İstanbulun trafiğiadamı çıldırtıyo,hele birde bir şerit tıkandıysa ki mutlaka tıkanır,millet birbirine toslamaktan.
o zaman bekle babam bekle,
geirsen habberimiz olsun ,prenses falan buluşuruz kızzzzzzzz
yayın gitti bizdee
d smart vardı ama gitti
bağlantı sorunu diyo
haydi kızlar işi olan çıksınnn,
akşama görüşürüz girersek
vakti olan girsin illa girmeye çalışmayın,oturun kocanızla
hayırlısı olsun canım ozaman çok sıcak olmaz
arayı çok açmışsın be Ekim,birbirlerine faydası olmayacak ,çoook seneler sonra belki benimde kardeşimle 7 yaş var ancak o evlendikten sonra anlaşmaya başladık
ama yinede tek olmaz tabi ,tek çocuk çocuk açısından da zor.
bak zayıflamak için nedenlerin ne kadar çoğaldıyerimseniben.
haklısın ablacım
valla annelik çok zor
aman boş ver demeyi çok isterdim ama olmuyor ölsende kalkıp karınlarını doyuruyorsun
valla kalkıp yapamadım benimkiler büyük kendi başlarının çaresine baktılar tost,menemen falan yapıp yemişler,bu gün nasıl yanaşıyolar sıcak yemeğe görsen.
hastayken canım bi kek istedi ama yapacak insan yok,alalım diyolar yok ev keki çekti canım.bu gün onuda yaptım valla.
canimin ici tatlim benim allah ayirmasin bundan sonra diorum bel fitigi annemdede var tatlim kesin teshis kondumu bitanem bu yaz annemin beli agriodu fitigi nuksetti derken depresyondan dolayi oldugunu ogrendim sinirler gergin olunca baski yapip fitigi azdirirmis sende bi doktora gorun guzelcim belini zorlama ve agir tasima tatlim kismet olursa pazartesi tasincaz bakalim herseyin hayirlisini diliorumm sultanim
Hadi yaw uyanamadınız haaa
Bekliyom iki muhabbete
Ekim sen gelirdin sabah hayırdır kuzuu
selenimo abası da gelmedi
mehtap gelirmisin acep
hale gelemez bu saatte zaten taşıncak bugünn
EE kaldım işte bi başımaaa
alışamadı herhal daha, yda prensesi göremedi,
ne diyimsengözlerimebaksanab
mazeretimi yazdım kızlar hiiiç günahımı almayın boşuna :)))))
mehtap, selenimo kızlar eşiniz yemek yapmayı bilmiyor mu ...çok şükür ben hasta olursam benim ki yemek yapar , zaten dışarıdan yemeğe tiksiniyorum , elide bir lezzetli basit makarna sosunu bile aynı malzemelerle ben yapsam onun ki gibi olmuyor, amöa ortalığı fena dağıtıyor, hasta olmazsam elini birşeye sürmüyor ya neyse :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?