Selenimo ve Cankularyla her telden

guzeller guzeli gelinim gecmisler olsun tatlim aman hareketlerini ihmal etme o zaman tatlim kiyamam sana ben dikkat et kendine guzelcim rahatsizlandigim icin cumartesi tasinma isi allah nasip ederse pazartesiye kaldi fistigimm hayirlisiyla bi problem cikmaz artik insallah diyorum canimcim

HALEM taşınıyor bugün
kolaylıklar diliyorum
ohh bugünün tarihini yaz bir kenera dönüm noktası diyee
bu arada prensesimin göbüşünü okşuyorum yerimseniben

bitanemm benimm cok saoll ama malum donemle soguk alginligi karisinca benide dun yatirdi o yuzden cumartesi tasinma isi kismetse pazartesiye kaldi gulum insallah artik bi sorun cikmazda pazartesi allahin izniyle tasinirim kaymaklim kotu bi ruya gordum uyandim bari giriyimde haber veriyimm dedim guzelcim prenseste yanimda oksadim bi guzel senin icinde:))

prenses bu günmü taşınıyo,

canim seleminom cumartesi tasincaktim ama malum doneme girdim bide soguk alginligi eklenince ertlemek durumunda kaldik sultanim kismetse pazartesi tasiniorum canim net icin nakil yaptiriorum uc gun is gunu icinde donerlermis ama alt yapi calismalarimi yenilenmesimi ne varmis biraz uzayabilir dedi bekleyin dedi umarim fazla uzamaz sizden ayri kalmak istemem ben uzulurum sonra bu arada malum donemdeyim oruc tutamiorum ama tam ezan vakti uyandim bunaltici bi ruya gordum allah hayir etsin gulum

inşallah ablacım ya
hayırlısıyla gidip dönseydik
hava düzelsede denize girsem yoksa bütün kış söylenirim
hayatımda ilk defa buyıl ayagım denize girmedi

sorma tatliskom benimde bu sene ilk kez denize girmeden geldim masallah duzelmeye basladimki simdi neden hic denize gitmedim diorum o zamanlar hic canim cekmiodu oysa denize bayilirim ben valla psikoljimiz nelere kadir sevdigimiz seyler bile psikolojimiz bozuksa cazip gelmio ama cok sukur yaza gore kendimi daha iyi hissediorum insallah sen denize girersin gulum benim icinde gir olurmu sultanim

İstanbulun trafiğiadamı çıldırtıyo,hele birde bir şerit tıkandıysa ki mutlaka tıkanır,millet birbirine toslamaktan.
o zaman bekle babam bekle,
geirsen habberimiz olsun ,prenses falan buluşuruz kızzzzzzzz

super olur valla hepimizin bi araya gelmesi

aman canim ihmal etme sultanim iyi olmana sevindim tatlim kendini yorma agir biseyler kaldirma dikkat et yine tatlimm yine yoksun desene ozlucemm seni hayatim hayirlisiyla giidip gelirsin insallah bitanemm cok saoll gulum benimde hastaligim eklenince pazartesiye kaldi tasinma zor gercekten ama benim icin iyi olcak onu biliorumm allah hayirlisiyla tasinmama duzenimi kurmama nasip etsin insallah canim benim senin keyifler nasil?

canim benim ramazanda benimde duzen sasti sahura kadar oturma ezandan sonra yatinca uyanma haliyle gec oluoo cicegim ramazandan sonra duzene gireriz hayirlisiyla cok sukur net baglandi artik sirayla girersiniz balim

bu gece ctesi ya erken uyumıcaam
annacummlaa gezdiim biraz 23.30 a kadarr eve geldim
sonra arkadaşlarım aradı çıktık birer kahve içtik geldiik
siz napıosunuzz cankuşlarr
sevindiim he sizi görüncee

oh ne guzel yapmissin zeynebim caramelli lattemi ictin yoksa:))kulagim cinladi sanki bi arada:))))

Taşınınca diyeceksinki deli kafam daha önce niye taşınmadınki............
bence artık senin hayatında taşınmadan öncesi,ve taşınmadan sonrası diye milat olacak tatlışko.
yeni ,mutlu,huzurlu bir hayata hoşgeldin bebeğim.

geçmiş olsun kuzummm
inşallah hayırlısı ile geçer biter anlamazsın bileee
Dualarım seninle

heehh ablam doğru dedin
hayat şimdi başlıyo prenses içinnn

Günaydın millet
akşam uğrayamadım
pide alamadım yağmurdan diye eşim koştu geldi iftarı beraber yaptık
19,40 gibi gelince bende açamadım pc yiii
haftasonunuz güzel geçsin
ben acuk helecanlıyım
oğlum yarın 1, sınıfa başlıyo
şimdi okullu olduk yaniii
gerçi okulluyduk 2yıldır ama
bu başka bişey sankii

bunlar güzel heyecanlar, hayırlı olsun bakem,
sen sınıf annesi bile olursun şimdi.
ayrıca dertlerde başlıyo artık desene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…