Selenimo ve Cankularyla her telden

ok ablaam afiyet olsuun ama yaramasın kaydirigubbakcemile3
bende regl oldm çikolata aldırttım burdakilere yiyorum napiim ağrımı unutturuyo
lw ye başlasammı başlamasammı hala karar veremedim

kız ben zayıflama ürünleri topiğinde elmalı karanfil,tarçınlı bi içecek tarifi okudum onu yapıyorum,sanki faydası olacak bi bak oraya, hem doğal,hemde para vermezsin lw ye.

bakayıımm bii
annemde bu mide şişkinliği için yarım çay bardağı sütle 1 kuru inciri kaynatıp içiyo 3-4gündür
şu karanfilliyi mrk ettim

midee hapı içiom kızz günde 6 hap içiom bide şurup :bbo:
geçmiş olsun canım ama mideye o kdr hap iyi gelmeyebilir yani bana iyi gelmiyor öyle diyim sana

bacılar hoşgeldiniz
ben kışlık çıkarıyorum yavaştan
bi yatak odası bi pc başı gidip geliyorum
bende çıkartcam birazdan... başlamadan bi cee diyip gitcem işin başına
ay ben sıkıntılıym ya, boğazlı falan giyemem hiç.
ablası sen diyince bile boğazım kaşınmaya başladıakannehir çok severim boğazlı kazağı ama hiç giyemem :sinifsinif:

kız ilknur durduk yere bana kalori aldırdın ya.
çok pişman oldum yediğime ama çok güzel olmuştu napim:1no2:
sen kiloyu ben kilo cetveli yapınca gör mafoldumben yeniden başlıyorum bgn itibariyle diyete kaydirigubbakcemile2

hint yağını deneyim bakalım kirpiklere,
ama saçlara yılan ayğı falan sürmem,bide saçı arıtmak için uğraş dur. o yüzden karanfilli su daha cazip geldi
ablası kaşın ve kipriğin çıkmıyorsa mavala diye bir ürün var tavsiye ederim benimde çok seyrektir düğünümde makyajımı yapan bayan söyledi aldım bende geçen gün kaşlarımı yoldurmaya gittiğim kız dedi kaşların çoğalmış diye eczanelerde falan var... mavala kirpik gülendirici diye satılıyo olması lazım çok bi para da değil

kız ben zayıflama ürünleri topiğinde elmalı karanfil,tarçınlı bi içecek tarifi okudum onu yapıyorum,sanki faydası olacak bi bak oraya, hem doğal,hemde para vermezsin lw ye.
ben o dediğin içeceği yaptım ilklerde çok iyi oluyo ama sonradan vücut alışıyo biraz ara vererek yaparsan iyi olur ablacım be öyle yapmıştım yerimseniben

bakayıımm bii
annemde bu mide şişkinliği için yarım çay bardağı sütle 1 kuru inciri kaynatıp içiyo 3-4gündür
şu karanfilliyi mrk ettim

ben sana diyim tarifini kuzu
6 tane orta boy yeşil elma (ekşili olcak)
bir yemek kaşığı tane karabiber
bir dal tarçın
2-3 tane karanfil
3 tanede orta boy limon
elma ve limonları kabuklarıyla ve diğer malzemelerle birlikte düdüklüde 7-10 dk arasında pişiriyosun süzüp suyunu aklına geldiği her zamanda içiyosun canım
oldukça etkili oluyo ama bir süre sonra vücudun alıştığı için ara vererek içmen gerekiyor yerimseniben

kolaymışş saoll gözdeeem a.s.
annem zaten lw leri saklamış içmeyeyim diye hapların bitsin sonra diyoo kaydirigubbakcemile3

ekimle mehtapı mrk ettim naptılar acaba CADIARZU
prensesimide bağlanmadı herhalde daha neti

kolaymışş saoll gözdeeem a.s.
annem zaten lw leri saklamış içmeyeyim diye hapların bitsin sonra diyoo kaydirigubbakcemile3

kolay canım unuttum bide 4 ltre su koycaksın öyle kaynat zaten hemen bitiyo 1 ay yapıp 15 gün ara vererek yap ben şimdi bgn başlıycam da evde karanfil falan yok markete gidip geliyim kaynatcam delikafadulden

gzde senin ölçüler duble olmuş yaww,
ordaki ölçülerle tutmuyo,
mavala yı denicem tatlışko saolll,
hele bi kilo çizelgeni yap da bende rahatlayım accuk sadece ben deelmişim derim bariciiimeesositososito

gzde senin ölçüler duble olmuş yaww,
ordaki ölçülerle tutmuyo,
mavala yı denicem tatlışko saolll,
hele bi kilo çizelgeni yap da bende rahatlayım accuk sadece ben deelmişim derim bariciiimeesositososito

bende peşinizden geliyorum raht olunn kaydirigubbakcemile3

kız İlknur kara kayıplara karıştın bacıııııı

sabah yazdıydım amme oğlan uyanınca çıktım kız okumadın mı
pc açmak yok artık oğlana cmtesiden cumartesiye
sabah babanneye gittiydi açtım yazdım sonrada sıpa kalktı
okula götürdüm oğlanı 3 dersmiş servisler çalışmıyodu bekledim gari
4 te geldim küçüğü uyut yemek yap
okuldan arkadaş kahveye geldi bide
oğlana azcık e harfi çalıştırdım
garaja indi oynuyo
küçüğüde babannesi indirdi
anca geldim yani abasıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…