,
şu bahsedilen kolaylıktan mı faydalandın.

bu zamanda ayağını yorganına göre uzatmak da fayda var,
yoksa habire faiz öderiz.

ılknur tatilden önce olsaydı oğlan,şimdi tasadan kurtulmuştun,şimdi sil baştan desene,hayırlısıyla bir an önce olsun kurtulsun.

prenses evine çıksın,gidecem evine kızlar,bizim kızı kimler üzüyomuş bi bakem bakalım.
olmadı heyyyt derim valla.naniknanik

cnmcım konuşamadık antalyayı ertelemiştin
ne zaman gidiceksiniz karar verdinmi =)
haftaya yolcuyum kısmetse canım
onlar buluşup bizi görmeye gelsinler dimi mehtap kaydirigubbakcemile3
katılım az oluyormuş böyle buluşmalarda

prenses evine çıksın,gidecem evine kızlar,bizim kızı kimler üzüyomuş bi bakem bakalım.
olmadı heyyyt derim valla.naniknanik
ooo hale sevinecek

Son düzenleme:
kızlarr iyii gecelerr
bende geldiim ama kimseyi bulamadımm
nirdesniizz
ilknurr cnm oğluşundan hbr varmııı
hepinizee ii geceler güzel düşlerr
opuyorumnanaktan

günaydııın kızlaarr
günaydıın prensesim dün sınavdan snra arkadaşlarımlar buluştum öyle gezdik biraz ondan giremedim cnmcım
opuyorumnanaktan

canim bitanem benim aman iyi olda gez guzeller guzelim benim sinavin nasildi tatlim?

canim seleminom benim cok sukur evi tuttuk temizlik bi kac gun surcek gibi saolsun bundan onceki kiraci pek temiz tutmus evidelikafadulden bu arada senin doktor isi noldu uzmanlar degerlendircek aklima takildi kuzum benim

canimm benimm bencede kapanmasin topic ben sizsiz naparim beni sizsiz birakmayin kizlarr sizi seviommm benn

canim benim insallahh istedigin evi alirsin tatlim benim bugun benim yolunda gitti tuttum evi bitanem dilerim seninde ev isin yolunda gider sultanim

canimcim sinavinin iyi gecmesine sevindim kuzum aaa motordan kalmissmisin tuhh canim yaa simdi tekrarmi gircen ne zaman telafi sinavi guzelim

canim benim gecmisi bi bilsen guzelim bu tyaptigi hatalarin haddi hesabi yok adam tum evini saatti bankaya parasini koydu faizini isletio simdi artik dukturluk yapmio ya ordan gecinio tabi anneannemin evine kaldi yazin yazlikta kalioo kisin gelioo buraya ameliyat dolayisiyla daha erken gelio kadincagizin evi iki oda bi salon 60 metrekare kutu gibi ev annneannemde yaslandi artik herseye karisioo sizlanio biseyden mutlu olmuo sukretmioo ama napcaksin gulum en azindan bi sure yanima alcam sonra evine doner diorum cunku oda kataarakt ameliyati olcak aslinda dediginde cok haklisin huzur bulcam derken anneannem zaten simdiden basladi planlara sana gelirim onlar kari koca yalniz kalirlar falan diye ama bizim yerde hastanelere yakin o yuzden fazla bende kalamaz zaten tuttugum ev bi oda bi salon salonda bende surekli yatamam oda oyuzden kisa olur bende kalisi bitanemmm

cankuşlarrrııııııııım günaaaaaaydııııııııınn :sm_cool:
bu sabaah nasıll yağmurlaa uyandıkk hava serinlemiş ay sonbahaar geldii valla hem güzel hem de çok duyguluu kaydirigubbakcemile3

prensesim hayırlı olsun,sevindim hayatım.
birde şu kuyruklardan kurtulsan.
doktorun bi faydası yok size maddi anlamda,üstüne üstlük kaprisleride cabası.
demek anneni çeken başka bişey var doktorda, ailesini bu kadar dağıttığına göre.CADIARZU
amaannn neyse ne.
sen keyfine bak artık.
annaneninde çenesini duymazdan gel,kendi kendine konuşsun dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…