Selenimo ve Cankularyla her telden

selenimo ablası kız mailde nası katladı tişörtü o öyle yaw
bu ne dedim :1shok::1shok::1shok:
yurdum insanı da pek komik yine
bi güldüm oğlan sıçradı:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
selenimo ablası ve prensesim geçmiş olsun
salgın bir hastalık var antibiyotiksiz geçmiyor

canim benim cok saoll sende dikkat et kendine emi sultanim bu arada iftar sonra bi baktim gelenler gelmis bana hemde uc gun oncesinden:)sanirim sinirler gevsemeye basladi o yuzden oda duzene girmeye basladi gulum karnim davul gibi ama sanki bebis var gibi yarin orucsuz olcam tuhaf gelcek alismisim cicim senin keyifler nasil tatlim?

canimin ici tatlim benim allah ayirmasin bundan sonra diorum bel fitigi annemdede var tatlim kesin teshis kondumu bitanem bu yaz annemin beli agriodu fitigi nuksetti derken depresyondan dolayi oldugunu ogrendim sinirler gergin olunca baski yapip fitigi azdirirmis sende bi doktora gorun guzelcim belini zorlama ve agir tasima tatlim kismet olursa pazartesi tasincaz bakalim herseyin hayirlisini diliorumm sultanim

evet benim eşimde göbeklendi
banada karışmıyor kendi halindende memnun
ben dayanamıyorum 5yıl önceki halime dönmek istiyorum

canim benim azmedince donersin yaparsin sen sigarayi birakmis birisin bugune buugun sen o yuzden inaniorum istedigin kiloyada inceksin sultanim belki biraz oynadi bu aralar ama dogal gerek sigara birakma gerekse ramazan biraz dengelerimizi bozdu ama bayram sonrasi ceki duzene gircez hepimiz gulum valla bizim duktur olsa ikide bir kilo aldigimizi hem annem hem ben basimiza kakio en ufak bi muhallebi yesek oo cok kalorili bu yediklerimizi dizer neyse torunun seni ozlemis beni neden hic sormuyo dio

canim guzel gelinim benim hayirdir ne hastanesi tatlim kim hasta>?bende bugun malum doneme girdim yarin baslar agrilar bilirim guzelcim dinlen bol boll gelinlerin en sekeri

PRENSESıM geçmiş olsun kuzum
Bak yavaş yavaş düzene girmeye başladı herşey
ne güzel senin adına sevindim
bi de hayırlısıyla şu taşınma işini atlatıver
o zaman değmeyin keyfime diyeceksin canımmm

Günaydın millet
kimseler gelmemiş
ben kalktım oğlanlara kahvaltı hazırladım
çamaşırlarımı attım makineye
yataklarımı topladım
Bi mercimek çorbası koydum pişiyo
Dedim bakiiim cankuşlar gelmiştir
ama kimseler uyanamamışşş

Hadi yaw uyanamadınız haaa
Bekliyom iki muhabbete
Ekim sen gelirdin sabah hayırdır kuzuu
selenimo abası da gelmedi
mehtap gelirmisin acep
hale gelemez bu saatte zaten taşıncak bugünn
EE kaldım işte bi başımaaa

günaydıın kızlaar
ilknurumm günaydıın cnm
sabahtan başladık işe epey yoğun bi gün olucak yine bi girip slm vereyim kızlarada dedim
hemenciik kaçıcam snra görüşürüz yine opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…