önemli bişey değil kuzum sırtım falan çok ağrıyodu onun için gittim boynumda düzleşme varmış masa başı işi yapanlarda olurmuş hep bi iki hareket falan verdi onları yapıyorum ama çok ayakta durunca yada sabit bi iş yapınca dayanılmaz ağrıyor....:çok üzgünüm:
senin ev işleri ne alemde kuzu
HALEM taşınıyor bugün
kolaylıklar diliyorum
ohh bugünün tarihini yaz bir kenera dönüm noktası diyee
bu arada prensesimin göbüşünü okşuyorum yerimseniben
prenses bu günmü taşınıyo,
inşallah ablacım ya
hayırlısıyla gidip dönseydik
hava düzelsede denize girsem yoksa bütün kış söylenirim
hayatımda ilk defa buyıl ayagım denize girmedi
çarpıntı yapıyomuş
topiğinde okuduydumm
ilaç o zaten
ana ben gene wc den çıkamıyorum iftardan sonraa
İstanbulun trafiğiadamı çıldırtıyo,hele birde bir şerit tıkandıysa ki mutlaka tıkanır,millet birbirine toslamaktan.
o zaman bekle babam bekle,
geirsen habberimiz olsun ,prenses falan buluşuruz kızzzzzzzz
muayenede doktor normal dedi emar çektirmek lazım o da bayramdan sonraya kaldı şimdi iyiyim çok şükür...bu bayrama memlekete gidicez gelince diğer hafta sonu için antalya 2-3 gün kalırım herhalde okul var mecburen kısa tutucam ...bu pazartesi taşınıyorsun demek rabbim kolaylık versin , taşınma lafı bile tüylerimi diken diken ediyor zor işler ben 2 senede bir taşındığım için ...senin için çok hayırlı olacak inşallah kanatsız meleğim benim kendini çok yorma :)))
ilknurum gülüm ramazanlık benim dengeyi bozdu sahura kadar uyumuyorum sabah uyuyorum tabi ancak öğlene doğru kalkabiliyorum hafta içi biraz erken kalkıyorum ...anlayacağın günün yarısını uyuyarak geçiriyorum he he he ... lw ye girmiştim benimkiler başıma üşüştü eşim kaptı hemen bilgisayarı 4 saat başından kalmadı buraya selam veremedim canım mazeretim var hoş gör beni he he he
hemide lw topiğine girdi yazdı bize yazmadı dedik yaaa
biri beni durdursun yine misafir le pişti olduk yuhhh yani
ben yarın gidiyorum büyük ihtimalle:)
benim aşkım yemek yapmayı bilir
biraz önce mutfaktan çıktık:))
beraber yaptık yedik ohhhh
bu gece ctesi ya erken uyumıcaam
annacummlaa gezdiim biraz 23.30 a kadarr eve geldim
sonra arkadaşlarım aradı çıktık birer kahve içtik geldiik
siz napıosunuzz cankuşlarr
sevindiim he sizi görüncee
canim seleminom cumartesi tasincaktim ama malum doneme girdim bide soguk alginligi eklenince ertlemek durumunda kaldik sultanim kismetse pazartesi tasiniorum canim net icin nakil yaptiriorum uc gun is gunu icinde donerlermis ama alt yapi calismalarimi yenilenmesimi ne varmis biraz uzayabilir dedi bekleyin dedi umarim fazla uzamaz sizden ayri kalmak istemem ben uzulurum sonra bu arada malum donemdeyim oruc tutamiorum ama tam ezan vakti uyandim bunaltici bi ruya gordum allah hayir etsin gulum
geçmiş olsun kuzummmcanim benim amin bitanemm dun hem sogukalginligi hem malum donem karisinca epey bi rahatsizlandim o yuzden tasinamadik kismetse allah nasip ederse bi sorun cikmaz insallah artik pazartesi tasincam bu araada netimi nakil icin konustum altyapi calismalari varmis normalde ucgun is gunu icinde geri donerlermis ama biraz daha uzayabilir dedi umarim fazla uzamaz cunku sizlerden ayi kalmak istemiomm bitanemm
Taşınınca diyeceksinki deli kafam daha önce niye taşınmadınki............
bence artık senin hayatında taşınmadan öncesi,ve taşınmadan sonrası diye milat olacak tatlışko.
yeni ,mutlu,huzurlu bir hayata hoşgeldin bebeğim.
Günaydın ablammkocan yokmu kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?