Selenimo ve Cankularyla her telden

İstanbulun trafiğiadamı çıldırtıyo,hele birde bir şerit tıkandıysa ki mutlaka tıkanır,millet birbirine toslamaktan.
o zaman bekle babam bekle,
geirsen habberimiz olsun ,prenses falan buluşuruz kızzzzzzzz

gelince uğrarım tabi
opuyorumnanaktan

haydi kızlar işi olan çıksınnn,
akşama görüşürüz girersek

iyi ablası fırına da gidemiyom valla çok yağıyo yağmur şimdi
2 -3 dilim çavdar var yeter oğlanla bana

eşime derim al diyee
hadi görüşürüz o zaman akşama
gerçi bugün cumartesi sporu yok eşimin ama erken gelmezse girerim
söööz
öpüldünüzz

yapma ya 7 yaş ta bile geç anlaşılıyorsa ben en iyisi hiç kardeş yapmayayım benim velede he he he ... sende beni zayıflatıp sonunda çubuk gibi yapıcan selenimo ... sebepleri bulup bulup çıkarıyorsun eeeee zeki kadınsın vesselam

haklısın ablacım
valla annelik çok zor
aman boş ver demeyi çok isterdim ama olmuyor ölsende kalkıp karınlarını doyuruyorsun

mehtap, selenimo kızlar eşiniz yemek yapmayı bilmiyor mu ...çok şükür ben hasta olursam benim ki yemek yapar , zaten dışarıdan yemeğe tiksiniyorum , elide bir lezzetli basit makarna sosunu bile aynı malzemelerle ben yapsam onun ki gibi olmuyor, amöa ortalığı fena dağıtıyor, hasta olmazsam elini birşeye sürmüyor ya neyse :)))

hasta mı oldun geçmiş olsun... ne biçim hastasın canım baksana ev keki canın çekiyor, üşenmeden yapmışsında sizinkiler çok şanslı senin kıymetini iyi bilmeliler hastayken bile çalışıyorsun maşallah diyeyim göz değmesin ..ben hastayken benim oğlumun canı hep mantı çeker, hazır mantıyı da kabul etmiyor iğrençmiş onun için ...iyileşir iyileşmez ilk mantı yapıyorum benim canavara

muayenede doktor normal dedi emar çektirmek lazım o da bayramdan sonraya kaldı şimdi iyiyim çok şükür...bu bayrama memlekete gidicez gelince diğer hafta sonu için antalya 2-3 gün kalırım herhalde okul var mecburen kısa tutucam ...bu pazartesi taşınıyorsun demek rabbim kolaylık versin , taşınma lafı bile tüylerimi diken diken ediyor zor işler ben 2 senede bir taşındığım için ...senin için çok hayırlı olacak inşallah kanatsız meleğim benim kendini çok yorma :)))

ilknurum gülüm ramazanlık benim dengeyi bozdu sahura kadar uyumuyorum sabah uyuyorum tabi ancak öğlene doğru kalkabiliyorum hafta içi biraz erken kalkıyorum ...anlayacağın günün yarısını uyuyarak geçiriyorum he he he ... lw ye girmiştim benimkiler başıma üşüştü eşim kaptı hemen bilgisayarı 4 saat başından kalmadı buraya selam veremedim canım mazeretim var hoş gör beni he he he

anacım 1 saattir burdayım yoksunuz benimkinin basket maçıda bitti ahada gidiyorum ....gittim

hemide lw topiğine girdi yazdı bize yazmadı dedik yaaa
biri beni durdursun yine misafir le pişti olduk yuhhh yani

benim aşkım yemek yapmayı bilir
biraz önce mutfaktan çıktık:))
beraber yaptık yedik ohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…