Selenimo ve Cankularyla her telden

benim koca 2de gidince giremiyorum
iş yaptırıyorum ona tadilat yapıyor evde:lepi:
aaa allahtan çalışıyorlar valla yoksa ev hiç düzene girmeyecek

off kız aşagıda ,oğlan oruç uyudu
sebzeler aldım kışlık onları yapacam
halıları da topladım yıkamaya verdim ev bomboşş

kimse kalmamış galiba
zeynep ve gizem cim siz nasılsınız ?
zeynep neşeli bugün maşallah

halem evini bulmuşsun anlaşmışsın çoookkkkk sevindim canım
güle güle otur
kafanı dinlemek nasiptir inşallah
kulagına tıkaç tak konuşup dursunlar
takmaaaa
günün güzel haberlerini aldım hihoyyyt

cok saolasinn canimin ici kismetse persembe tasincaz aslinda yarindi ama emlakci boyali teslim etmek istedi o yuzden bugun boya yapilmis kuzum kismetse persembeye tasincaz allah saglik mutluluk huzur versin hepimize canim benim islerimiz yolunda gitsin tatlimm duktur meselesini yirmi sene oldu ben bile cozemedim canim ceken ne var diye tatli dilli bi adamda deilki annem gencken suslenirdi sacini boyardi dukturda ne o pavyon karilari gibi suslenmissin derdi hep annemi guskuledi guskuledi durdu icini oldurdu kadinin simdiki halinle eski hali arasinda daglar kadar fark var gulumm

canimcimm hakkaeten duygulu bi hava hakim bugun kapali ve yagmurlu sekercim

canim benim ameliyat olmayacagina cok sevindim gulum alerji olayini ihmal etmeyinde ilerlemesin gulum anneannemdede alerji var ilerledi cok zor parfum kokusunu unuttum valla her turlu koku duyunca oksuruyo gicik tutuyo cikarioo tatlimm miniciginde asisi olmus gecmis olsun yerim ben onu kolay gelsin caramelli lattem yorma kendini canim

cok dogru canimm anneannemde alerji var kendimize parfum bile kullanamiorum hasret kaldim vallla

canimm mehtabim benim cok saoll tatlim kismetse persembe tasincaz tatlim benim hakkimizda hayirlisi gulum senin haberler nasil doktora gittinmi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…