abla sorma yaa hem balık etliyim hemde ramazan çok yaradı :sinifsinif: gece yiyip yattığım için oldu hep akşam az yesemde gece yemeğinden bu hale geldimkız nettin sen o kadar uğraştık vermek için.
Benim anladığım kadarıyla sen balıketlisin vucudun kilo almaya elverişli,
hep dikkat etmek zorundasın yavrum.
hamile kalsan doğumdan sonra abooooooo düşünmek bile istemiyorum.
bir an önce başla artık, elmaları kaynattınmı.
hadi artık gaz verecez birbirimize.yiyip,içip yatmak yok.
bence çizelgeyi koyman daha iyi oldu, gördükçe hırslanırsın tatlım.Hele bide bismillah deyip niyetine girdinmi tamamdır.
Bak ben yazın almıştım yzlıkta, gelince ilk iş vermek oldu,yerleşmeden daha kolay veriliyor.yerleştimi zor.
hoşgeldin kuzuuuusonunda köyümüzdeyimmm-tatlicadiarzu-
valla canım ya çok yaradı hemde gündüz misafire pasta börek yaptık yedik akşam benimkine yemek yaptık yedik böyle olduk mafoldumben başladım ama diyete yarından itibaren de sporada başlıyorum vercem inşallah kilolarıgözdemde kilo almış
beni siğara onu evlilik yaktııı
veriliyo aplam denedim ben nikahtan önce iyi kilo vermiştim biliyosunuz :ecrin_bebek:ekşi yeşil elma,limon,tarçın,karanfil,karabiberli kaynatıyonya o işte
gözdede yapmış verdiriyo diyo
bende yapıyım bakem şu alışverişikaydirigubbakcemile2he hee bende yaptım sanal alışverişş
süslü oldu profilimmzemuszemuszemuszemus
olsun kız biz sana puan şeyederizay hiç alışveriş yapamadım puanım yetmiyo yetenlerde bitmiş zaten :sinifsinif:
şimdi abasııı mesela benimo nassıl oluyo kııııııııı,
İlknurrr bilyon ben teknoloji özürlü
bi anlatın bakalım.
ya pudingli kurabiyeyimi yaptın ben bu ara hiç bişiy yapmıyorum vallakarnımm acıktııııııııı,
kurabiye yaptım burdan aldığım tarifle çok güzel oldu İlknur.
kocamın uçak rötar yapmış akşam 20,30 da ineriz diyo,
Bende balık yapacaktım sıcak sıcak ama onu bekleyemeyiz acıkır oğlan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?