geçmiş olsun canım ama mideye o kdr hap iyi gelmeyebilir yani bana iyi gelmiyor öyle diyim sanamidee hapı içiom kızz günde 6 hap içiom bide şurup :bbo:
bende çıkartcam birazdan... başlamadan bi cee diyip gitcem işin başınabacılar hoşgeldiniz
ben kışlık çıkarıyorum yavaştan
bi yatak odası bi pc başı gidip geliyorum
ablası sen diyince bile boğazım kaşınmaya başladıakannehir çok severim boğazlı kazağı ama hiç giyemem :sinifsinif:ay ben sıkıntılıym ya, boğazlı falan giyemem hiç.
sen kiloyu ben kilo cetveli yapınca gör mafoldumben yeniden başlıyorum bgn itibariyle diyete kaydirigubbakcemile2kız ilknur durduk yere bana kalori aldırdın ya.
çok pişman oldum yediğime ama çok güzel olmuştu napim:1no2:
ablası kaşın ve kipriğin çıkmıyorsa mavala diye bir ürün var tavsiye ederim benimde çok seyrektir düğünümde makyajımı yapan bayan söyledi aldım bende geçen gün kaşlarımı yoldurmaya gittiğim kız dedi kaşların çoğalmış diye eczanelerde falan var... mavala kirpik gülendirici diye satılıyo olması lazım çok bi para da değilhint yağını deneyim bakalım kirpiklere,
ama saçlara yılan ayğı falan sürmem,bide saçı arıtmak için uğraş dur. o yüzden karanfilli su daha cazip geldi
ben o dediğin içeceği yaptım ilklerde çok iyi oluyo ama sonradan vücut alışıyo biraz ara vererek yaparsan iyi olur ablacım be öyle yapmıştım yerimsenibenkız ben zayıflama ürünleri topiğinde elmalı karanfil,tarçınlı bi içecek tarifi okudum onu yapıyorum,sanki faydası olacak bi bak oraya, hem doğal,hemde para vermezsin lw ye.
bakayıımm bii
annemde bu mide şişkinliği için yarım çay bardağı sütle 1 kuru inciri kaynatıp içiyo 3-4gündür
şu karanfilliyi mrk ettim
ben sana diyim tarifini kuzu
6 tane orta boy yeşil elma (ekşili olcak)
bir yemek kaşığı tane karabiber
bir dal tarçın
2-3 tane karanfil
3 tanede orta boy limon
elma ve limonları kabuklarıyla ve diğer malzemelerle birlikte düdüklüde 7-10 dk arasında pişiriyosun süzüp suyunu aklına geldiği her zamanda içiyosun canım
oldukça etkili oluyo ama bir süre sonra vücudun alıştığı için ara vererek içmen gerekiyor yerimseniben
bu arada zeynebim pek güzelsin allah nazarlardan saklasın tüüütüütüüüü :))
kolaymışş saoll gözdeeem a.s.
annem zaten lw leri saklamış içmeyeyim diye hapların bitsin sonra diyoo kaydirigubbakcemile3
gzde senin ölçüler duble olmuş yaww,
ordaki ölçülerle tutmuyo,
mavala yı denicem tatlışko saolll,
hele bi kilo çizelgeni yap da bende rahatlayım accuk sadece ben deelmişim derim bariciiimeesositososito
Merhaba Herkeze
hoşgeldiiin speedyyyyy
kız İlknur kara kayıplara karıştın bacıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?